Saturday, November 19, 2011

Victor si dna Gina au fost eliminati din casa Mireasa pentru fiul meu

Labels:

Oarecum ma asteptam ca dna Gina si Victor sa fie eliminati din competitie. Eu am facut un mic poll la inceputul finalei cu : Cine doriti sa paraseasca competitia? Si din 432 voturi, 279 au dorit ca Victor sa paraseasca acest concurs. 85 au fost pentru Adrian si 69 pentru Marius.
Se pare ca Marius este un baiat destul de apreciat in randul telespectatorilor.
Dupa despartirea de Alexandra, s-au spus si cuvinte grele. Se pare ca apoi Victor si-a indreptat atentia spre Andreea. Poate si acest lucru l-a costat eliminarea in aceasta seara.
Eu personal, recunosc ca nu ma asteptam ca acest lucru sa se petreaca atat de repede.
Mult succes in viata, Dna Gina si Victor!






Articole similare:






4 comments:

  1. nu inteleg de unde a aparut alexandra pe primul loc este exclus nu este corect/

    ReplyDelete
  2. TRISTA DECIZIE, DAR ASTA ESTE. MITOCANII SI TATELE RAMIN SI ELITA PLEACA..., TIPIC ROMANESC. CATALIN- JALNIC SI PATETIC, MAMA LUI -TIPICUL PERSONAJ INVIDIOS SI RANCHIUNOS SE VOR SIMTI ELIBERATI DE D-NA GINA SI VICTOR BALACARIND TOT CE LE APARE IN CALE. JENANTA EMISIUNE. PENIBIL CASTING ! MIRELA ATENTIONEAZA FETELE SA NU SE MAI TINA ATIT DE TANDRU DE MIINI...SAU E UN AHOW LESBI ???????????

    ReplyDelete
  3. NU INTELEG DE CE SINT ATIT DE JUDECATI ANDREEA SI VICTOR , ALEXANDRA A FOST CEA CARE A PUS PUNCT RELATIEI CU VICTOR . ANDREEA A FOST CORECTA , ATITA TIMP CIT A FOST VICTOR CU ALEXANDRA . ACUMA AR TREBUI SA FIE LASATI IN PACE . PACAT CA A PLECAT D_NA GINA SI VICTOR DIN ACEASTA COMPETITIE . PACAT CA RAMIN DOAR TATELE .

    ReplyDelete