Tuesday, June 14, 2011

Valentina si Andrei sunt inca impreuna

Labels:

Se pare ca Valentina si Andrei sunt inca impreuna. Dovezile sunt niste poze postate pe Facebook cu Andrei si Valentina la munte probabil. Ideea este ca unele dintre aceste poze sunt cu data de ieri, 13 iunie. Desi nu mai stiam nimic de cuplul Valentina si Andrei, se pare ca inca formeaza un cuplu si sunt bine mersi prin vacante. De fapt toti concurentii cred ca sunt.

valentina andrei



Sursa: Facebook.com





Articole similare:






17 comments:

  1. Andrei ai facut mareeeee greseala...dar o meriti, pt falsitate,duplicitate,demagogie ipocrita si pt rautate.
    nu sunt fana silvis...te vedeam mai degraba cu daniela, dar cu artagoasa si isterica aia neagra si urata niciodata.
    v-am vazut in gara la sinaia si numa la inaltime te potrivesti cu valentina si poate la rautatea interioara
    vei plati pt toate lacrimile si suspinele silviei.
    plus ca nici nu e frumoasa, s-a ingrasat bine...apropo vezi ca si tu te redefinesti incet.
    va urez multe clipe nemernice impreuna, pt ca ti-ai batut joc de toti cei care au crezut in "cerebralitatea ta"

    ReplyDelete
  2. dar cand sau si cuplat?ca la finala concursului a venit cu silvia.foarte urat ce au facut chiar daca imi place mult valentina.

    ReplyDelete
  3. Andrei ai pierdut-o pe Sisi,Doamne ce a fost in capul tau nu pot sa imi explic,asa cum e Silvia mai copila dar e un om minunat si a aratat de multe ori ca este un om de valoare,din punctul meu de vedere Andrei tu esti cel care ai pierdut,te vei convinge mai tarziu.Alaturi de Silvia iti statea mult mai bine se simtea dincolo de ecran acea chimie intre voi,acum ce sa zic ma uit la pozele tale cu Valentina si dincolo de o fotografie nu transmiteti nimic!Andrei cand erai cu Silvia parca va ridicati unul pe altul!Oricum Sisi nu a pierdut nimic,Dumnezeu i-a pregatit un drum frumos in viata,este foarte inteligenta si poate va deveni chiar un star intr-o buna zi!Andrei e cazul sa te trezesti pana nu e prea tarziu,o spun spre binele tau!

    ReplyDelete
  4. a fost ultima ei gaselnitza dar si ultima sperantza ramane de vazut cand se va trezi el din toata aceasta euforie sexuala pe care experientza ei i-o ofera ca are slava Domnului este vizibila prin totzi porii ei

    ReplyDelete
  5. Andrei cum ai putut sa renunti la Silvia,eu zic ca ai facut o mare greseala,Valentina este o fata foarte vulgara,asa asteptari mici ai de la viata?Alaturi de Silvia iti statea foarte bine,Silvia este o fata foarte frumoasa,inteligenta cu simtul umorului,dar ma rog daca ai preferat-o pe Valentina,se pare ca va meritati,sper sa nu faci greseala si sa te casatoresti cu Valentina,acum e bine dar dupa casatorie viata ta va fi condimentata cu mult circ!Daca o sa se intample cu siguranta iti vei aduce aminte de vorba mea!

    ReplyDelete
  6. va inselati amarnic andrei a facut alegerea cea mai buna ,in primul rand nu se potrivea fizic de loc cu silvia era mai inalta ca andrei cu un cap este foarte imatura desi andrei este pregatit pt casatorie ce tot o vaitati pe silvia lasati-o sa isi vada de treaba ei mai are de copilarit ce frumusete iesita din comun ati vazut la silvia???? orice barbat isi doreste langa el o femeie puternica ca valentina de aceea s-a orientat andrei la ea a cunoscuto timp de 8 luni si a hotarat ca asa fata ii trebuie langa el nu o tata ca silvia ca trebuia sa vorbeasca andrei in locul ei ca rastalmacea cuvintele ca nici ea nu stia ce vrea sa zica lasatine cu silvia voastra si lasatii pe fiecare sa faca ce simte in viata

    ReplyDelete
  7. valentina nu este vulgara stie sa iasa din orice situatie felicitari putine fete sunt ca ea cu un caracter asa puternic

    ReplyDelete
  8. Valentina puternica,ma faceti sa rad,a plans cel mai mult in concursul npm5,s-a victimizat maxim,a jucat miseleste iar Andrei ne-a dezamagit pe noi toti,in concluzie se potrivesc la rautate!Pana la urma Andrei nu era de nasul Silviei,Este prea finuta si inteligenta pentru el!

    ReplyDelete
  9. Andrei ai dovedit ca nu esti nici pe departe ceea ce ai vrut sa pari,ne faci sa credem ca tot ce spuneai era de fapt pe dos,ex.ai spus ca nu esti de-acord cu mahala,Valentina a facut cea mai mare mahala in concurs.Sincer Silvia merita mult mai mult!
    Andrei impreuna cu Valentina ai planuit totul inca din casa nora pentru mama,rusine sa va fie!

    ReplyDelete
  10. unde sunteti mama lui Andrei? unde este educatia pe care i-ati dat-o? pacat,parea un tanar foarte cerebral dar se pare ca s-a intors lumea cu susul in jos

    ReplyDelete
  11. Valentina si Andrei au o parere mult prea inalta pentru ei,de-asta s-au si adunat,viata te mai si taxeaza nu poti juca numai asa cum vrei tu mai sunt si niste reguli de buna purtare care atunci cand le vei incalca te vei frige!
    Mie personal ca persoane nu-mi plac!

    ReplyDelete
  12. O greseala imensa a facut Andrei!

    ReplyDelete
  13. SILVIA E FRUMOASA IN FELU EI SI VALENTINA LA FEL .IMPORTANT CA EI SA SE PLACA NU NOI DECIDEM DAR DIN PUNCTU MEU DE VEDERE NICI CU SILVIA SI NICI CU VALENTINA NU VA RAMINE ANDREI.VOM MAI VEDEA.EL E PROBLEMA.

    ReplyDelete
  14. andrei si valentina sunt impreuna ?

    ReplyDelete
  15. Doamne,cata rautate aveti,nu pot sa cred!Silvia cu Andrei n-au fost casatoriti si n-au avut 5 copii ca sa aruncati cu noroi in decizia lui Andrei de a rupe relatia.S-au cunoscut,au fost o perioada impreuna iar Andrei a constatat ca Silvia nu e femeia care i se potriveste.Punct.

    ReplyDelete