Wednesday, November 23, 2011

Imagini cu concurenti Mireasa pentru fiul in afara competitiei

Labels:

V-am pregatit o serie de imagini cu unii dintre concurentii Mireasa pentru fiul meu din afara concursului. Nu am cu toti fiindca multi nu au conturi pe site-uri de socializare.
Acest post este pentru cei care inca nu le-au vazut prin grupurile de pe Facebook. Am dorit sa vedeti si cum sunt concurentii inainte de intrarea in casa Mireasa pentru fiul meu.
O sa-i observati pe Edina, Dragos, Adrian Pricope, Catalin Movileanu, Irina Gorgos, Andreea Dumitru, Sanda etc. Sper sa va placa.























Articole similare:






3 comments:

  1. Toti sunt frumosi ,...Edina mi se pare ca e un pic ....sa zicem ca provocatoare.

    ReplyDelete
  2. Edina si Adrian sunt foarte frumosi Adrian cald si Edina trista dar dau clasa si eleganta Sanda tot urata,Catalin jalnic Dragos ....nu se potriveste cu Edina nu este pentru ea el un baiat bun dar fara pregatire un baiat dela tara un anonim restul neinteresant

    ReplyDelete
  3. Andreea din targu neamtNovember 25, 2011 at 7:01 PM

    -Edina, o fata frumoasa nu pot sa mint ,suparacioasa si inervanta!
    -Dragos,un baiat educat,frumos,destept si nu a facut o alegrea buna cand a refuzato pe Sanda,cu Edina nu se potriveste!
    -Sanda fata frumoasa,educata,desteapta ..o fata care se potriveste cu Dragos ar face cuplu perfect!
    -Ionut,un baiat simpatic sh destept..ce sa iti zic mai..mai incearca cu Diana k merita!
    -Diana,o fata frumoasa desteapta sh stie ce vrea de la viata!
    -Andreea,o fata ne educata raspunde urat,nu are respect fata de persoanele mai invastra..infine nu mai vreau sa mai comentez e sh ramen o fata RASFATATA SH NE EDUCATA!
    -Irina,sa stii k te potrivesti de cu Alexandru!
    -Adrian,tu sh cu mama ta nu aveti ce cauta in competitie pt k dupa cum stim tu ai fost insurat si ai vrea o fata ,care sa fii terminat scoala si sa se casatoreasca si cred k in competitie nu este nici o fata pe gusturile tale..Adrian tu sh cu mama ta incercati sa nu va mai bagati in certuri k din competiteie,noi spectatori ne dati sa inteles k numa voi aveti dreptate..
    -Catalin imi placi foarte mult felul in care vorbesti sh te exprimi..tinio tot asa..
    -Daniela esti o scumpa!
    -Alexandra,ai facut bine k ai pus punct relatiei tale cu Victor..etsi o scumpa sh o fata educata frumoasa sh nu meriti dragostea lu Victor sh gesturile ale Andreei!
    -Alexandru,degiaba zici k nu etsi indragostit de Irina dar se vede k esti gelos sh gelozia vine doar cand iubesti o persoana sh cand esti ingrasotit!

    ReplyDelete