Saturday, November 26, 2011

Edina, Andreea nu mai doresc sa ramana in competitie

Labels:

Se pare ca nici Edina si Andreea nu isi mai doresc sa ramana in competitia Mireasa pentru fiul meu. Edina a fost nominalizata de catre toate mamele, in schimb Andreea doar de catre dna Gabriela si dna Mariana, mame care nu prea au sanse la titlul de Mama saptamanii, desi prima este prima in poll-ul de pe blogul meu.
Cert este ca astazi o fata si un baiat vor parasi competita. In cazul in care cei/cele nominalizate vor fi protejati/protejate, vor pleca cei de pe ultimul loc la numarul de voturi.
Problema este ca din sondajul meu de pe blog rezulta ca Alexandra, Andreea, Edina si Sanda sunt top 4.






Articole similare:






2 comments:

  1. Andreea doreste sa castige, nu sa iasa este o perfida, prefacuta, mincinoasa,Nominalizatio oameni buni sa plece odata din casa. E mai bine fara ea. Bine i-a facut Andrei...super au facut-o de rahat, ea cine se crede?Chiar nimni nu-i taie macaroana ? chiar se crede o desteapta care vrea sa duca de nas pe toti? vai D-na Mirela cum va rade in nas, cum de-i acceptati? si comentariile ei obraznice chiar nu le vedeti?

    ReplyDelete
  2. Chiar nu vedeti oameni buni cat e de falsa Andreea? bine i-a facut Andrei, o asemenea specie trebuie demascata. Crede ca este o desteapta, dar vai de ea ce educatie are, este cumplit de obraznica, rade in nas la toata lumea, comenteaza ,RUSINE sa-ti fie!

    ReplyDelete