Saturday, November 26, 2011

Victor face dezvaluiri despre Catalin

Labels:

Se pare ca Victor a venit in aceasta seara, insotit de dna Gina sa faca niste dezvaluiri soc despre o anumita strategie a lui Catalin. Se pare ca Victor si Catalin dupa ce s-au cunoscut la castig, Victor l-a sunat pe Catalin si i-a cerut id-ul de Yahoo Messenger.
Victor a venit cu platou cu laptop-ul personal si a aratat camerelor cateva mesaje dintre el si Catalin. Se pare ca in asteptarea raspunsului staff-ului Sinevizyon, Catalin ar fi afirmat ca in cazul in care sunt acceptati, ei sa ceara 1000 de euro ca plata pentru semnarea contractului. Insa Victor a omis unele cuvinte urate adresate staff-ului.
Insa acuma vine partea interesanta. Victor a fost filmat cu camera ascunsa cand a pretins staff-ului ca va face dezvaluiri despre Catalin doar cu conditia de a reintra in casa Mireasa pentru fiul meu.
Concluziile le trageti singuri!




Articole similare:






9 comments:

  1. numai tampenii...Victor e un adevarat mincinos...vrea sa-si faca reclama si sa para victima....daca vrea sa fie cu Andreea sa iasa si ea din competitie...dar din moment ce vrea banii,bineinteles ca vrea inapoi in competitie...rusine pentru el si Andreea...

    ReplyDelete
  2. concluzia e ca Victor vroia in casa si ca si stia ca Andreea nu va iesi ..ca altfel cum era asa sigur ca vrea inapoi in casa..si vroia s aintre doar pentru premiu...Niste oameni josnici si el si Andreea si dna Gina....Si emisiunea ma dezamageste..Cum sa iasa Andreea nora saptamanii si Marioara mama saptamanii exact cine ar trebui s afie p eultimul loc...e cam suspect..

    ReplyDelete
  3. De cite ori vine familia Balan ,...se fac de rusine.este adevarat ca einu pricep acest lucru(probabil n-au cu ce sa priceapa).Nu isi dua seama cit de penibili sunt?????Nu ii atentioneaza nimeni din familia?????Sau toti sunt oameni fara creier??????fara bun simti?????Chear asa au nevoie de bani?????Exista o limita sub care nu mai coboara acesti oameni pentru bani???????

    ReplyDelete
  4. mare papagal victor,se vede ca vrea bani , ce mari dezvaluiri ai facut papagalule...........

    ReplyDelete
  5. penibila fapta victoras ,,,,,,,, doamna gina reveneiti-va !!! nu va mai faceti de ras !

    ReplyDelete
  6. nu pot intelege cum de se preteaza andreea la asa ceva, cum iti poate place o persoana care pana mai ieri era imatura iar astazi pretinzi ca e foarte matur in discutiile private dintre ei.raman stupefiata

    ReplyDelete
  7. o mare comedie aceasta emisiune ...regizata clar...daca nu au fost platiti ce ii retine sa plece cand vor?iar fiinta aceea,Andreea, bleeahhhhh,gretoasa rau...

    ReplyDelete
  8. doar vrajeala din partea lui Victor cu toate ca se lauda ca are bani multi in viata de zi cu zi.e un copil prea rasfatat,sa ma scuze d-na Gina dar asa este .D-na Gina sunteti o doamna in adevaratul sens al cuvantului dar fiul ....lasa de dorit.E copil inca.

    ReplyDelete
  9. sunt foare nemultumita de voturi.Cei care se uita la aceasta emisiune sunt oameni"orbi"?Nu vede nimeni cat de falsa e andreea?de victor nu mai spun pentru ca e de domeniul trecutului.Bine ca a iesit.Fetelor,va rog sergeti cu buretele si luati-o de la capat.Dragos uita esecul si continua mai departe in casa.Imi sunteti simpatici toti dar cel mai mult imi place de DIANA si CATALIN.succes

    ReplyDelete