Thursday, April 14, 2011

Gabriela Cristea Toader in platoul Drept la tinta

Labels:

Este adevarat ce am citit in ziarul Libertatea. Dna Gabriela Cristea Toader ar vrea sa se intoarca la Nora pentru mama si sa termine sezonul, dar casa de productie nu doreste acest lucru doar daca semneaza un contract pe 2 ani.
Din cate am inteles, i s-a propus si o marire de salariu, insa conditia principala a fost ca aceasta sa semneze un contract pe 2 ani.
Gabriela isi doreste foarte mult un copil si s-ar intoarce sa modereze emisiunea Nora pentru mama 5 daca ar semna un contract pe cateva luni, si nu pe 2 ani. Pentru ca, in conditiile in care este libera de la servici doar o zi pe saptamana, nu se mai poate ocupa de copil.
In semn de protest, nu mai urmaresc Npm 5 o perioada!
Pacat!




Articole similare:






1 comments:

  1. numai urmarim nici eu si nici familia mea aceasta emisiune pentru ca gabriela cristea toader este si va fi cea mai buna prezentatoare la nora pentru mama 5,numai imi place deloc o sa schimb postu de acuma,va rugam sa o aduceti inapoi pe gabriela in emisiune altfel ve-ti pierde audienta...gabriela este si va fi pentru noi toti telespectatori in inimile noastre, o iubim foarte mult si ii dorim multa sanatate si o asteptam cu sufletul la gura inapoi unde ii este locul...emisiunea nora pentru mama 5 numai este cum era cu gabriela cristea toader ci este foarte plictisitoare cand ma uit parca numai inseamna nimic si ne pare foarte rau ca gabriela numai este acolo sa ne aduca zambete si bucurii asa cum stie ea cel mai bine ...te iubim gabriela fi tare si noi stim ca intr-o zi tot te vom vedea la tv la emisunea nora pentru mama 5... FELICIA din Anglia

    ReplyDelete