Friday, February 4, 2011

Contact

Labels:

Daca vrei sa vorbesti cu mine sau vrei sa-ti public un articol despre Nora pentru mama 5, trimite-mi un mail la alexandra.gostian@gmail.com. Daca vrei sa comunicam si pe Facebook, ma gasesti pe link-ul urmator pe Facebook .
Sau mai simplu, iti poti lasa diferite comentarii aici, pe care le voi modera si publica ulterior. Vizionare placuta.
Te astept!




Articole similare:






15 comments:

  1. as vrea sa va spun ca o apreciez mult pe Andreea, nu stiu de ce toti sunt impotriva ei.este o fata serioasa, draguta si isteata.daca ea si-a ales perechea, de ce atata invidie din partea celorlalti?

    ReplyDelete
  2. Este cel mai greu sezon, dna Mirela ar trebui sa primeassca spor de stress... Pentru a merge bine emisiunea, cred ca fiecarui concurent ar fi nimerit sa-i dea o zi libera...s-ar "descarca"... totul se intampla ca nu au ce face; as sugera sa li se dea ceva si de munca, nu doar de mancare, sa confectioneze cate ceva pentru camine de orfani, spre exemplu...

    ReplyDelete
  3. Buna, poti sa-mi spui si mie unde pot viziona tot sezonul nora pentru mama 3 sau 4?

    ReplyDelete
  4. Edina si Octavian, sunteti cei mai frumosi. Edina te rog frumos nu te mai cere acasa. Grupul nostru o sa va voteze mereu din Spania.

    Din Spania de la Alexandra Filote

    ReplyDelete
  5. Buna ziua ma numesc Anca si sunt din Cluj si imi doresc sa il cunosc pe Octavian va rog sa ma ajuta-ti ma refer la intreaga echipa mireasa pentru fiul meu......astept un raspuns va rog nu ma uita-ti......Un Paste Fericit tuturor...

    ReplyDelete
  6. Edina este o falsa care nu l-a iubit pe Dragos, a fost incantata doar de presupusa lui situatie materiala si credea ca el este un maimutoi care o sa o divinizeze..a LUAT PLASA..O FATA CARE A AVUT SENTIMENTE CUM SPUNE EA, NU POATE SA UITE UN BARBAT ASA DE REPEDE.Cred ca ar trebui eliminata ca si Irina.L-a amagit si pe Octavian , acum ca este in casa si nu ii mai aduce cadouri face apel la alti admiratori..este o viitoare "piti".Adrian sa plece acasa ca nu are capacitatea sa iubeasca, Andrada felicitari este inteligenta si vesela, Monica este capricioasa si ambitioasa...nu rezista cuplul, Dragos daca nu se cizeleaza o sa o dezamageasca pe Alexandra, mama lui saraca este posesiva si intrepreteaza mereu aiurea, greu de suportat.Andrea joaca doar un rol, este inteligenta dar si tautacioasa, vrea sa atraga atentiia f mult, sa se cizeleze si dupa aceea sa aiba pretentii.In rest emisiunea nu se axeaza pe iubirea dintre cupluri, ca daca ar fi asa ne-ar da imagini cu cei care au format deja un cuplu..nu scandaluiri.Marioara si fiul ei sunt tinuti doar sa faca materiala, ca altfel ar fi o monotonie.Imre este in lumea visatorilor, mama lui rabda si cauta sa-l inteleaga.Octavian este un baiat care are nevoie de o fata calma ca si el.

    ReplyDelete
  7. asa vrea sa o intreb ceva pe andrada. ca tot spune ea ca adrian la orice se leaga de ea si daca face o gluma identica cu cea a lu alexandra "spre exemplu". dar tu andrada faci exact ca el. daca adrian si dragos fac aceasi gluma, la dragos razi hihihi si hahaha si la adrian repede te aprinzi. si ai bunu simt macar ,ca ai o mama si nu-i mai comenta asa dnei marioara. si mama ta poate cand face o lista,scrie cuvintele cum le intelege ea. Dar a scuze am uitat cu tu ai 10 facultati facute si nu gresesti niciodata si esti corect de dai pe afara. Eu as zice sa iti vezi de treaba ta ca strici emisiunea. Si adrian la fel. Ca sa nu se inteleaga ca ii favorizez pe adrian si dna marioara,dar totusi au si ei dreptatea lor. Si dna marioara cine stie cum se simte,are o varsta si vede cum o "inteligenta" rade de ea. Si am vazut ca esti cam bagacioasa si barfitoare. Gen baieti dragos si ionut au spus ca "fetita nu stie sa scrie" ,daca ei ti-au spus ceva repede acuma ii bagi si pe ei la cearta cu adrian. Si multe alte faze! Eu sa fiu in locul celor din casa cum i-au spus lu adrian sa tac etc si tie ti-as fi spus la fel! Emisiune de emisiune adrian si andrada,parca doar voi sunteti in emisiunea aia. Si cand are adrian conflict cu dragos,repede si andrada se baga. nelipsita andrada. Iar ca sa inchei cu ceva mai placut dragos si alexandra sa stiti ca sunteti superbi,va sta super impreuna. Si ia luati atitudine acolo in casa,la respect pe cei cu gura mare. ~ iar andrada revenind la tine..ce daca adrian s-a dat la tine,zici ca ti-a furat fardurile :)) ~ mi-e mi-ar fi rusine. se vede ca el glumea si ca acolo radeati . iar acuma vii tu ca s-a dat la tine si mai stiu eu ce. mai bine stai in banca ta. si mai lasati si alti concurenti din casa sa aiba dreptu la replica si sa se vorbeasca si despre alte lucruri,faze.nu doar de adrian si andrada .

    ReplyDelete
  8. parerea mea despre concurenti: George- un om cu bun simt si pacifist, serios si placut; Florin- mai copilaros inca dar original si cu coloana vertebrala, poate un pic mai neinteles de catre unii tocmai ca e un tip sensibil si frans; Maricel- un tip dubios, de la inceput nu mi a placut, are o privire rea, e mojic si frustrat, raspunde fara sa gandeasca si sa isi sustina pertinent parerea, doar asa... de dragul de a raspunde urat, se leaga de lucruri de nimic doar ca sa si verse frustrarea pe unii baieti, are o fatza de infractor, ba mai e si pensat!; iar despre unele fete: Cornelia- o increzuta pe degeaba care nu e nici macar frumoasa, daca o vedeti cu mai putin machiaj are riduri sub ochi, fatza buhaita si ochii umflati plus o fatza asimetrica si gura stramba, se vrea sfatoasa si "fata buna" insa e rautacioasa si invidioasa+barfitoare; Madalina- fara sa fiu rea(desi nu pot) arata ca o caricatura si mai e si isterica si ciudatica pe deasupra; Lorena- se crede frumoasa dar doar se crede; Florentina- e frumusica si ingenua; Liliana- o fata matura, destul de citita si desteapta, insa are o atitudine si o privire ciudata, are ceva care, desi ar trebui sa ti inspire incredere maturitatea ei si limbajul ales...te face sa fii precaut; Stefania- are un par frumos si bogat din care s-ar putea scoate mult mai mult(ca design), insa are o fatza de babuta de la tara; restul fetelor...dragutze insa incolore, inodore, insipide; da, avea dreptate d-na Stefana, Iulia are capul si talia disproportionat de mari(lungi mai exact) decat picioarele; in concluzie despre cele 3 "dragalase":clar, Cornelia se crede cea mai tare si sfatoasa, insa daca un pic o cunosti mai bine observi imediat si trasaturile defectuoase atat de caracter cat si fizice, Madalina, o zapacita care a fost inclusa intr-un grupulet si careia nu i se poate zice in fata"fata, nu esti deloc frumoasa cum iti zic unii asa, de bun simt!" iar Iolanda, are poate aspiratii sa ajunga asistenta Tv crezand ca seamana poate cu "vedetele"de la noi si se da fata buna. Sunt de acord ca am emis pareri care deranjeaza si nu am folosit diplomatia insa de ce atata ipocrizie? Avem parte din plin de ea mai peste tot.numai bine...

    ReplyDelete
  9. Madalina , Maricel, Lorena, Razvan si Florin nu au ce cauta in aceasta emisiune. Creaza conflicte si fac ca aceasta emisiune sa fie altceva decat e scopul ei, si anume casatoria. Florin ar trebui analizat psihic, imi pare putin redus , scuze expresia..Luati masuri ca pierdeti din audienta.
    Iar restul concurentilor imi par ca isi doresc si ca sunt pregatiti de nunta, indiferent ca in emisiune sau afara. Un plus pt. Andreea si Alin

    ReplyDelete
    Replies
    1. O sustin pe Madalina-preferata mea, bunica n-ar mai trebui sa-l apere pe Florin pt ca el este destul de descurcaret, bafta pisicosilor, Alin si Andreea,multa sanatate, rabdare si intelegere tuturor concurentilor.Doamne ajuta si mult respect d-nei Mirela.Va pup, Geanina-Botosani

      Delete
  10. preferatii mei sunt Lorena si Maricel.Maricel felicitari pentru alegerea facuta dar cred k potrivit ar fi ca tu si madalina sa fiti mai distanti putin si gesturile facute Madalinei ar trebui facute doar Lorenei ci nici de cum altei fete.Lorena meriti tot respectul fal mandru pe Maricel asa cum ai facuto si pana acum.

    ReplyDelete
  11. imi pare rau pt maricel se potrivea cu lorena.nu stiu de ce se baga intre ei razvan si florentina,ea sa bagat in toate cuplurile,din cauza lor lorena nu mai vrea sa se impace cu maricel.

    ReplyDelete
  12. Cuplul Cosmin-Cristina nu cred ca se vor potrivi niciodata deoarece Cristina e o persoana rea,razbunatoare,vorbeste mult,nu se controleaza in jignirile care i-le aduce Emiliei asa cum trebuie sa faca o viitoare nora.Nu gandeste ca Emilia este mama iubitului ei care merita mult respect chiar si iubire.

    ReplyDelete
  13. Cornelia-Dragosi nu va mai certati va sta bine unu langa celalalt certuri sant peste tot dar comunicati si ancercati sa le rezolvati va pup.D-na Cristina santeti o dulce fiti alaturi de copii pana la sfarsit asa arata o familie fericita.D-na Emilia santeti mama daca dumneavoastra nu stiti sa o apropiati pe Cristina este un copil si nu stie multe despre viata .D-na Elena ce daca nu santeti mama lui buna nu conteaza fiti alaturi de el ,eu sant an postura dumneavoastra doar ca sotul meu are fata dar ne antelegem perfect poate vb mai multe cu mine decat cu mama ei .salutari tuturor o zi buna si multa sanatate la toti concurenti.

    ReplyDelete