Friday, September 9, 2011

Adrian Mireasa pentru fiul meu

Labels:

Adrian este primul concurent care a intrat in casa Mireasa pentru fiul.Adrian are 29 de ani, a terminat Facultatea de Marketing, este din Bacau si a renuntat la o cariera in MAI pentru a veni la aceasta emisiune. A venit insotit de mama sa, Marioara.

Update. Adrian nu a format pana in prezent un cuplu, dar inca este in casa Mireasa pentru fiul meu. Singura fata care i-a placut a fost Alexandra, dar din pacate, aceasta nu a dorit sa faca un cuplu cu el.
Ulterior, pentru el au intrat in casa patru fete, insa nu s-a simtit atras de niciuna.




Articole similare:






20 comments:

  1. Chiar as face un apel la COMISIA DE DECIZIE si sa atentioneze verbal mai intai atitudinea lui Adrian . Nu se rezolva nimic prin a suprapune un "BIP"peste ce spune Adrian ,iar pentru ceilalti lasati la liber ,doar asa ca se pot da chiar daca si acelea nu corespund ,dar se accepta...............

    ReplyDelete
  2. Un telespectator aude clar intrega conversatie a interlocutorului lui Adrian ,iar ce spune el doar ...." bai "BIP".....esti"BIP'.........dute-n"BIP".....Dintr-o convesatie BIP-uita in felul acesta cei de afara observa ca ceilalti vorbesc urat iar el este reprezentat ca o gluma insotita de un TON ("bip")

    ReplyDelete
  3. Inteleg si lucrul acesta ca daca s-ar "BIP-uii" tot ,am auzii un .....ton continuu de la un capat la altul,dar nici asa ........

    ReplyDelete
  4. Cateva observatii din partea STAF-ului in scris adresate catre Adrian, ar putea sa existe....asa in gluma sa nu se supere d-na Marioara !!...........Altfel se da impresia ca " toti de sus " asa cum se exprima cei din casa, tin partea LOR, SPER CA ACESTE COMENTARII SA FIE AFISATE.
    MULTUMESC !

    ReplyDelete
  5. Ce subiectiv,esti bunicule !De ce ai atita ura pe un baiat tinar ??.

    ReplyDelete
  6. REVIN cu comentariul incomplet tiparit
    Da ! Adrian cauta cu orice pret cearta cu Andrada,este singura si nu este aparata de nimeni in casa .Niciodata nu am sa inteleg de ce statea aproape de Andrada si nu de Edina si a dorit tocmai langa cea pe care singur a spus ca nu o sufera ?!? Cat despre Edina s-a vazut clar ca nu a dezmintit ce a spus Andrada , cu toate ca fatza o trada ,ar fi vrut sa-i dea dreptate lui Adrian dar nu a facut-o pentru ca ar fi fost o minciuna.Singura a spus ca nu s-a dus in vacanta sa stea retrasa in mediu moracanos ci sa se distreze. Si-a atins scopul !! HA! HA! HA! Ionut a afirmat ce a spus ANDRADA. Acum judecati d-stra cine a avut dreptate. Mai sa fie !! Mingea tot la cei de afara este!

    ReplyDelete
    Replies
    1. adrian sta langa cine vrea,domnule tataie

      Delete
  7. esti sigur ca ionut si andrada spun adevarul sau au facut o coalitie impotriva lui adrian ??????????mai urmareste si judeca la rece toate materialele care s-au dat din turcia si atunci vei vedea cine are dreptate!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. Nicolae, nu tine vrajeala !Cind se va termina acest concurs, nu te vei alege decit cu oprobiul si dispretul din partea cunoscutilor si-a rudelor, mai ales ca esti si unchiul lui Adrian!Asa ceva mai rar se poate vedea!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bine d-le Anonymous , in primul rand ei s-au retras de langa noi. Am dezaprobat atitudinile "extremiste" ale dansilor.Cat am lucrat ...acolo unde a "activat" si Adrian ,numai eu stiu in ce prostii ar fi intrat daca nu-l observam la timp. Credea ca daca poarta o haina poate face orice.L-am indrumat sa urmeze un curs specific si in scurt timp ar fi devenit cadru activ cu acte in regula cum s-ar spune(OFITER).......citez .."iar scooaala bre".Acesta a fost raspunsul lui. Si nu erau decat cinci luni de curs pe retributie !!!D-stra cum ati cataloga lucrul acesta??!! Cum l-ati vedea pe Adrian cu facultatea lui de MARCHETING. Cum poate el sa fie inteles in aceasta "meserie" ,de cei din jur ?? Cand in aceasta casa nu poate sa duca o idee la capat ,fara cuvinte jignitoare.

      Delete
  9. Sper sa fie "tiparit" mesajul pentru > Anonymous < MULTUMESC !!

    ReplyDelete
  10. Intotdeauna > ADEVARUL < doare si cu greu poti accepta,dar daca orgoliul acesta exagerat nu poate fi atenuat oarecum,atunci in veci nu-ti schimbi atitudinea.
    Poate ca acest lucru il face pe "administratorul" acestui SAIT sa nu-mi afiseze comentariile si raspunsul catre - Anonymous -.

    ReplyDelete
  11. Cat de prost poti sa fii ca sa-ti denigrezi rudele dar poate Adrian seamana cu unchiul lui NICOLAE

    ReplyDelete
  12. Hai , fa pasi Nicolae !esti o manareala a hinelor ! poti sa te pui in cap sa-ti ploaie-n c.. ca nu te credem !Votam Adrian !

    ReplyDelete
  13. Si eu gandesc la fel dar nu stiu daca este Catalin sau din tabara HIENELOR.

    ReplyDelete
  14. De cate ori l-ati vazut sau auzit pe Adrian sa explice ceva?? NICIODATA !! Incepe prin a spune ......citez ..."in primul rand ....( isi prinde degetul mic si continua ) ...mama mea a fost jignita de nenumarate ori ......(apoi bajbaie ceva in afara subiectului)...trece la al doilea deget si spune ....punct si nu mai am nimic de comentat si inchei aici subiectul"......La ce intrebare a raspuns Adrian ?? Si absolut toate raspunsurile lui decurg in acest fel .Inchipuiti-va ca Adrian ar avea mainile legate la spate ,va jur ca nu ar mai putea sa duca o propozitie pana la capat ,nemaiavand si cu ce sa arate,adica nu are toate cuvintele la el.

    ReplyDelete
  15. NNICOLAE(VLAD DUMITRU) nu mai fabula ca ma plictisesti.VOTEZ ADRIAN SI D-NA MARIOARA UITE ASA SA_TI FAC IN ciuda.Pa

    ReplyDelete
  16. jos adrian jos adrian nu te mai suportam dute acasa sarac cum ai venit ce om sanatos la cap isi lasa serviciul ca sa apara pe sticla oare antena 1 ii da banii care ii cuveneau ca salariu halal voua pricopilor acasa cu voi ne este sila pricopilor

    ReplyDelete
  17. hai adrian da-le cu tifla nu te lasa ,astia sunt mai prejos decat tine au demonstrat-o cu varf si indesat,nu merita sa te enervezi ca asta se vrea.ai vazut cum rectioneaza dragos la nervi?noi am vazut crede-ma si s-a vazut foarte bine si cine este familia lui.rusine sa-i fie.nesimtitul

    ReplyDelete
  18. Doar ca este din aceiasi locatie cu prezentatoarea a facut Adrian act de prezenta atata timp aici,in rest a capatat haine,ca amaratul nici ismene nu avea.Problema lui tine de psihiatrie nu de insuratoare.

    ReplyDelete