Saturday, October 22, 2011

Finala saptamanii din 22 octombrie - sambata

Labels:

O sa fac un scurt rezumat al finalei saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 22 octombrie. In primul rand, dna Mariana si Edina au primit din nou fiecare cate 10.000 de lei fiecare.
Dna Gabriela are piciorul in ghips datorita unei entorse "capatate" in urma unui joc de v-ati ascunselea.
Alexandru si Catalin au primit un avertisment din partea comisiei de decizie in urma comportamentului lor neadecvat. Ce au facut? S-a aprins lumina in camera lor, ei au decis sa aduca umbrela din gradina si sa o foloseasca pentru a putea dormi. Apoi au ignorat mesajele in care li se cerea sa nu mute mobilierul, au inchis lavalierele si Catalin l-a lovit peste mana pe Adrian.
Elena si Daniela au ramas in casa, nimeni nu a parasit competita azi.
S-au facut nominalizari de baieti. Doar primi doi baieti din clasament (prin votul mamelor) au fost protejati.
Alexandru si Marius sunt propusi spre nominalizare. Andreea a fost Mireasa saptamanii. Dna Marioara a fost mama saptamanii.














Articole similare:






2 comments:

  1. Cei de la Antena 1 ne-au dezamagit total. In afara de faptul ca au mutat emisiunea la o ora imposibila, au scurtat-o la maxim. In cele doua ore, un sfert a fost publicitate si din aceasta cauza nu a fost aproape nimic de vazut, totul a fost foarte pe fuga si pe deasupra si-au mai batut joc si de telespectatorii care au investit bani ca sa isi sustina favoritii, netinand cont de voturile lor. Nu santem prostii lor sa credem ca Andreea , care pe toate votarile de pe internet e pe locul 4 sau 5 si care se vede de pe toate forumurile ca e detestata de toti a fost aleasa mireasa saptamanii. Sa le fie rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Sper ca acea “comisie de decizie”sa ia aminte la avalansa de mesaje negative primite in legatura cu noul format al emisiunii. La fel cum ei au acordat un avertisment celor doi baieti nedisciplinati din casa, tot asa si telespectatorii ii avertizeaza ca in situatia in care nu se va schimba nimic in mai bine si noi ii vom sanctiona prin eliminarea acestei emisiuni dintre preferintele noastre

    ReplyDelete
  2. F ADEVARAT..........
    RUSINE ANTENA1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete