Monday, November 21, 2011

Andreea si Victor formeaza un cuplu

Labels:

Soc!In emisiunea de azi am aflat cu stupoare ca Andreea si Victor formeaza un cuplu. Va mai amintit ca Andreea a declarat ca s-a indragostit de un baiat al carui nume incepe cu litera A si este o relatie imposibila? Era vorba de Victor, care se mai numeste si Alexandru.
In emisiunea de azi, cei doi au recunoscut ca formeaza un cuplu. Mai mult, in timpul emisiunii si-au trimis bezele unul altuia.
La parasirea competitiei si a casei, Victor s-a sarutat cu Andreea. Cei doi au recunoscut in fata tuturor ca sunt impreuna.
Eu nu pricep cum a trecut Victor atata de repede peste despartirea de Alexandra?Revin cu alte informatii, momentan sunt socata.









Articole similare:






6 comments:

  1. o credeam mai desteapta pe Andreea!Victor prin comportamentul de astazi din emisiune a creionat imaginea unui am redus mintal(fara jignire dar de asta datea dovada.nu imi place deloc acest cuplu.sper sa iasa si Andreea cat de curand.Alexandra nota 20!

    ReplyDelete
  2. sustin si eu comentariul de mai sus!

    ReplyDelete
  3. Ca si-au dorit sa faca un cuplu si au tinut ascuns nu a fost bine dar dupa ce am vazut comentariile si rautatile tuturor fetelor la adresa Andreei am inteles de ce s-a intamplat asa. Ce au aceste fete ma intreb si nu gasesc raspuns . Sanda este de orautate rara ea i-a bagat in cap Alexandrei sa se desparta de Victor si acum o critica pe Andreea si le porneste pe fete impotriva Andreei. Acest lucru nu se face. Felicitari Andreea si Victor. Sa fiti fericiti.

    ReplyDelete
  4. Andreea sa mearga dupa Victoras cit mai repede!!!

    ReplyDelete
  5. Andreea si Victoras = Lulutza si gl. Goe, chiar daca nu sunt din aceiasi piesa se potrivesc perfect...pe Lulutza o "sustine toata America"dupa cum s-a exprimat dl.Goe, iar la dl. Goe "dragostea va invinge", dupa cum s-a exprimat Lulutza....

    ReplyDelete
  6. Andreea si Victoras = Lulutza si gl. Goe, chiar daca nu sunt din aceiasi piesa se potrivesc perfect...pe Lulutza o "sustine toata America"dupa cum s-a exprimat dl.Goe, iar la dl. Goe "dragostea va invinge", dupa cum s-a exprimat Lulutza....

    :))))

    ReplyDelete