Friday, February 10, 2012

Voteaza Mireasa pentru fiul meu

Labels:

Voteaza Mireasa pentru fiul meu, pe site-ul oficial care este ACESTA. Aici iti poti vota concurentele favorite, mamele favorite din cadrul competitie Mireasa pentur fiul meu, in fiecare sambata cand se da start vot. Site-ul a mai fost folosit si in trecut pentru a proteja anumiti concurenti propusi spre eliminare dar vad ca nu mai este valabil acest lucru.

Astfel, Voteaza Mireasa pentru fiul meu este foarte accesat mai ales in cadrul finalei Mireasa pentru fiul meu, cand, din anumite motive, mai pica. Dar nu e stres, puteti sa asteptati putin, deoarece pana la urma puteti sa va votati concurenta favorita.

De ce nu merge cateodata Voteazamireasapentrufiulmeu.ro ? Cand se intampla acest lucru si iti da eroare Server to busy, inseamna ca este prea mult trafic, host-ul e supraincarcat pentru ca toate lumea incearca sa voteze in acelasi timp si se blocheaza. Ce inseamna mult trafic pe site? Adica intra foarte multa lume in acelasi timp si se blocheaza serverul unde este hostat site-ul.

Eu m-am obisnuit, nu ma grabesc sa votez la Mireasa pentru fiul meu, mai ales cand primesc erori, deoarece pana la urma isi revine. Deci nu este stres, nu va enervati, pana la urma isi revine.




Articole similare:






143 comments:

  1. catalim si andrada un cuplu frumos!adrian se potriveste cu aurelia(cine se aseamana se aduna)!!

    ReplyDelete
  2. Afara marioara si adrian si Aurelia , sunt cele mai mari jigodii! Bravo Catalin si Andrada!

    ReplyDelete
  3. Adrian si dna Marioara afara!Ar fi asa de multa armonie fara voi acolo!

    ReplyDelete
  4. IMI PARE RAU PT VOI CARE NU VEDETI ADEVARUL.ADRIAN SI D-NA MARIOARA SUNT ATACATI DE TOTI MAI ALES DE CATALIN CARE SE CREDE CA E DESTEPT DAR MANIPULEAZA TOATA CASA SI EL ESTE CEL CARE FACE SCANDALUL. ADRIAN TREBUIE SA SE APERE BAFTA ADRIAN SI DOAMNA MARIOARA SI IMI PARE RAU PT. CEILALTI CARORA LE PLACE TEATRUL IEFTIN A-L LUI CATALIN SI ISI BATE JOC DE EL INCLUSIV

    ReplyDelete
    Replies
    1. mie imi pare rau ca nu vezi tu adevarul,nu zic ca toti au dreptate,dar cand mai multa lume iti spune ca ai o problema trebuie sa iti pui un semn de intrebare,asa ca draga anonymous du te la fan clubul orgoliosilor prosti si asteaptai pe cei doi!!bafta!!

      Delete
    2. daca iti place asa de mult de marioara si progenitura atunci luatii acasa lasatii sa plece afara cu caricaturile

      Delete
    3. BAI ACESTIA ,CATALIN NU SE DA DESTEPT,ESTE DESTEPT!IA BAGATI VOI CORECTILOR,DACA ACEST ANALFABET A LUAT BAC-UL ABIA IN 2005,ASA CUM REIESE DIN SITE-UL EDU.RO CUM DE A LUAT LICENTA IN VARA LUI 2004,CORECTILOR???????????????????

      Delete
  5. ADRIAN SI DOAMNA MARIOARA AFARA.....CATALIN SI ANDRADA BRAVO VOUA SUNTE-TI CEI MAI TARI BAFTA IN CONTINUARE

    ReplyDelete
  6. adrian acasaaaaaaaa

    ReplyDelete
  7. adrian sa iasa nu ma mai uit la emisiune din cauza lui si al marioarei sunt niste falsi catalin e foarte tare si ma bucur pt el si andrada sunt doi scumpi bv tuturor mai putin adrian nul sufar mie antipatic a venit singur si tot singur va pleca

    ReplyDelete
    Replies
    1. Invata sa scrii mai intai si apoi posteaza ;)

      Delete
  8. Adrian e cel mai fraier si cel mai incapabil individ nu doar din competitie ci din intreaga tara. Mergi ma si vezi ce mai ai de facut pe afara......tu si maicata , istericilor!!!!!!!

    ReplyDelete
  9. felicitari Cataline

    ReplyDelete
  10. ADRIAN ESTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII CEL MAI TAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    NU TE DA BATUT

    ReplyDelete
    Replies
    1. presupun ca esti baiat pt ca fetele oricum nu i plac!!!!!!!!!!!!asteaptal afara cand iese!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
  11. Doamna Marioara are un zambet pervers. cand ceilalti concurenti se cearta Doamna Marioara zambeste ironic, pe scurt e perversa si se bucura de raul altuia.

    ReplyDelete
  12. sa spun si parerea mea,cred ca voturile noastre nu inseamna nimik in acest concurs pentru ca adrian si marioara sunt tot pe primul loc cu toate ca fac atata rau in acest concurs,sigur emisiunea ii protejeaza pe ei acolo pentru circul si scandalul pe care il fac acestia,nu cred ca au chiar atata sustinere dupa cat de mult rau face!!!cei care ii voteaza is mai rau ca ei!!!!

    ReplyDelete
  13. AFARA CU adrian !!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  14. Andreea,Adrian ,d-na Marioara , va sustinem si va votam de la inceputul competitiei ! Mult succes in continuare !

    ReplyDelete
  15. Adrian si mama lui ar fi bine sa paraseasca competitia deoarece atca cuplurile si drept dovada vor sa si le destarme.Pacat deoarece eu imi doeresc sa vad o nunta la finalul acestei competitii!

    ReplyDelete
  16. adrian si marioara 2 comunisti ....adrian na iesit din casa pana la 16 ani .....se ducea la scoala si apoi il tinea taso in casa ....nu avea prieteni ....eu nu lam vazut niciodata cu vreo iubita panala la nevastasa

    ReplyDelete
  17. afara cu adrian si marioara

    ReplyDelete
  18. ADRIAN SI DOAMNA MARIOARA AFARA NE OBOSITI !....CATALIN SI ANDRADA BRAVO VOUA SUNTE-TI CEI MAI TARI BAFTA IN CONTINUARE .

    ReplyDelete
  19. daca la vrsta lui adrian inca il mai comanda mama lui e foarte grav.e infantil,nu gandeste si sincer cred ca fosta sotie de aceea l-a si parasit pt ca nu a mai suportat-o pe marioara care sigur se baga in relatia lor.iar aurelia e o fata batrana care inca mai spera la printi pe cai albi.sunt o fam de razbunatori asta se vede cand au nominalizat fetele care au fugit de adrian/

    ReplyDelete
  20. Adrian si doamna Marioara sa ramana. O sa se vada pe parcursul emisiunii si chiar dupa iesirea concurentilor din casa,ca Adrian a avut dreptate in tot ceea ce a zis.Asteptati si veti vedea!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pacat ca exista astfel de oameni!!!!!!!!!!!ca si tine!!!!

      Delete
    2. Bravo Adrian si d-na Marioara!Sunteti cei mai tari! Bravo Andreea si Edina!

      Delete
    3. Sunt de acord cu tine. Si mie mi se par super, dar anumite persoane nu vad asata, le place nesimtirea de care da dovada Catalin.

      Delete
  21. Adrian si Marioara 2 mincinosi, rezultatul unor emisiuni de genul otv, can can ,capatos. E ingrijorator faptul ca au foarte multi sustinatori. Vai de tara asta.
    P.S Lui adrian cred ca-i plac baietii.

    ReplyDelete
  22. duceti-va acasa adrian si marioara va asteapta costelus

    ReplyDelete
  23. Toata lumea este impotriva lui Marioara si-a lui Adrian dar ei iau cele mai multe voturi in fiecare saptamana. Oare cum ?!

    ReplyDelete
  24. Toata lumea sunteti voi? Binele nu se face cu zgomot iar zgomotul nu face bine! Bafta Adrian!

    ReplyDelete
  25. Dupa revolutie multa foarte multa lume au ramas deviata si manipulata ,i-a lovit rau saracii numai sunt in stare sa realizeze si sa aleaga neghina din grau grav pentru tara ;cine tipa in aceasta casa cel mai mult ,cine se da desteptul lui peste si el se face de c...t in toata tara urandu-si mama si bestelind-o ca la usa cortului cine inventeaza si rascoleste in trecutul altora si nu isi vede lungul nasului care este mult prea luuung,cine manipuleaza,cine isi da singur dreptate si se lauda ca este destept-penibil- cine fratilor? iubitul vostru adorat care v-a hipnotizat si nu mai sunteti in stare sa vedeti decat deformat ca el ,sa aveti parte numai de asa oameni in jur.....Adrian si mama lui sunt oameni modesti si cu mult caracter care chiar nu au ce cauta intre cei mizerabili dar fiindca viata i-a impins acolo ii sustinem si ii incurajam si sa stiti suntem multi ca inca mai speram caci ca voi sunt pe cale de disparitie incet,incet,totdeauna binele invinge,amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu asta care tii cu JIGODIILE(Adrian si Marioara)faci parte din neghina care se afla printre cei buni.Astia nu au facut decat sa se certe sa elimine din cuplurile facute din frustrarea care o are iubitul tau Adrian care nu a facut nici un cuplu si tot vrea fete dar cine se crede el ca sa intre in casa jumatate din Romania pt. el?frumos nu este ,arogant este din plin ,plin de venin este din plin ,plin de razbunari,mincinos si tot ce mai vrei si tu NEGHINA.pacat ca te asemeni cu asa caractere INFECTE dar sper sa va cerneti si sa lasa-ti lumea buna si curata ca sa putem sa evoluam ca de la revolutie suntem plini de asa oameni si de asta suntem unde suntem.I-ai acasa la tine si lasa-ne sa vedem adevaratul concurs adica intre perechi nu mahala ce face cei 2 analfabeti.

      Delete
  26. Nu inteleg de ce toti cei care sunt ipotriva lui Adrian sunt atat de agresuvi in limbaj?! Nu pot sa-si exprime gandurile decat prin injurii ori au invatat asta de la cei pe care ii sustin:vezi doamna Maria sau Catalin? Unii se implica atata in comentarii incat ajung sa jigneasca fara a avea limite! aveti ceva de castigat? Bafta pentru Edina!

    ReplyDelete
  27. Multa bafta Adrian!

    ReplyDelete
  28. Nu inteleg cum de Adrian si D-na Marioara nu sunt eliminati, mai ales ca au tot timpul conflicte cu cei din casa.Oare cine-i sustine? cred ca publicului ii place scandalul. Andreea si ea a fost mreu sustinuta si este si acuma, desi mereu raspunde obraznic, a fost prinsa si cu minciuna cu iubirea ptr.Andrei care bine a facut ca a demascat-o.Ea cred ca mereu are dreptate desi nu ste asa, prost crescuta, needucata gaseste cu obraznicie raspuns la toate. Chiar nimeni nu vede? sau asa va place?AFARA CU EI....

    ReplyDelete
  29. Cum este posibil ca cele doua fere Edina si Andreea sa-i raspunda asa D-nei Maria care este o femeie mai in varsta. Cele doua mucoase nu au limite...bun simt. Chiar cum de le lasati sa jigneasca in mod ordinar.

    ReplyDelete
  30. N-am saturat de Andreea cu obrazniciile ei, nu are limita la jigniri, chiar nu-si vede lungul nasului. Este o mincinoasa, parvenita. Se crede o inteligenta, dar vai de ea....cei 7 ani de acasa pe care nu-i are. Gaseste la orice raspuns atunci cand este atacata. Bravo Andrei ca ai demascat-o pe mincinoasa de Andreea...Bravo o merita din plin, nu are bun simt de loc...

    ReplyDelete
  31. De ce nu e eliminat CATALIN??? Cat i se mai permite acestui individ sa se creada ATOTSTIUTOR si MARELE NEINDREPTATIT???NICI EL NU MAI STIE CE MINCIUNI SI INTRIGI SA MAI FACA. Acum are de partea lui pe toti "naivii" de care in sinea lui DIABOLICA rade-rade-rade, ca de fapt toti fara sa gandeasca lupta impotriva lui Adrian pt. interesul suprem a lui Catalin.A aparut alt diabolic care si el isi doreste SUPREMATIA si daca nu vor fi eliminati vor avea treaba NUMAI cu Adrian. Nu a fost nici o editie ca aceasta - cauza- nu s-au luat masuri in momentul cand au gresit flagrant (provocari, loviri ,jigniri la adresa familiilor...) pe care le-am vazut cu totii.Ma refer la comportamentul provocator ,instigator a lui Catalin ,la strategia jalnica cu mama lui, la acuzatiile scoase pe maneca de Maria,la scrisul din acea agenda ,la campania de spalare a creerelor dusa de asa-zisa COALITIE JAALNICA impotriva lui Adrian,Marioara si mai nou Aurelia. Adrian are o formatie profesionala care-l ajuta sa infrunte tot RAUL

    ReplyDelete
    Replies
    1. catalin se crede cel mai destept insa nu e asa, ideea e ca multi dintre concurenti nu isi pun mintea cu el. ma enerveaza catalin si andrada ei sunt impreuna doar pt a castiga marele premiu

      Delete
  32. Felicitari tuturor concurentilor,dar mai ales Alexandrei si lui Dragos pt ca fac ce-a mai frumoasa pereche.Catalin lasal pe domnul Adrian sa se creada "imparatul"tuturor celor din casa.Dna Marioara este ce-a mai falsa persoana din toata casa ....Felicitari doamnei Gabriela pt ca este ce-a mai buna mama.Monica si Ionut sunt minunati,Edina si Andreea sa ramaneti prietene ,si sper sa va gasiti jumatatea.Bianca si Imre nu se potriveau deloc Bianca este o fata foarte finuta fata de Imre.Andrada si Catalin se potrivesc de minune.Asta este parerea mea,Si celorlanti pupici dulciiii.<3<3<3

    ReplyDelete
  33. Ei sper ca cei care il criticau pe Adrian s-au lamurit ca avea dreptate cand a spus sa asteptam sa vedem adevarata fata a filozofului bolnav,s-a adeverit ca faceau o alianta de interes dar parerea adevarata este cea aratata la munte,el este super si toti sunt prosti,Adrian a spus ca vor ajunge sa se sfasie intre ei si a inceput sa se vada,mai ieri Gabriela ii dadea dreptate Mariei astazi se tiganesc acestia sunt adevaratii,iar Imbre saracul este asa de destept incat nu realizeaza cat isi bate joc Catalin de el ,adevarat ciudat mai rau ca Victor,cred caci caza este aceias halucinogenele.

    ReplyDelete
  34. DRAGOS SI ALEXANDRA SUNT CEI MAI FRUMOSI PT EI MA MAI UIT LA EMISIUNE IAR CU ANDREEA AURELIA EDINA ADRIAN SI MARIOARA AFARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ReplyDelete
  35. Cei mai INSUPORTABILI sunt Adrian si Marioara nu stiu pt ce ii voteaza lumea daca nu face Adrian un cuplu din moment ce atatea fete au intrat pt el se pare ca jumatatea lui nu s-a nascut inca mai asteapta ADRIANE acasa cu tine

    ReplyDelete
  36. Imi doresc sa se casatoreasca Catalin cu Andrada si sa castige concursul
    Afara cu Adrian si ci mama lui

    ReplyDelete
  37. Afara cu scizofrenicii Adrian si masa , Dragos si GABRIELA NISTE TARANOI FUDUI carora nu le ajunge cu prajina la nas dar nu inteleg pentru ce pentru ca se vede de la o posta ca sunt inculti si nesimtiti , Alexandra o credula care s-a vazut face cuplu asa de pielea p.... , dar mai rau ii trebuie si lui pisica asta altoita ca si in asta zace rautate ! Aurelia sa-l ia de mina pe Adrian si sa plece dracului ca ne-am saturat de prosti si labilili psihic ! iAR anorexica de Monica e vinata de ce zace si in asta l-a gasit pe prostul de Ionut si hai sa faca cuplu ! Aiurea ! II MIROASE SI GURA SI ITI MOARE P.... cind o vezi !

    ReplyDelete
  38. CE VA PLACE SA II RIDICATI LA RANG DE ""DOMNI?"" PE CEI CE SE VICTIMIZEAZA,VOI SINTETI SURZI????????NU IL AUZITI PE ADRIAN CE CUVINTE FOLOSESTE .RIDICATIIII STATUIE,INCURAJATI PROSTIA,CE ALCEVA INTILNIM PESTE TOT IN TARA ASTA?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cel putin de Adrian sunt convinsa ca isi doreste sa se casatoreasca...altceva ..ce mai co nteaza?nu e un concurs matrimonial?

      Delete
  39. Tineti cu catalin care manipuleaza toti concurentii in favoarea lui si cu frumoasa de maicasa care ma enerveaza la culme pana si ea sin gura a recunoscut ca a venit aici pt ca nu are ce sa manance.se vede de ce avem asemenea conducatori pt ca nu stiti sa faceti diferenta dintre bine si rau.imi place de adrian si mama lui,andreea,ediana,bianca.

    ReplyDelete
  40. adrian si marioara afara catalin si andrada bravo voua dar si aurelia afara

    ReplyDelete
  41. ADRIAN,VEZI CA TE ASTEAPTA AURELIA LA EMISIUNEA TE VREAU LANGA MINE.............. PLEACA SI LASANEEEEEEEEEE

    ReplyDelete
  42. Adrian ,demonstreazale tuturor ce este iubirea si aratai si lu catalin si lu moartea de maicasa,fomista adevarata dragoste.Formeaza un cuplu cu Bianca.Noi te sustinem de la Dorohoi,un grup foarte mare de fani.

    ReplyDelete
  43. EDINA AFARA NE OBOSESTI
    ESTI FALSA SI MAICATA LA FEL,O JIGNITI PE ANDREEA PTR A TE SALTA TU IN VOTURI SCARBA

    ReplyDelete
  44. CATALINE ESTI UN MESCHIN,TE DAI BAT DAR TE INDOI ,UN EGOIST SI UN INVIDIOS,TE FOLOSESTI DE FRAIERA ANDRADA,DAR LA CAT ESTI DE SIRET,O SA CASTIGI SCARBA NOASTRA.VALEA CA NU TE MAI SUPORTAM ,DU-TE SI SCOBESTE-TE LA PSIHIATRIE

    ReplyDelete
  45. ALO...........COMISIA DE DECIZIE LUATI MASURI IMPOTRIVA MONICAI.

    ReplyDelete
  46. nu va dau dreptate cred ca adrian este cel mai frumos baiat inteligent cat despre catalin sia batut joc de toata lumea atat de staff cat si de concurenti dar si de public tin cu voi adraian si dna marioara imi place f mult cuplu dragos alexandra pup

    ReplyDelete
  47. dragos si alexandra sunt cei mai frumosi se vede ca se iubesc in schimb edina este topita dupa dragos afara cu ea si cu adrian si marioara alexandra si dragos iubiti-va mult si sper sa va vad in finala sa faceti nunta

    ReplyDelete
  48. oare .....japonezii vs Costel si A 1 pana cand mai trimit cadouri acestor doi indivizi care umbresc atat emisiunea cat si prestantza postului A1?

    ReplyDelete
  49. 9O 0/O DIN CEI CARE POSTAM PE TOATE FOR DAR SI AICI CEREM ELIMINAREA CUPLULUYI ADRIAN-MARIOARA OARE SUNTEM CANTITATZI NEGLIJABILE , VA PIERDETZI SI BRUMA DE AUDIENTZA PE CARE O MAI AVETZI.....

    ReplyDelete
  50. CADOURILE SUNT TRIMISE DE SUSTINATORII CELOR DOI .NU MAI ABERATI.SUCCES ADRIAN SI D_NA MARIOARA.

    ReplyDelete
  51. sunteti ofticosi ca adrian a primit cadouri de ;la fani ,ma bucur ca a primit si andreea cadouri

    ReplyDelete
  52. iubiti-va mult alexandra si dragos sa crape edina si adrian de invidie

    ReplyDelete
  53. Acesti concurenti is foarte rai prin tonul vocii,rautatea de pe fetele lor si mimica fetei.Is invidiosi caci Adrian si dna Marioara primesc cadouri,flori de la fani in special de la leii din Japonia.Monica ,ionut,Alexandra cu Dragos si mamele lor s-au aliat si cand vorbesc sar toti cu gura pe Adrian.Andrada este o fata rea,invidioasa,se crede vedeta,are un aer de mimoza si se victimizeaza,vrea sa fie in centrul atentiei,o ironica,o falsa si tipa ca o isterica.Nu am preferati dar nu imi place ca se aliaza mereu si dau in Adrian si mama lui ca iese mama saptamanii si au fani

    ReplyDelete
  54. Edina o fata frumoasa,sensibila.Adrian un om care stie ce vrea de la viata si scopul emisiunii.Altii au cuplu de complezenta.

    ReplyDelete
  55. din trei cuvinte unul este ADRIAN ,iar celalalt MARIOARA,nici cind dorm nu-i lasa in pace pe acesti doi oameni!!!!!!!!!!!in emisiunea de marti dimineata cind ei nici nu erau prezenti,tot grija lor au avut .rusine in frunte cu moderatoarea!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  56. concurenti mai neispraviti ca astia speram sa nu mai vedem ,rusine de multe ori schimb programul . nu au pic de bun simt niciunul nu este mai inteligent ca altul toti sint la fel , si ce i mai debil oameni se inteleg dar astia vai de ei,Monica e vai ea si se da inteligenta daca esti demonstreaza .

    ReplyDelete
  57. Gabriela, nu te mai lua de Marioara, tu esti o toapa, fara caracter si bun simt,pe cind, Marioara este o doamna, care suporta cu demnitate toate, acuzatiile tale inviduase.

    ReplyDelete
  58. andrada mai uita-te in oglinda cum arati !pe linga uritenie mai esti si rea de gura !ia-te de mina cu monica cea care injura birjareste !sub bagheta maestrei de ceremonii -gabriela-interpretati cu brio partitura vietii voastre !sinte-ti demne de mila !

    ReplyDelete
  59. Pacat de Alexandra care dintr-o muza s-a transformat intr-o tata! S-a coborat la nivelul celor doi care au venit de acasa ca la targ: nu plecam fara Alexandra!Si s-a lasat dusa de nas de dragul castigului. Nu ne poate convinge ca este indragostita de baiatul de cartier(care este intradevar dragut dar prea subtire intelectual fata de ea)si topita dupa mama acestuia despre care nici nu ai ce zice!

    ReplyDelete
  60. despre acest -imre- care se crede un fel de "guru" al unei filozofii numai de el stiuta in cercul celor care-l cunosc este considerat un "ciudat "este drept non-violent dar bun de gura aruncind tot felul de ineptii in jurul lui spre a epata !priveste superior pe cei din jur considerindu-se un geniu neinteles de "vulgul plebeu ".in rest este un zero barat un "looser"de prima mina !pina la "31 years old "nici-o fata nu s-a lasat pacalita de gargara lui!untip nerealizat social profesional financiar filozofeaza aici in casa (avind burta plina )pe cind acasa la el ai lui se zbat cu greutatile vietii !decit sa se duca acasa linga ai lui sa le fie de ajutor el prefera sa-si etaleze timpeniile pe ecran !este mai placut nu-i asa ?

    ReplyDelete
  61. monchere adrian finalment tois va gagne !courage mon ami !les amis tes embrassee avec amour !

    ReplyDelete
  62. aoleu nu-l mai suportam pe adrian nimic nu recunoaste toata lumea e impotriva lui . ce fata au sustinatorii lui? claudia si silvia fetele moarte dupa adrian de ce nu au intrat la casting si atat il sustin de mult ca vroiam sa vedem cate ore stateau impreuna fara sa se certe oricum sambata eliminari baieti PRICOPE ADRIAN>MARIOARA AAAAFFFAAARRA

    ReplyDelete
  63. o sa ai o dezamagire !

    ReplyDelete
  64. adrian "nomber one "in concurs !felicitari-sintem alaturi de el !

    ReplyDelete
  65. cel mai tare din concurs =ADRIAN !

    ReplyDelete
  66. andrada-urit soi de femeie!oare nu se uita in oglinda ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt uni care spun de Adrian ca e cel mai tare. In ce e mai tare,in jigniri,in majici,in lipsa de bun simt,in faptul ca face cuplu cu falsa si ipocrita de mama-sa,in vocabularul murdar,in faptul ca se victimizeasa la tot pasul? Acum se harjoneste cu mironosita si vulgara de Edina,o prefacuta fatarnica si care sara pe el fara rusine , care face gesturi si jocuri cu tenta erotica,fara bun simt.

      Delete
  67. Andradei i-ar ajuta o slujba de exorcizare !Tavi cel fara un gram de mindrie masculina -sa plece acasa sa-si vada de chimia lui ! Iar mister Imre Laszlo sa se reintoarca in anonimatul de unde a aparut pe ecran cu ineptiile lui si rationamentele de doi bani cu care vrea sa impresioneze !Alexandra va fi ca o frunza in vint in ghearele lui Dragos (fantele comunal )si-al distinsei mame soacre Gabriela !

    ReplyDelete
  68. Cei mai seriosi, educati si cu bun simt din acesi concurs sunt Adrian si Marioara.I-i felicit pentru demnitatea cu care au suportat imensele atacuri zilnice, nefondate si nedrepte. ei merita premiul cel mare.

    ReplyDelete
  69. ADRIAN ESTE CEL MAI SERIOS DIN CONCURS.SUCCES !

    ReplyDelete
  70. afara adrian sa stea acasa sa mearga pe cont propriu la plimbare .

    ReplyDelete
  71. o VEDETI pe pisicoasa "jurnalista"de Alexandra spalind (din "dragoste")salopetele murdare de var si ipsos ale lui Dragoselu ? Daca o sa iasa banul, in secunda 2 ii zice PA iubitului santierist !Ve-ti vedea !

    ReplyDelete
  72. Adrian este sustinut de mii si mii de sustinatori !Asa,ca,voi care sustineti sleahta de materialisti,nu ve-ti avea cistig de cauza pute-ti sa va dati si peste cap !

    ReplyDelete
  73. Andrada, precis sufera de ceva la cap!Vai de tineretile ei!

    ReplyDelete
  74. SUCCES ADRIAN SI D-NA. MARIOARA!!!Chiar daca ti-ai mai dat in petic cu acele expresii vulgare, intelegem ca iti era imposibil sa rezisti sarjei de invective si urletelor Andradei, pe care, cu greu o suportam si noi, in fata televizorului.

    ReplyDelete
  75. E clar ca este ceva in nergula cu fiinta asta !.

    ReplyDelete
  76. Obraznicie si impertinenta mai multa ca la Andrada nu cred ca am mai intalnit vreodata. RUSINE!!!!!!

    ReplyDelete
  77. andrada are gura mare si la propriu si la figurat.seamana cu valentina de la mpfm5.la fel de mahalagioaica..cred ca nu o va suporta niciun baiat.restul din casa sunt invidiosi pe adrian si marioara.monica nu-l iubeste pe ionut,sta cu el pentru marele premiu.dragos nu o iubeste pe alexandra,sta cu ea pt marele premiu.dragos a spus ca lui ii plac femeile.ar trebui sa-i dea de inteles alexandrei.imre si andrada sunt f obraznici.au lipsa de respect fata de o mama.imi plac adrian si d-na marioara.fi-ti tari ,mai aveti putin pana la final.va sustin.

    ReplyDelete
  78. Pe un alt blog,apare consecvent,un cetatean,care se cheama NICOLAE ,care este extrem de virulent la adresa lui Adrian si-al d-nei Marioara .scrie cite 5 mesaje ,doar-doar va reusi sa inoculeze rautatile la adresa celor doi! Culmea-culmilor este ca acest om, este ruda cu cei doi,fiind chiar UNCHI lui Adrian !!!.Ce parere va faceti ,cum este posibil ca un membru al familiei tale,sa fie capabil de un asemenea comportament??/.V-ar place asa ceva? Deci,d-le pensionar,sau ce vrei sa fii d-ta ,ar fi mai bine sa-ti tii rautatile pentru d-ta si sa lasi pe cei tineri in pace ! Nu mai pacalesti pe nimeni!In alta ordine de idei (lecturind mesajele),pe un alt blog,semneaza o anume "GABRIELLA",care face apologia Andradei ,ca ce scumpete de fata este, etc,etc ,.Pai,daca este asa,noi va uram din tot sufletul,sa o luati la voi acasa ,ca nora ,sotie,sau ce vreti ,ca o sa va iasa pe nas ,cit de curind!Ati observat ,ca pina nici mama ei,nu o contacteaza?Aceasta fiinta perturbeaza totul si pe toti in jurul ei !Celor care o simpatizati atit de mult (chiar si contra evidentelor),va dorim sa oa aveti,nu mai mult, decit colega de servici!In mod sigur,o sa va cereti singuri in somaj !Tavi si maica-sa vin in concurs cu bani de tren,cica "imprumutati",Marian cu maica-sa vin si ei cu 3-4 saptamini inainte de final,poate iese vre-o combinatie fericita (a se citi financiara) cu duduia Andreea,dar care din pacate pentru ei viseaza la alte oportunitati mai sus-puse ,"musiu"Imre,traieste intr-un plan astral de neinteles pentru simplii muritori(chiar daca acasa situatia familiara este dificila si cam acolo ar fi locul lui,dar aici este bine are tot ce ii trebuie si vorba aceea -UBI BENE ,UBI PATRIA-.Intr-un cuvint,HALALconcurenti!

    ReplyDelete
  79. Daca situatia tensionata din concurs va duce la scandal si violente fizice intregul staff va fi facut raspunzator!

    ReplyDelete
  80. Ia sa vedem ,se aproba?

    ReplyDelete
  81. edina, esti singura persoana din casa aceea care se comporta natural,eu cred ca asa esti si in realitate.prin acest mod atragi rautatile concurentilor pentru ca ei din cand in cand uita sa se mai controleze...meriti sa castigi chiar daca faci un cuplu cu adrian

    ReplyDelete
  82. Andrada ,e ceva in nergula cu tine,fato !Du-te si te cauta,cit se mai poate !

    ReplyDelete
  83. Daca este cineva care poate sa castige concursul asta este Adrian si mama lui. Noroc. Sunteti cei mai tari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti place comportamentul lor.asa gindeste un barbat de 30 de ani?Pentru ce a mai ramas Adrian in concurs daca din atitea fete nu si-a ales niciuna.

      Delete
  84. Din punctul meu de vedere Adrian ar putea face cuplu cu mama lui IonuÈ›.

    ReplyDelete
  85. tie iti place comportamentul ANDRADEI ????
    mie nu pe langa ca e de o uratenie de nedescris mai e si mahalagioaica
    vai de steaua ei si a intregii familii.cred ca nici maicasa nu o poate controla si tempera parca are diaree la gura ...de altfel Tiganiada e la ea acasa cu ANDRADA acolo !!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  86. de ce nu mi-a aparut comentariul ????

    ReplyDelete
  87. Afara cu sleahta de nemincati si materialisti!Gabriela,a facut o ceafa de macelar!Daca o sa iasa si niste bani,au dat lovitura .Risul pamintului,vai de capul lor,ca nu mai pacalesc pe nimeni,s-a vazut acum clar ce-au urmarit!

    ReplyDelete
  88. la pascut oi cu adrian bafta andrada

    ReplyDelete
  89. si adrian impreuna cu familia lui este la fel mai bine decat intra el un batran de 30 de ani intre copii acestea statea naibi afara ca sunt mii de fete dar prin faptul ca il cunos bine ,lui nui este sa se insoare a venit sa fc teatru la tv impreuna cu familia de bun ce a fost nevastasa nici nu a vrut sa mai aiba dea face cu el pentru nimic in lume cainele de colac nu fuge,nu vedeti ce figura de disperat are cand se inerveaza se inroseste si se umfla tot de bun ce este si educat,de mata asta de edina mai bine state acasa ca aici nui gradinita sa-i sufle toti in bors este nesuferita de numa.

    ReplyDelete
  90. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  91. Adrian,este sustinut de zeci de mii de romini,iar numarul lor este in continua crestere!Atunci,ne intrebam,oare atiti oameni,pot sa nu discearna adevarul?,Imposibil,dragii mei!

    ReplyDelete
  92. ceva se intampla.saptamana asta nu am votat pana acum cateva minute cand dupa ce am facut-o am primit mesaj ca am mai votat odata pe ziua de azi.total neadevarat.cred ca si aici se fac manevre cu voturile.cat despre adrian si marioara sa plece odata din competitie ca sunt satula de ei pana peste cap

    ReplyDelete
  93. Adrian este cel mai ipocrit din aceasta emisiune impreuna cu maicasa la fel si edina cu maicasa vin cu tot felul de minciuni si tot felu de jigniri ,mai bine ar luao si so duca la gradinita are o voce de copil de gradinita este foarte nesufe,ear toata tara asta este orbita de un nesimtit care a jignit si a adus atata suferinta in casa asta pe chpul fiecaruea si maicasa sare ca o tarca tot timpul sa minta cu nerusinare are par alb pe cap ear acest fiu ipocrit putea ca abtina din minciuni si jignir,cred ca ar trebui sa vedeti adevarul si sa nu votati doi ipocrit ca asteapta cadouri si suveniruri ca sa zambileasca madam marioara de fericire ear fiusu cand il ea nebuneala se fc rosul ca racu si se umfla in jurul ochilor ca este ca un disperat ,acest om este foarte agresiv si pentru ca nu poate sa bata are aceasta figura uitativa bine la el.

    ReplyDelete
  94. Dragii mei prieteni de pe fb,uitativa bine la aceasta emisiuna ca adrian si cu maicasa sunt sustinuti din cauza rautati lor care o au nu in concurs ei asa sunt construiti ca nu degeaba neamurile scriu pe fb,scriu cai cunosc cine sunt si vor sa-i distruga pe cei din casa cu orice pret asta se-au pus in gand de la inceput ca de adrian nu se lipeste nici dracu,daca era un om bun, nu va puneti intrebarea ca putea sa aiba o alta soarta sa-u poate o alta fata din umbra il iubea dupa despartirea de nevastasa dar sunt niste oameni fara scrupule uitativa bine la emisiune ei sunt un dezastru si pe unde calca ei fc numai dezastru,un om bun nu se exista sa nu aiba o alta prietena daca divortul lui a fost din cauza nevestei lui,dar nu este asa raul din el si ipocrizia da pe dinafara si la maicasa la fel se balbae ca nu stie ce sa vb este o femee rea se vede dar o tara intreaga nu vede pentru ca raul planeaza deasupra si rau la rau trage,ma uitam femei batrane sa nu-si dea seama ca acesti dopi oameni au adus atatea lacrimi pe chipul fiecarui concurent din casa,se-au pus intrebarea???????????? daca,ar fi fost un copil de al lor acolo si sa il vada atata suferind rusine celor care nu vad ce se intampla in aceasta competitie.

    ReplyDelete
  95. Invata dracu' sa scrii si dupa aia sa vorbesti,ofticosule!

    ReplyDelete
  96. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  97. "Nu mor caii(leii) cind vor cainii"parca asa suna o vorba din popor.
    Sau "Cine se aseamana se aduna" suna si mai bine referitor la cuplurile formate si Andrada,toti sunt "super docti".
    O zi placuta.

    ReplyDelete
  98. Apar toate comentariile s-au doar cele pentru "favoriti"?
    Am facut acum aprox.20 min. un comentariu (decent) dar nu a aparut.

    ReplyDelete
  99. Oare concursul este matrimonial sau este "mistocareala ca la usa cortului"?
    Moderatorul unei emisiuni de mare audienta care este difuzata si la ora la care foarte multi copii privesc televizorul,ar trebui sa scoata in evidenta aspectele pozitive ale concurentilor,in loc sa genereze si sa intretina obsesiv doar conflictele.
    Dictonul "Dezbina ca sa cuceresti"(doar de dragul audientei si cotei de piata) este oare justificat?
    Sau poate aceasta emisiune este un experiment de psihoanaliza asupra unor grupuri si manipulare a comportamentului uman in conditii de stres maxim.
    Daca unii concurenti reusesc sa faca fata manipularilor "MODELATOAREI" din pacate altii au deja reflexul "PAVLOV".
    V-ati intrebat ce se poate intimpla cu psihicul unui om mai putin rezistent la stres continuu cind ajunge sa cedeze?
    Cu toata supravegherea stafului emisiunii se poate ajunge la o tragedie nedorita (sau poate asteptata?).
    Rusine pentru modul de abordare si prezentare a materialelor.
    Telespectatorii poate ar dori sa vada si alte aspecte din concurs nu doar "URA si VENIN".
    Multumesc pentru posibilitatea emiterii unei pareri.

    ReplyDelete
  100. Poate in viitoarea editie(daca va mai fi,ca ne-am saturat pina-n git).faimoasa comisie de selectie,va alege concurenti intregi la minte,nu de genul "d-rei cu guracit sura .Haita de materialisti,arivisti si nemincati,in furia lor dupa bani,parca inebunesc pe zi ce trece ,ne scirbesc pur si simplu.Oricum,Adrian,este cel mai iubit concurent!

    ReplyDelete
  101. Andrada,e tare in clantza,stiind ca are haita la unison cu ea.Altfel,este vicleana,pe Gabriela,cu care n-ar avea spor ,este foarte docila,s-a transformat in purtatoarea de cuvint a gastii de nemincati ,Cita nesimtire in "fiinta"asta,ea este factorul de tulburare zilnica a emisiunii,iar "staff-ul" n-are ochi sa vada!Incepem sa credem sincer,ca locul vostru NU este,intr-un post TV,cu pretentii,nu-i asa?Ne-ati scirbit,pur si simplu!

    ReplyDelete
  102. Lena,joaca pe 2 tablouri,sa traiasca si ea.

    ReplyDelete
  103. Emisiunea asta a fost un esec total pentru producatori!Asteptam masurile ce se impun,si trezirea la realitate!Cine,oare,arunca o groaza de bani,pe asa un dezastru?

    ReplyDelete
  104. madam gabriela,stai in banca ta.de ce ai intrat a II a oara in competitie?pentru bani,lasa concurentii in pace,nu te mai lega tu de ei ca si asa ai demonstrat destul,ajunge pleaca acasa,mai ia o pauza,ce cauti acolo te faci de ras

    ReplyDelete
  105. Monica,in fine ,a prins si ea un fraier,vai de viata lui,ce-l asteapta!

    ReplyDelete
  106. Adrian,e iubit si apreciat!

    ReplyDelete
  107. Toata haita de sacali,sint la un pas,sa faca rabie,marele premiu,incepe sa se estompeze in zare!Aoleu,ce suparare mare pe capul lor !Adrian,e iubit de-o tzara intreaga!

    ReplyDelete
  108. "Vipera cu Corn,a pus gheara pe un vitelus de prasila,alias ,Ionete cel cu dinti pusi,dupa lupte seculare,poate la aproape 28 "years old",si varsa venin cu ghiotura!Aici in concurs,se da si ea cine nu e ,ca nu e cunoscuta .Mister Imre,avea un tricou,inscriptionat Nirvana.Pai ,e clar ca el traieste intr-o stare de Nirvana,intr-o lume a lui de himere,nu realizeaza ca e un "looser",un ciudat,nerealizat pe nici-un fel de plan,nici sentimental nici profesional,nici financiar,la 33 de ani,e un nimeni pe lumea asta!Alexandra,da si ea din clantza,in mod de-a dreptul penibil ,nu discerne ce-o va astepta in familia "Flinstone",doar lacomia de bani o impinge intr-o asa o relatie de-a dreptul grotesca,intre o fata ca ea si un insignifiant zugrav de santier,care considera ca titulatura de "macho men "(de fapt cum singur se autointituleaza),anuleaza orice alte incoveniente.Sa le fie de bine!

    ReplyDelete
  109. Dopul asta de Dragos,in 2-3 ani,se va ingrasa ca un butoi cu varza !Ce ghinion pe capul lui Don Juan de Dimbovitza !Tocmai el,care se lauda,ca a avut zeci ce fraiere la viata lui!"O TEMPORA ,O MORIS",SIC TRANSIT GLORIA MUNDI".

    ReplyDelete
  110. Andrada,in continuare,nu se dezminte!Probabil,canicula are o influenta asupra mentalului ei!Pacat,ca e tinara!

    ReplyDelete
  111. edina, adrian,doamna marioara sa fiti tari , rezistati va sustinem.doamna marioara aveti grija de dvs , nu are sens sa va imbolnaviti,fiti uniti macar voi 3.va urmaresc si imi este drag de voi,ceilalti nu sunt decat invidiosi nu-i mai bagati in seama.adrian nu te mai enerva(desi tie iti sta bine oricum si suparat si nervos si trist,iar cand zambesti... radiezi)va urez liniste sufleteasca ,si sa castigati.meritati.SUCCES

    ReplyDelete
  112. ce mai conteaza o fraiera in plus, nu?alexandra parintii tai ce spu ?pun de nunta?ca lumea ginerica

    ReplyDelete
  113. Nicolae nu cred ca este ruda cu AdriaN trebuie sa fie vecinul ala de la bloc care a fost singurul care l-a criticat pe Adrian ,probabil ca nu i-a dat de baut ,ala este un betiv notoriu si un raclamagiu.

    ReplyDelete
  114. Sau poate este Vlad Dumitru "fostul unchi" alui Catalin si acum se da "unchiul lui Adrian"

    ReplyDelete
  115. Eu cred ca este VLAD DUMITRU "fostul unchi"a lui Catalin

    ReplyDelete
  116. Oricine ar fi ,nu este decit o persoana abjecta!Se zbate in zadar,scriind pina il dor miinile,ca nu-l asculta nimeni!

    ReplyDelete
  117. Dragos,ii spunea lui Adrian,ca are pe el ,pantaloni "de tractorist?!),dar el nu se uita ca avea pe el niste pantaloni roz,ca naiba,si ca toate tricourile ce le poarta cu mindrie,sint "second hend',cumparate de pe la dughenele de prin Italia!Si nu mai spunem ca ,smoking-ul lui Adrian,este al lui personal si nu de inprumut ca al lui Dragoselu-zugravelu!Am vazut cu toti cam ce viitor ii rezerva Gabriela,viitoarei nurori(Alexandra),ori baby-siter,ori dama de companie!.Dupa grimasele si stupefactia vazuta pe figura Alexandrei,credem ca s-a cam lamurit ce-o va astepta prin Italia ,zona predilecta a lui Dragoselu!Aincercat ea Gabriela,sa dreaga busuiocul,dar e cam tirziu!Imre,cu lacrimi in ochi,a pierdut blidul de mincare zilnic asigurat,care-i asigura timpul necesar,sa debiteze numai ineptii cu pretentii filozofice.Drum bun,filozofule!

    ReplyDelete
  118. Ce fata a facut Dragos cand a citit Mirela ce inseamna cuvantul cocalar prinre altele SMECHERAS DE CARTIER deci i se potriveste perfect.

    ReplyDelete
  119. Cele 2 viitoare soacre si cele 2 viitoare nurori,ce se mai simpatizeaza ele intre ele,te bufneste risul!A tunatsi s-au adunat!Dar nu va dura mult timp,si se va strica"caruta",o sa aflam cu toti,cum s-a mai aflat si de alti fosti concurenti,pentru care unicul tzel,a fost cistigul material,ca in rest,apa si sapun se gaseste,slava Domnului!

    ReplyDelete
  120. Alexandra si cu Dragos,ataca si jignesc cu nerusinare pe Adrian si mama lui.Nici nu te astepti la altceva de la doua saracii rurale,care vor sa parvina,calcind fara jena ,orice norma de bun simt!Nu -i nimic,Piticul-Porno,ii va asigura divei din Popesti-Leordeni,o stralucita cariera pe frumoasele plaiuri ale Italiei!Sa le fie de bine!Un baiat ca Adrian,n-ar lua-o,nici macar sa-i faca pantofii,asa sa stie"domnisoara",care se lauda "ca ea are 23 de ani?!,degeaba ii are,ca tot o nulitate este,in fatza multora,sa-si analizeze mai bine situatia ei,si dupa aceea sa vorbeasca!Poate o vor lamurii parintii ei cam ce o asteapta pe viitor,dar data fiind situatia lor,vedem ca nu se implica nici dinsii cu nimic.Asta e,sa-si poarte crucea,daca asa-i place!

    ReplyDelete
  121. A inebunit haita moarta dupa bani,vazindu-se pe ultima 100 de metrii,iar sansele se reduc din ce in ce !

    ReplyDelete
  122. alexandra cea care umbla pana nu demult numai in izmene prin casa acum s-a izmenit la tv sa-i fie de bine asa barbat ii trebuie si asa o soacra sa-i tina sanatoa,familie de nimic,pocitanii umane,caracter zero daca erau in alta tara erau acum dati afara din casa,vai de capul vostru bde provinciali sarantoci ahtiati dupa bani,pe ultima 100 de metrii nu nmai puteti sa disimulati nimic va aratati adevarata fata tiganilor

    ReplyDelete
  123. Ai mare dreptate!Bravo!

    ReplyDelete
  124. Astazi am auzit parerea lui Dragos despre Alexandra pe care eu nu o cred .iar ea este cea mai mare naiva daca crede ca Dragos o considera frumoasa si sexi. Dintre toate feteledin casa pot spune ca sexi sunt Edina si Andrada , chiar daca pe Andrada nu o pot suporta pentru caracterul ei urat,Insa Andrada este frumoasa si sexi si se potriveste foarte bine cu Dragos doi maidanezi.
    Tot astazi am vazut un Adrian altfel,un om sensibil ,un om tandru,un om care iubeste profund si o place pe Edina cu adevarat.Celor doi Adrian si Edina le doresc sa fie fericiti impreuna pana la sfarsitul vietii lor.

    ReplyDelete
  125. Adrian si Edina vor face nunta in finala si ne va soca pe toti. Vor castiga si marele premiul Le doresc din inima sa fie fericiti.

    ReplyDelete