Monday, July 11, 2011

Cine va prezenta Nora pentru mama 6

Labels:

M-am gandit zilele astea cine va prezenta Nora pentru mama 6. Ma gandeam ca daca cei de la Sinevizyon vor schimba canalul, poate vor schimba si prezentatoarea. Se pare ca Nora pentru mama 6 va fi prezentata tot de Mirela Boureanu Vaida. Desi s-a descurcat destul de bine avand in vedere ca show-ul Npm 5 era pe terminate, tot mi se pare ca oarecum nu a avut autoritate in fata concurentilor.
Iata ce am aflat de pe site-ul norapentrumama.ro, site care apartine probabil producatorului Sinevizyon:
Nora pentru Mama continua
Cel mai iubit reality show din Romania, « Nora pentru Mama » va reveni foarte curand in fata micilor ecrane cu un nou sezon spectaculos, cu un nou nume si la un nou post de televiziune
In curand Mirela Boureanu Vaida iti da intalnire cu o noua serie de povesti pline de romantism, intamplari serie de povesti pline de romantism, intamplari spectaculoase, reguli dure, confruntari acide, emotii, suspans si multe provocari, cu un nou nume si la un nou post de televiziune

Sursa: norapentrumama.ro




Articole similare:






5 comments:

  1. ami place cum prezinta mirela se descurca ma-i bine decat gabriela,si ai iubita mai mult de public.bafta multa.

    ReplyDelete
  2. care public!?!?!?

    ReplyDelete
  3. exista persoane care se uita la emisiune:)

    ReplyDelete
  4. Mirela este cu multe clase peste Gabi .Culta si talentata Mirela a fost ca o gura de aer proaspat .Gabi Cristea este o fiinta fara suflet.Cata suferinta a adus MAMEI ,care a plecat din viata dezamagita si probabil scarbita de ce progenitura a adus pe lume.Rusine Gabi Cristea!

    ReplyDelete
  5. nu s-a nascut inca nimeni s-o inlocuiasca pe Gabriela,iar tu Carmen nu ai nici un drept s-o judeci pe Gabi in legatura cu mama ei,ptr ca Gabi si-a iubit mama,isi iubeste tatal si fratele,si nu trbuie nimeni sa se lege de familia ei,ca nu avem acest drept.e bn sa ne vedem de familia noastra.

    ReplyDelete