Sunday, June 26, 2011

O imagine spune mai mult decat 1000 de cuvinte

Labels:

Se spune ca o imagine spune mai mult decat 1000 de cuvinte. Si in cazul urmator, chiar asa si este. Dupa atata timp de cand am aflat ca Valentina si Andrei sunt impreuna, inca mai gasesc oameni socati de acest lucru sau care refuza sa accepte acest adevar. In consecinta, pentru a convinge unele persoane care refuza sa creada ca Andrei si Valentina formeaza un cuplu, voi uploada mai jos o poza care spune totul. Poate ati vazut-o sau poate nu. Este o poza recenta, din 13 iunie 2011, uploadata pe contul de Facebook al Valentinei.


Acum credeti?Mai multe pe Facebook-ul Valentinei .




Articole similare:






6 comments:

  1. Nu imi place cum au procedat,treaba lor se pare ca se aseamana la caracter,amandoi sunt cam dubiosi nu te prea poti increde in vorbele lor,Silvia e foarte inteligenta si va avea un viitor stralucit!

    ReplyDelete
  2. Nu ma mira deloc.Fiecare sac are petecul lui.La cat sunt de parsivi se merita reciproc.

    ReplyDelete
  3. doi falsi doi parsivi doi perversi asta sunt ei doi nu imi vine sa cred ce au putut sa faca cel putin din partea lui andrei nu ma asteptam si-a dat arama pe fata a demonstrat ca pe perioada concursului a fost tot timpul fals eu ii urez mult noroc in dragoste la silvia si bafta in viata.

    ReplyDelete
  4. cei mai adevarati.... ma bucur nespus ca sunt impreuna si se iubesc. fericirea lor, invidia catorva:). bravo lor!

    ReplyDelete