Saturday, May 28, 2011

Marea finala Nora pentru mama 5 video

Labels:

Marea finala Nora pentru mama 5 video
Buna seara. De abia acum am reusit sa pun si eu marea finala Nora pentru mama 5. Am fost plecata dar aveti imaginile mai jos.
Se pare ca nu pot sa pun imaginile aici. Poate sunt prea multi online pe Youtube.

Aveti imaginile AICI. Sunt 10 parti.





Articole similare:






5 comments:

  1. vreau sa spun ca elena a procedat foarte bine ca nu s-a casatorit..intra in familia aia de inapoiati mintal ca altfel nu am cum sa le zic si alin si mama lui care era impodobita ca o capra de craciun si bunica care si-a dat arama pe fata ca nu o are la inima pe elena...elena fii tare!
    nu regreta ca nu te-ai casatorit! sunt baieti mult mai buni ca alin afara care abia asteapta sa te cunoasca

    ReplyDelete
  2. Marea finala a acestei editii a fost o cacialma. O mai slaba organizare nu a fost la nici una din editiile anterioare. Inclin sa cred ca unul din motivele pt. care Gabita Cristea a renuntat la acest contract, a fost si faptul ca emisiunea nu mai era ceea ce a fost si ca nu si-a dorit sa fie partas la o asemenea decadere d.p.v. organizatoric.... Fireste ca nu sunt de acord cu regulamentul "inventat", ma refer la cel al eliminarilor. Daca se proceda ca la editiile anterioare, respectiv in momentul in care fata sau baiatul nominalizati, nefiind protejati sa plece definitiv din emisiune in acea seara si nu sa se faca apel la votul telespectatorilor timp de o saptamana, nu s-ar fi ajuns in situatia in care, bataie de joc, concurentii sa fie eliminati cu o zi inainte si chiar in timpul marii finale. Consider ca Iulia, Valentina, d-na Elena si Valentin au fost bataia de joc a organizatorilor. Singurul cuplu care si-a dorit sa faca nunta, indiferent de bani, nu a fost lasat sa-si implineasca visul. Chiar daca telespectatorii au decis eliminarea lor, din moment ce au fost la marea finala si si-au dorit cu ardoare acest lucru, au fost pur si simplu ignorati. Elena a facut alegerea optima de a nu se casatori cu un asemenea marlan, viitorul ei ar fi fost un calvar intr-o astfel de familie de olteni ingamfati, care au avut un singur scop - obtinerea marelui premiu. Bravo Elena! Am si eu o fata de varsta ta si iti spun din tot sufletul, asa cum ti-au spus multi telespectatori, inclusiv mama ta, sa nu regreti decizia luata si sa nici nu te gandesti sa intretii relatia cu olteanul asta incapatanat, lipsit de orice urma de altruism. Felicitari Cristina! Valentina sunt alaturi de tine, si cred, asa cum te stiu, ca nu vei incerca o relatie cu Nicu pt. ca nu te ,erita dupa cum s-a comportat el si mama lui in concurs cu tine. D-na Elena, Vali si Iulia sunteti adevaratii castigatori ai competitiei, singurul cuplu sudat, pregatit sa porneasca de atsazi viata in doi. Rusine organizatorilor care i-au privat de sumele stranse timp de 9 luni de zile, chiar in utima seara... Bataie de joc! Si se mai impune o intrebare : la modul cum au decurs lucrurile Kanal D va mai deschide sezonul 6? Eu le-as sugera sa se lase pagubasi decat sa-si mai bata joc de oameni!

    ReplyDelete
  3. te felicit elena ca ai deschis ochii la timp si nu te-ai casatorit cu alin..el vroia decat banii.Cred ca de aceea nu ai mai iesit nora saptamanii pentru ca multa lume nu il placea pe alin.

    ReplyDelete
  4. bravo elena mai bine mai tarziu decat niciodata

    ReplyDelete
  5. si ieu cred ca daca se casatorea elena cu alin ducea o viata grea cu el mia parut bine ca a castigat cristina si mia parut rau de valentin si iulia dar valentin a pierdut pe mana lui maicasa

    ReplyDelete