Saturday, August 13, 2011

Un mic comentariu despre caravana

Labels:

Astazi am intrat din nou pe Facebook ca sa vad ce noutati mai sunt. Printre altele, un comentariu foarte interesant mi-a starnit curiozitatea. Discutia a pornit de la un mesaj pe care Mihaela l-a lasat pe Facebook despre caravana NPM de la Costinesti.
Mihaela Ene o intreba pe fosta concurenta NPM 5 Mihaela care este criteriul pe care se aleg concurentii care merg cu caravana si mai exact de ce doar unii din fostii concurenti merg doar in unele orase si altii au mers in toate orasele. Si apoi a venit marea intrebare: ce cauta Diana cu caravana, Mihaela Ene apoi facand urmatorul comentariu:


Mihaela Ene Hmm..dar tre sa recunoastem k nu era ea cel mai bun exemplu pentruu viitori concurenti..adik ea s-a casatorit la npm4 k sa ia marele premiu si sa divorteze la 2 luni pt a-l impartii cu fostul sot..trebuia pe tine si ionut sau cris si sergiu k sunt castigatorii..sa va ia peste tot
Eu sunt de acord cu ea. Voi ce spuneti ?





Articole similare:






2 comments:

  1. organizatorii zic mersi sa vina oricare pt a le face inscrieri s-au dus cei care nu au nici un rost pentur a face si ei rost de un ban si totodata sa profite de un pic de distractie pe gratis ,nu credeti?

    ReplyDelete
  2. Nu inteleg de ce e asa mare mirare, Diana e singura care la NPM4 a facut un show adevarat.Nu are ce sa faca acasa, tatal ei conduce totul.. se plictisea.Trebuia sa faca ceva sa iasa in evidenta.In fine, Domnul Vasile nu la acceptat pe baiatul asta de 37 de ani.. si gata.Diana, va ramane o enigma

    ReplyDelete