Friday, November 11, 2011

Voteaza concurentii - www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro/

Labels:

Voteaza concurentii - www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro
Site-ul www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro merge din nou. Astfel, nu uita sa votezi concurentii propusi spre eliminare ca sa le dai o sansa sau nu.
Stim ca zilele trecute site-ul Voteaza concurentii - www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro nu a mers. Multi s-au intrebat de ce nu merge?
Nu este vreo strategie a trustului Antena 1. Doar ca, pentru a detine un site, trebuie sa-ti faci un abonament la o companie de Host, unde se tin bazele de date. Ei, cand este mult trafic pe site, s-ar putea ca acesta sa pice. Sau mai exista posibilitatea ca cei care lucreaza la compania de Host sa efectueze lucrari tehnice de intretinere, si atunci toate site-urile pica. E ca la gaz, de exemplu. Cand se fac lucrari de intretinere, se intrerupe gazul pe perioada lucrarilor.
La fel se intampla si in timpul finalei. Pur si simplu, este prea mult trafic, si se intampla sa mai pice. Poti vota concurentii neoficial si aici.




Articole similare:






113 comments:

  1. diana dc nu incerci sa te inpaci cu ionut ca va potriviti de minune :X amandoi suntety doi scumpi ,....... andreea lupta ca esty o fata tare te pwpa georgy:X

    ReplyDelete
  2. diana ai jucat un teatru prea eftin astazi!!!!!!! sau vinul fiewrt a fost devina???????

    ReplyDelete
  3. alexandra cum sa faca,cuplu cu catalin???????vai de capul meu!!!!!!!!! mama ta cred ca nu gandeste!!!!!!!! si apoi catalin nu stiu de ce a venit aici? cel mai sigur sa iasa masa mama saptamanii sa mai castige 1000 de lei! zice ca nu vrea cuplu si lumea ai voteaza inca!!!!! oameni buni dece? de mila!!!!!!! ADRIAN si D-na MARIOARA,calm, rabdare si mai departe cu incredere,diana rusine pentru ce ai facut de ajun,isterie curataaaaaaaaaa!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. da catalin sa iasa cu masa aia cand o vad imi vine sa vomit catalin sobolanu afara votez adrian

    ReplyDelete
    Replies
    1. sa iasa odata din concurs mascota aia de catalin impreuna cu masa nu ii supart

      Delete
  5. Catalin nu are ce cauta in acest concurs!!

    ReplyDelete
  6. si el si mama lui cersesc pe fata RUSINE.

    ReplyDelete
  7. un cuplu frumos ADRIAN-DIANA curaj.

    ReplyDelete
  8. andrian prefacut si masa la fel,,ii vrem afara.bravo cataline,,te iubim

    ReplyDelete
    Replies
    1. bravo,catalin e,te iubim!nu baga lumea rea in seama,is orbi,nu au vazut inca ce fel de om e adrian,balena aia care mananca ca un spart!te voi sustine pana la capat.ramona din bacau

      Delete
  9. Adrian si masa sa plece si asa el a mai fost casatorit astia au gresit emisiunea.Cataline ai dreptate si te iubim.

    ReplyDelete
  10. Cel mai tampit concurent este Catalin.Se crede un mare inteligent ,in realitate este cel mai analfabet dintre toti concurentii.se vede ca a crescut singur si nu a avut o mama care sa-l formeze.Poti Cataline sa ai 100 de facultati ca tot rau si prost ramii.fetele din casa te accepta pentru ca nici una nu are gand de maritis,ele au venit pentru reclama.

    ReplyDelete
  11. domnilor de la ANTENA 1A,DATI AFARA DI CONCURS ACESTI DOI ACHIZOFRENICI;CATALIN si masa ,e DEZASTRU cu aceste doua specimene!!!!!!!!!!!!!!!!! sa-i lase in pace pe ADRIAN si D-NA MARIOARA oameni buni!!!!!!!!!! chiar nu vede nimeni ca nu sant sanatosi la cap?????????

    ReplyDelete
  12. Eu il inteleg si ii dau dreptate lui Adrian. Consider ca la 29 de ani, este destul de trecut prin viata incat sa nu il lase pe unul ca si Catalin sa isi bata joc de nervii lui. Nimeni nu poate sa lase de la el la infinit. Iar un om cu demnitate si orgoliu, niciodata nu se poate lasa calcat in picioare. De fiecare data a argumentat ce a sustinut. In schimb Catalin, face pe desteptul, pe moralisul. De cate ori e intrebat ceva strict la obiect, el ocoleste raspunsul, spune 2 teorii despre viata, invatate la facultate, incercand sa sensibilizeze oamenii si sa arate cat este el de scolit, scopul lui fiind clar evitarea raspunsului, din lipsa de argumente. Pacat ca sunt foarte multi care nu vad asemenea lucruri, atat cei din casa cat si telespectatorii. Fetele sunt exagerate. La cea mai mica gluma a lui Adrian , se simt toate ofensate. In schimb, cand Catalin sare calul la adresa lor , nici una nu este deranjata. De mama lui nu mai vbesc, este depasita de situatie. Cat ii mai suportati in casa?

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  14. de ce nu vedeti si cand jigneste adrian si dn marioara eii nici o data nu recunosc ei nu au zis nimic sunt sfinti..sa fi fost an locul lui catalin ai dadeam una an botul ala de taranoi prost si expirat..cand la facut fomist ca a dormit an santuri canale si multe altele..se vede cui nui ajunge mancarea...catalin tineo totasa ai foarte multi fani an grecia si te sustin...

    ReplyDelete
  15. Votez Adrian , iar pe acest Catalin si cu mama lui nu stiu cum ii mai suportati in casa aia are o nesimtire fara limite si ar fi cazul ca cei din staf sa ia masuri cu privire la comportamentul celor doi respectiv Catalin si mama lui.

    ReplyDelete
  16. Consider ca,Catalin chiar nu este sanatos la cap,nu se poate sa-ti denigrezi mama la o lume intreaga

    ReplyDelete
  17. Buna seara! Si eu am terminat Facultatea de Psihologie ,insa nu am un astfel de comportament! Mama e ''icoana vietii pt copil'',cum sa o poti denigra in acest fel? Poate nu peste mult timp va fi si el (Catalin) parinte,cum s-ar simti sa fie ''rasplatit cu aceeasi moneda''de copilul sau? O persoana care studiaza psihologia trebuie sa-i inteleaga pe cei din jur,sa aplaneze conflictele ,nicidecum sa le dea amploare,sa tempereze anumite comportamente,pacat,mare pacat caci Catalin nu a studiat cu adevarat psihologia,sau cel putin nu a inteles-o! Adrian este un baiat bun care cu siguranta isi va gasi jumatatea.Mult succes !!

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  19. ce se intamplă?nu aveti suficient curaj să mi publicati comentul?pt că v am implicat?să vă fie rusine...:))

    ReplyDelete
  20. catalin e cel mai tare urmeaza dragos si vrem doua cupluri Catalin-Andrada si Dragos-Alexandra

    ReplyDelete
  21. ba frate!ELIMINATI-O PE MARIA DIN CASA!!!SI PE FIUSAU CATALIN!!!SAU DECAT S-O ADUCETI PE MASA-N CASA,MAI BINE IL ELIMINATI PE CATALIN:P

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  23. catalin e singurul educat de acolo si se potriveste cu andrada ,iar adrian e un retardat mintal care nu va putea avea niciodata vreun cuplu pentru ca e plin de el si e urat cu spume.......cata te iubesc pisi...esti un barbat destept si frumos si te imbraci super te pupa andrada din craiova bafta

    ReplyDelete
  24. dragos baiat de cartier,plin de el vorbeste cu atata ura ca mi-ar fi frica daca n-as fi de acord cu el, a facut cuplu cu alexandra s-ai faca in ciuda edinei.edina bucurate ca ai scapat de un vagabond.

    ReplyDelete
  25. Consider ca Adrian are dreptate la 29 de ani, este destul de matur si trecut prin viata incat sa nu il lase pe unul ca si Catalin sa isi bata joc de nervii lui. Nimeni nu poate sa lase de la el la infinit. Iar un om cu demnitate si orgoliu, niciodata nu se poate lasa calcat in picioare. De fiecare data a argumentat ce a sustinut. In schimb Catalin, face pe desteptul, pe guralivul,mitocanul. De cate ori e intrebat ceva strict la obiect, el ocoleste raspunsul, spune 2 teorii despre viata, invatate la facultate, incercand sa sensibilizeze oamenii si sa arate cat este el de scolit, scopul lui fiind clar evitarea raspunsului, din lipsa de argumente. Pacat ca sunt foarte multi care nu vad asemenea lucruri, atat cei din casa cat si telespectatorii. Fetele sunt exagerate. La cea mai mica gluma a lui Adrian , se simt toate ofensate. In schimb, cand Catalin sare calul la adresa lor , nici una nu este deranjata. De mama lui nu mai vorbesc, este depasita de situatie. Cat ii mai suportati in casa si noi de acasa?

    ReplyDelete
  26. Cata esti super ,ce nu ar da Adrian sa aibe inteligenta ta.

    ReplyDelete
  27. VOTEZ CATALIN SI ANDRADA.

    ReplyDelete
  28. mi se face rau cand va aud ca-l sustine-ti pe catalin stiu ca parerile sunt impartite dar de aici si pana a spune ca adrian e taranoi retardat ......zau ar trebui sa urmariti mai atent evolutia lui catalin care nu rateaza nici un moment sa-i arunce lui adrian tot felul de acuze cum ca a "FURAT" un pix si ca ascunde tot felul de lucruri sun ferm convinsa ca si daca ar fi asa cei de la antena nu ar fi ratat un asemenea comportament si s-ar fi vazut dar asa ramane la latitudinea fiecaruia sa judece si sa-si dea seama ca dl catalin joaca murdar iar acuzele sunt infantile iar cei ce-l considera pe catalin un baiat super sa mai reflecteze mai au timp pana la finalul concursului.BAFTA ADRIAN ! nu te lasa calcat in picioare de un derbedeu de capitala care se crede buricul pamantului.

    ReplyDelete
  29. imi place cuplul alexandra si dragos sper sa aj in finala.

    ReplyDelete
  30. Dragos si Gbriela sunt falsi o iubesc pe andrea pe catalin si pe mam a lu ctalin .daniela,edina,diana si aexandra. Alexandra nu faci un cuplu frumos cu dragos,el urmareste doar bani.o sa iti faca cum a patit elena la editia trecuta in marea finala cmd sa se casatoreasca alin spunea cu mama lui k o sa ia bani si o sa divorteze de elena,si elena era deja casatorita cu el.Pacat ce esti o fata frumoasa si desteapta

    ReplyDelete
  31. chiar nu se potrivesc de nici un fel!!!!!!!!!!el o iubeste pe EDINA!!!!! a-ti vazut cind a primit cerceii de la octavian ce figura a facut??? se vedea pe ecran geloziaaaaaaaaa.cel putin el la figura nu la caracter este mult mai finut decit ea care are un hectar de fatau frate!!!! si madam gabi se uita la ea laaaaaaaaaa vai mama ei.

    ReplyDelete
  32. Andreea fi tare nu baga in seama toate mustele? Esti o fata frumoasa, desteapta meriti sa mergi inainte. Bafta.

    ReplyDelete
  33. sincera sa fiu nu mi-a placut deloc atiudinea cristinei fata de doamna marioara mama lui catalin

    ReplyDelete
  34. mie nu mia placut de cristina de loc ea nu este educata nu stie sa vorbeasca .eu cred ca andreea si edina daca se cred asa ferfecte ar trebui sa iasa din concurs orcum au afirmat ca nu vor face cuplu in emisiune .dragos si alexandra sunteti preferati mei. irina dute dupa ionut stiu ca va iubiti si nu merita sa pierzi sansa

    ReplyDelete
  35. CRISTINA A FOST O NESIMTITA, TUPEISTA SI FARA 7 ANI DE ACASA . BINE CA A IESIT , MAI URMEAZA SA IASA EDINA SI ANDREEA PLINE DE RAUTATE SI TUPEISTE. ADRIAN SI MAICASA NISTE PARVENITI SI RAUTACIOSI. BIANCA SI IMRE NU VA DATI BATUTI SANTETI FOARTE FRUMOSI IMPREUNA ,LA FEL ALEXANDRA SI DRAGOS.

    ReplyDelete
  36. in sfirsit catalin si-a gasit jumatatea!!!!!!!! sa speram ca vom scapa de liorbaiala lui ca mii greataaaaaaaaaaa cind vorbeste,poate o avea si alte preocupari sau se aliaza cu dumneaei, ca are un guran de mama mama!!!!!!!!!!!daniela a ramas pe dinafarahahaha,sa mai dea jos slanina, poate poate!!!!!!!!! imre e un mos frustrat la 32 de ani nu si-a gasit jumate prin barurile de noapte si o cauta aici????sper sa-si dea seama bianca ce fel de om este pina nu e prea tirziu!!!!!!!

    ReplyDelete
  37. sa se duca acasa adrian pentru ca a avut nevasta destul de buna darnu corespunde el .nevstasa lucreaza la banca...femeie cu scoala..nevasta lui nu sa nascut..atata timp cat o sa syea cu maicasa nu o sa-si gaseasca perechea..va spun din propria experienta..este ancrezut si orgolios...catalin si andrada o pereche potrivita..va sustin..

    ReplyDelete
  38. Astazi s-a vazut ca acesti baieti nu sunt inca copti la minte. S-au vazut singuri la munte si au trecut la barfit fetele din casa...ffff urat! Ma intreb cum ii mai privesc fetele care sunt in cuplu, fara sa se simta umilite...sau: vor mai avea fetele curajul sa le mai raspunda la sentimentele lor in vederea formarii unui cuplul, eventual sa-si faca cunoscuta simpatia pentru vrio unul dintre ei fara a avea in calcul si o eventuala disputa=barfa ca "intre baieti?! Cum s-o fi redescoperit acest Imre printre aceste discutii(!!!) de a hotarat ca nu se potriveste cu Bianca dupa ce, 3 saptamani era f convins ca este "jumatatea" lui! Da, asta este diferenta dintre Adrian si ceilalti baieti din casa: maturitatea si responsabilitatea. A gresit cand a crezut ca doar fetele nu sunt pregatite de casatorie si a omis "feciorii"!

    ReplyDelete
  39. imi place de alexandra si dragos la fel si de ionut si monica nu o plac de loc adrian si mama lui nu ii suport sunt enervanti doamna marioara mereu nominalizeaza fete cu cuplu este evident ca a venit pt bani

    ReplyDelete
  40. SUNT O MARE FANA din Piatra Neamt al acestui reality-show dar sa am incredere ca nu e nimic regizat va rog DOAMNA Mirela sa cititi acest mesaj care as vrea sa-i salut pe toti concurentii si sa-i spun Biancai sa tina fruntea sus si sa fie mandra de ea pentru ca a facut cea mai buna alegere ca s-a despartit de Imre. -Bianca, e bine sa faci ceea ce simti dar as avea o propunere sa incerci sa faci un cuplu cu Adrian LA REVEDERE!!!

    ReplyDelete
  41. Dragii mei sunteti la un reality-show nu va mai certati, de la mancare,de la toate nimicurile, incercati sa va intelegeti si sa va acceptati si defectele,acsati-va si discutati subiectele despre aceasta emisiune. -Baieti faceti mai multe pt. a cuceri fetele si voi fetelor fiti mai atente cu mamele!!!!!

    ReplyDelete
  42. Alexandra si Dragos sunt cei mai frumosi aratati tuturor ca va iubiti nu lasati rautatile din jur sa va afecteze relatia

    ReplyDelete
  43. ALEXANDRA este o fata buna si este indragostita dar DRAGOS oare este?
    IONUT este un baiat ok si este indragostit dar oare MONICA este?
    Eu unul ma indoiesc sincer,vom trai si vom vedea,cei din urma vor doar banii nici vorba de sentimente.
    ADRIAN face un cuplu formidabil cu MARIOARA se completeaza de munune la orice mai ales la rautate.
    AURELIA sa plece acasa ca nu are ce cauta acolo.
    Cuplul adevarat si frumos este format din CATALIN si ANDRADA,dragilor sunteti frumosi si va votez.

    ReplyDelete
  44. a-ti gasit si pungile d-nei marioara??? chiar nu mai aveti rusine????? nu stiti cum sa-i mai faceti rau acestei femei??cata rautate are madam aurica cu babalacul de imre!!!!!

    ReplyDelete
  45. cred un cuplu foarte frumos adrian si bufnita aia de masa.un cuplu reusit catalin si andrada.

    ReplyDelete
  46. imre.si.bianca.de.ce.vati.despartit.pentru.andreea,imre?

    ReplyDelete
  47. cata minciuna la Marioara si fiu-su,se vede clar in materiale ca a acoperit microfonul iar Adrian cel cu "dreptatea" injura si tot nu recunosc.Asa sunt ei niste mincinosi fara caracter.Iar dna Mirela toata numai zambet nu-i descoase mai profund cum a facut cu Catalin atunci cand acesta a gafat,cel putin el a recunoscut.De aici se pot interpreta multe

    ReplyDelete
  48. cel mai plact cuplu

    ReplyDelete
  49. cum se face ca desi majoritatea comentariilor sant critice la adresa lui adrian si mamei lui, doamna iese mama saptamanii. foarte dubios.

    ReplyDelete
  50. de ce atunci cand se vede clar pe materialele care se dau ca domnul adrian minte,doamna mirela ni ia atitudine si tace? bravo lui catalin ca a plecat si le-a demonstrat ca are personalitate. nu se face carpa pentru banii lor.

    ReplyDelete
  51. edina si maica-sa joaca teatru ptr a ajunge in finala,il vrea pe tavi in casa

    ReplyDelete
  52. Edina a intrat in casa pentru Dragos dar au pus la mare pret ambitia personala,nu se compara Alexandra cu Edina,miauna Alexandra dar cand o sa-l zgarie pe Dragos va plange si Gabriela nu se potrivesc degeaba-i spune mereu ca il iubeste lucrul acesta se demonstreaza.

    ReplyDelete
  53. edina e superba iar dintre baieti imre e cel mai frumos il pup

    ReplyDelete
  54. Gabriela este geloasa pe Alexandra dar ca sa nu recunoasca da vina pe d-na Marioara si Adrian.Afara cu gasca din Targoviste.Sunt MIZERABILI.

    ReplyDelete
  55. Adrian, ai dreptate. Monica trebuie sa plece. Este exemplu negetiv pt. cei ce privesc acest show.Ionut nu e mai departe decat ea. Ma intreb cine ar face casa cu una ca ea.

    ReplyDelete
  56. NU VI SE PARE CA D-NA MIRELA PREA SE BAGA IN VIATA LUI ADRIAN NU NE INTERESEAZA CEA FACUT EL ACASA SI CU DIVORTUL LUI.. D-NA MIRALA NU ARE INTERDICTIE SA SE BAGE IN DREPTURILE OMULUI CNA TREZITIVA ANTENA 1 VOR AMENZI DIN NOU PTR. INCALCAREA DREPTURILOR OMULUI . RUSINE SA-I FIE CNA SE STERG COMENTARIILE ........ DREPTURILE OMULUI ALUI ADRIAN SI MAMEI LUI.

    ReplyDelete
  57. COMENTARIUL DVS. VA FI VIZIBIL DUPA CE D-NA MIRELA O SA-L APROBE , NU MIA PLACUT DE D-NA MIRELA I-A INCITAT IAR LA CEARTA , D-NA MIRELA AR FACE BINE SA NU-SI MAI DEA CU PAREREA DESPRE ADRIAN A INTRAT IN DREPTURILE OMULUI . CNA D-NA MIRELA E BUNA LA TEATRU NU CA MODERATOARE LA EMISIUNEA CE VA INTERESEAZA VIATA LUI ADRIAN .JOC DE CULISE .

    ReplyDelete
  58. cred ca adrian ar fi fericit cu andreea amandoi sunt niste scumpi .

    ReplyDelete
  59. adrian cu andreea se potrivesc ca nuca-n perete.Ea viseaza la un print calare pe cal alb si el la sclava Izaura care sa lesine de cate ori al vede si daca se poate nici aer sa nu consume daramite sa viseze cai albi È› Nu mai bate campii Mihala ce nu se potrivesc deloc a-mi place Andrada e femeia secolului 21, independenta , hotarata care stie ce vrea si nu se lasa calcata an picioare numai pentru ca nu o place Adrian . bravo si Monica aceias simpatie si pentru ea. Astea sant femei adevarate nu mieunele ca Edina.Andreea o sa puna mana pe un barbat cu bani care sa-i ofere ce-si doreste lipsa grijii de maine. Adrian un scump? mai lasama cucoana coboara cu picioarele pe pamant.

    ReplyDelete
  60. esti frumoasa alexandra faci un cuplu foarte frumos cu dragos te iubim si te sustinem

    ReplyDelete
  61. e foarte frumoasa ALEXANDRA!!!!!!!!! uoauuuuuuuuuu, nu mai poate,parca impungeeeeeeee

    ReplyDelete
  62. Adrian a ajuns bataia de joc a nemernicilor din casa. Voi sunteti niste vipere. Nu mai aveti loc de leii, simbolul lui Adrian. Gariela, ai imbatranit degeaba. Nu-ti poti contola rautatea, pt. ca te-a invins ura. La fel si Dragos, Andrada, o nesuferita.

    ReplyDelete
  63. Dragos si Alexandra imi place foarte mult cuplul voastru, sper sa ajungeti in finala si sa faceti o nunta de vis pentru ca meritati. Doamna gabriela sunteti o mama deosebita.. de aceea va iubesc. Datorita voua ma uit la aceasta emisiune...imi sunteti foarte dragi..va pup pe toti trei. Madalina din Tg.Mures

    ReplyDelete
  64. Nu sunt de acord la comportamentul concuretilor si mai ales a moderatoarei fata de Adrin si d-na Marioara. Oare ceilalti concurenti nu mai discuta nimic in casa decat Adrian si d-na Mariaora?
    Deasemeni Andrada are un comportament de neinteles.Chiar daca are ceva cu Adrian poate sa se comporte civilizat.

    ReplyDelete
  65. aveti dreptate/Anonymus/,chiar din primele zile a circului,PRODUCATORII SIMODERATOAREA AU DECRETAT/nici o zi FARA DENIGRAREA lui.Aminti-vacum psihopati si ceilal-ti din casa,inclusiv BOZGORI ,atenteaza zilnic la moralul lui ADRIAN.IN TOT ACEST TIMP TOATA CONDUCEREA CIRCULUINU FACEAU ALTCEVA DECAT SA ATATE sacalii contra lui ADRIAN>.sper sa nu considere jigniri afirmatiile mele sisa dea gir publicarii lor.

    ReplyDelete
  66. Cred ca sunt cel putin cretini aparatorii si sustinatorii lui Adrian si mamei lui,nu a-ti vazut ca inca din prima saptamana a show-lui au inceput moldovenii atacul,denigrarile si minciunile.Trebuiau descalificati din a treia saptamana,stiu bine cei care au urmarit ce s-a intamplat atunci dar din pacate au fost"uitati" in casa.
    Adrian a injurat si a jignit in direct plus in materiale,ce masuri au fost luate impotriva lui? NICI UNA!
    Acest individ(Adrian)a ajuns la acest show pentru bani,nu ca ceilalti nu ar fi avut alt scop,tot pentru bani au ajuns si ei in casa,dar Adrian nu poate sa faca un cuplu cu cineva in afara de a lui mama,eu nu-l vad insurat nici peste un deceniu cu felul lui de a fi si caracterul sau(oare are?).

    ReplyDelete
  67. Andrada, esti paranoica,meschina,nesuferita,conflictuala, josnica. Faci front comun cu Ionut, Monica,Dragos si Alexandra contra lui Adrian,pt cavoi sunteti la fel de invidiosi si rai.

    ReplyDelete
  68. D-na Mirela, sunteti clar partiala, impotriva lui Adrian. Ii provocati tot timpul pe concurenti impotriva lui Adrian. Acesti concurenti sunt invidiosi si disperati ca Adrian nu se coboara la nivelul lor sa le raspunda si sa-si iasa din minti asa cum le-ar placea lor. Tot timpul il provoaca. Rusine ca permiteti asa ceva in emisiune.

    ReplyDelete
  69. ANDRADA, ESTI O VIPERA VENINOASA. NENOROCIT CEL CE TE VA LUA.
    ADRIAN, TINE-TE TARE. SFIDEAZA-I PE DUSMANI. EI SUNT BOLNAVI DE URA. TE VANEAZA TOTI,IN FRUNTE CU MIRELA.NU AU SCRUPULE.RUSINE LOR.

    ReplyDelete
  70. Andrada, tu nu te dezminti. Esti o nesimtita,obraznica, mincinoasa, tot timpul intervii peste toti, de parca ai fi buricul pamantului. Tu esti o nulitate din toate punctele de vedere.

    ReplyDelete
  71. Ultimile 4 mesaje sint corecte.Va felicit !

    ReplyDelete
  72. Dragos, esti un taranoi necioplit, obraznic, cu tupeu. Minti neancetat. Esti rapus de dusmanie si invidie. Nu te poti abtine. Ti-ai dat arama pe fata. Se vede ca mu ai scoala si educatie. Ai recunoscut in sfarsit ai recunoscut ca si tu ai venit pt bani.

    ReplyDelete
  73. Pentru Dumnezeu!!! Cum e posibil ca nivelul unei emisiuni sa ajunga atat de jos???? Daca noi ne uitam si acceptam sa si comentam, inseamna ca probabil cel putin o jumatate de tara este la acelasi nivel: jos, iremediabil pervertit, fara speranta de mai bine...Oare ne-am dus pe rapa definitiv?

    Ne mai miram de notele hilare obtinute la BAC-ul din vara asta - pai Adrian, "absolvent", mers cica la facultate...nu stie sa insire trei vorbe coerente :( Dragos, baiat de cartier cu vocabular suburban, deschide gura si te astepti sa curga maneaua din falcile umflate cu aer stradal, vai, vai, ce specimene!!! Sa ne bucuram pentru faptul ca multi au picat BAC-ul, altfel, vai ce specimene ar mai fi apucat sa faca si "facultati"...nu de altceva dar la viitoarele editii MPFM sa nu ramanem fara candidati cu cel mai scazut nivel de cultura posibil! Cu ce s-ar mai 'distra' tara?

    Penibil! Absolut penibil!!!

    ReplyDelete
  74. Dragos? Taranoi necioplit? As de unde!!! Un taranoi necioplit este net superior lui Dragos! Asta e doar un baietas de cartier lipsit de identitate - un taran are totusi o identitate - asta, nu are niciuna (asta daca maneaua nu a devenit intre timp o identitate de sine statatoare - ceea ce nu m-ar mira peste masura - toata tara s-a manelizat si s-a stricat pe undeva, pe la partile ei esentiale - imediat vom vedea doar trogloditi cu diploma :((...)

    ReplyDelete
  75. D-na Mirela, nu sunteti corecta. Ca moderatoare aveti obligatia sa interveniti cand Andrada, Ionut, Dragos, Monica sunt obraznici si jignesc, sa le atrageti atentia, asa cum o faceti cu Adrian. Il sabotati tot timpul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuplu perfect este Alexandra cu Dragos voi cu siguranta veti ajunge in finala si veti lua premiul cel mare si nu o mai ascultati pe Edina si pe Adrian ca vor sa va faca numai rau ca sa nu luati premiul cel mare Edina este o rasfatata si o falsa acuma sa aliat cu Adrian si mama acestuia ca sa castige ei premiul dar nu va avea succes.pentruca noi cei de acasa vedem totul si se vede cat poate sa minta Adrian si ce comportament are asta de dovada ca nu are cei 7 ani de acasa ca daca ai avea nu mintea si nici nu jignea anumite persoane. si asa face si cu fetele din casa le jigneste este o persoana foarte falsa si se vede ca uneori se si balbaieste si se da de gol.

      Delete
  76. D-na Mirela, exagerati in ceeace-l priveste pe Adrian. De ce dati voie Andradei sa-l jigneasca Adrian, si il scoateti vinovat tot pe Adrian. Dramatizati tot timpul si ii provocati. Dv dati voie Andradei sa jigneasca pe Adrian iar el, cand raspunde cu aceeasi moneda, tot de el va legati. Ce ati vrea, sa-l faca de 2 bani si sa taca din gura, sa va dea dvs. si dusmanilor satisfactie? Nu sunteti corecta.

    ReplyDelete
  77. mirela este o vipera la fel ca matracuca de andrada,nu este corect ca de ceva timp aproape ca mirela tipa la adrian,ceilalti sunt perfecti numai Adrian este cel mai rau,cel mai prost de gura.andrada e o sfinta?vai de capul ei de matracuca,mai are si izmenele rupte pe ea.

    ReplyDelete
  78. sa plece dragos ,sa plece drgos,sa plece dragos

    ReplyDelete
  79. ANDRADA, ESTI DIABOLICA. ESTI DE O OBRAZNICIE FARA MARGINI. PLEACA ACASA, CA NE RIDICI TENSIUNEA. TU IL PROVOCI TOT TIMPUL PE ADRIAN PT CA ESTI SADICA. AI FACUT OBSESIE PT EL. ADRIAN E MIC COPIL LA CAPITOLUL JIGNIRI FATA DE ADRIAN.
    D-NA MIRELA, SUNTETI PRINCIPALA VINOVATA CA PERMITETI ASA CEVA.ATI FACUT FRONT COMUN IMPOTRIVA LUI ADRIAN, CARE E SINGURUL CONCURENT SERIOS.

    ReplyDelete
  80. PARINTI AI ALEXANDREI, VA PLACE IN CE FAMILIE JOSNICA RISCA SA INTRE FATA DVS? V-ATI CONVINS ACUM? SPUNE-MI CU CINE TE INSOTESTI CA SA-TI SPUN CINE ESTI. DACA MAI CONTINUI CU DRAGOS INSEAMNA CA ASTA ITI E NIVELUL SAU ESTI DISPERATA DUPA BANI.

    ReplyDelete
  81. sa plece adrian cu baba luibn si rusinea orasului oradea

    ReplyDelete
  82. sa plece dragosel cu punctul lui sensibil mamita

    ReplyDelete
  83. SA PLECE DRAGOS CU MAMITA ACASA,CA MAMITA O SA MOARA DE INIMA REA CA NU FACE EDINA CUPLU CU COCALARUL EI.

    ReplyDelete
  84. AI DREPTATE, SI EU CRED CA DRAGOS E UN COCALAR. EL CONTASTEAZA CU ALEXANDRA, DAR, DACA RAMANE CU EL, ESTE SI EA LA FEL, ADICA INFERIOARA.

    ReplyDelete
  85. este nenorocire in acest sow ,
    .adrian n.are voie nici sa doarma ,nici sa respire ,nici sa zambeasca ca sar toti ca lupii pe prada .alexandra are un viitor dupa cum merita alaturi de acest monument de ,,frumusete ,inteligenta si cultura .cand va fi chiar in familie si bulibasa cel batran isi va iesi din fire va vedea si ea ce a facut .mereu o pufneste rasul cand marioara se exprima in graiul modovenesc dar macar nu este analfasbeta se vede ca macar 8cls. are asa cum ar trebui sa aiba toata lumea

    ReplyDelete
  86. inferioara este oricum.ce cuplu a avut prima data? cu cine?acum este si mai rau.sa plece acasa amandoi si sa le fie rusine.mamita este foarte mandra de dragosel- cocalarel cat un purcel,ACASA SI PUNE MANA SI SLABESTE (cati ani ai)probabil "fara numar"

    ReplyDelete
  87. hai edina te iubim si te urmarim cu interes,nu te lasa esti cea mai tare dintre fete.SUCCES

    ReplyDelete
  88. nu-l faceti pe dragos maimuta,jigniti maimuta.el este doar redus mintal,vocabular alcatuit di latraturi ham ham.COCALAR PENAL

    ReplyDelete
  89. ALEXANDRA ARE CEEA CE MERITA. NU MERITA CEVA MAI BUN. O CREDEAM SUPERIOARA DAR NU ESTE. ARE PRETENTII MICI DE LA VIATA, EX. SE MULTUMESTE CU DRAGOS, DE PARCA AR FI SINGURUL PE LUMEA ASTA. VA CUNOSC F BINE. DIN AFARA SE VEDE CLAR. SUNTETI CA O CARTE DESCHISA.
    DRAGOS E UN MESCHIN, O NULITATE, PRODUS AL EDUCATIEI DIN FAMILIA LUI.M-AS MIRA SA AJUNGA CHIAR SI MUNCITOR IN CONSTRUCTII, SI PT ASTA ITI TREBUIE UN PIC DE INTELIGENTA. ACESTA E UN SFAT SINCER PT ALEXANDRA, NU O CUNOSC PERSONAL, NICI NU VREAU, NU AM NICI UN INTERES.

    ReplyDelete
  90. NU TOT JIGNITI PE ALTI UITATIVA LA VOI SI DUPA LA ALTI IN OALA

    ReplyDelete
  91. ADRIAN SI MARIOARA CU EDINA IN FRUNTE NU MERITA SA CISTIGE SUNT NISTE FALSI SI FARA SCRUPULE NU RECUNOSC NIMIC NICIODATA CIND E VORBA DE ADEVAR RUSINE.

    ReplyDelete
  92. alexandra dragos ce mai cuplu la fel cum a avut si prima data da acum e si mai rau vai mama ta alexandra pentru asta ai fc facultate sa te faca bona dragoselu

    ReplyDelete
  93. CRED CA IONUT SI MONICA AR FI SINGURII CARE AR AVEA AMBITIE SA FACA CEVA IMREUNA restul o mare JALE (andrada e desteapta)

    ReplyDelete
  94. PANA SI NICULINA A INCEPUT SA-SI ARATE COLTII LA ADRIAN. SE VEDE CA ARE PROFESORI BUNI, E PE ACEEASI TREPTA A SOCIETATII. RUSINE.
    ALEXANDRA, NU ESTI MAI DEPARTE DE DRAGOS. RAMAI CU EL, CA NU MERITI CEVA MAI BUN.
    ADRIAN, NU LE MAI DA ATENTIE, CA TE COMPROMITI, SFIDEAZA-I. EI SUNT LA FEL DE JOSNICI.

    ReplyDelete
  95. ANDRADA E MESCHINA, PARSIVA, ANTIPATICA. TOATE PE FONDUL OBRAZNICIEI CE O CARACTERIZEAZA.
    ALEXANDRA SI DRAGOS SUNT DE NIVEL F JOS, LA FEL CA CELALALT CUPLU.
    ADRIAN ESTE CEL MAI CORECT, NET SUPERIOR CELORLALTI CONCURENTI, DE ACEEA S-A FACUT FRONT COMUN IMPOTRIVA LUI.
    EDINA SI ANDREEA SUNT FETE EDUCATE, CU BUN SIMT, CARE NU SE COBOARA SA JIGNEASCA.

    ReplyDelete
  96. BRAVO, ADRIAN. BINE AI FACUT CA NU AI COMENTAT, IN SEMN DE PROTEST CA URMARE A ATITUDINII INCORECTE A D-NEI MIRELA. PE TINE TE PUNE MEREU IN LUMINA NEFEVORABILA, IN TIMP CE PE CEILALTI II ACOPERA. NUMAI TIE ITI PUNE PUMNUL IN GURA, SI MAI NOU SI EDINEI. DRAGOS ARE VOIE SA TE JIGNEASCA, SA TE FACA GAY, DAR TU, CA AI PARAFRAZAT-O PE GABRIALA, S-A FACUT MARE CAZ. RUSINE

    ReplyDelete
  97. Comisia de Decizie a fost nedreapta. L-a bagat pe Adrian in aceeasi oala cu Dragos. S-a vazut clar ca Adrian a redat intocmai discutia Gabrielei, ceea ce nu a convenit partii adverse. Daca Adrian nu ar fi comentat acest fapt, ar fi insemnat ca il menaja pe Dragos, ceea ce nu ar fi fost just. Are dreptul, ca si concurent, sa-si spuna parerea, mai ales ca a fost atat de tocat si umilit tot acest timp. El a aratat caracterul infect al familiei lui Dragos.
    Tatal Alexandrei are dreptate.Dragos e un neispravit, un maidanez.Nu ar trebui sa permita Alexandrei sa-l ia de barbat.Si nici sotiei sa-l accepte si sa-l tina de mana.VA DISCREDITATI.

    ReplyDelete
  98. doamna mirela,va felicit pt.talentul de actrita comica pe care il aveti si-i mai puneti la zid cu ajutorul lui pe cei care merita ;am ras in hohote in sfarsit cand l-ati imitat pe marian .adrian nu inspira mila ci respect ,admiratie si spirit de solidaritate pt.calmul de care da dovada in in fata unei monstruoase coallitii desfigurata de rautate si teama ca nu vor castiga .rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

    ReplyDelete
  99. mai mare rusinea pt dna Gabriela,cum sa ai pretentii de la Dragos daca asa a fost crescut,acum se vede ca au venit doar pt premiu.Mare pacat de Alexandra,a avut o influenta ff proasta Gabriela cu Dragos asupra ei.Pacat ca sufera parintii ei care au crescut-o si au educat-o.

    ReplyDelete
  100. Sufera tatal ei care a crescuto dar mama ei este la fel de lacoma ca fata ei si as crede ca e si prostuta dupa comportamentul care il are .Asa mama asa fiica ,PACAT DE TATAL EI.

    ReplyDelete
  101. TATAL ALEXANDREI ESTE UN OM SERIOS,CARE NU-SI SPALA RUFELE IN PUBLIC. PACAT CA FATA SEAMANA CU MAMA SA. EL A LASAT SA SE INTELEAGA CA NU-SI DA ACORDUL PT DRAGOS, CARE E INFERIOR DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE. NU ARE SCOALA SI NU-SI VA DEPASI NICIODATA CONDITIA, NU ARE EDUCATIE, ESTE UN GOLAN. CA MUNCITOR NECALIFICAT IN CONSTRUCTII NU VA PUTEA OFERI UN STANDARD DE VIATA ASA CUM AR DORI UN TATA PT FIICA LUI.

    ReplyDelete
  102. ANDRADA, ESTI CEA MAI OBRAZNICA, CU TUPEU SI FARA RUSINE. NU AI RESPECT PT CEI MAI IN VARSTA. ASTA TE TRADEAZA CA NU AI EDUCATIE, ESTI O MAHALAGIOAICA. AI UN CARACTER URAT.
    D-NA MIRELA, DE CE O LASATI SA ABEREZE FARA INCETARE IN TIMP CE TATAL LUI ADRIAN VORBEA LA TELEFON. EA INTERVINE PESTE TOTI, SE BAGA IN DISCUTII FARA SA O PRIVEASCA SUBIECTUL, IL PROVOACA TOT TIMPUL SI-L JIGNESTE PE ADRIAN. VEDE CA NU-I DA NICI O ATENTIE. ARE O RAUTATE PE CARE NU SI-O POATE CONTROLA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. De ce se baga Andrada ,pentru ca asa este in etnia ei, asa vorbesc unii peste altii.

      Delete
  103. EDINA, NU TREBUIE SA TE SUPERI PE ADRIAN PT VORBELE TATALUI LUI ADRIAN. A FOST O NEINTELEGERE IN CEEA CE PRIVESC MESAJELE ASA ZISILOR OAMENI DE BINE CARE-I OTRAVESC MINTEA CU MINCIUNI. ASTEA SUNT MANEVRELE HAITEI CARE IL URASC PE ADRIAN. ADRIAN II ECLIPSEAZA PE TOTI BAIETII DIN CASA. ESTE CEL MAI SERIOS, CORECT, EDUCAT, SCOLIT, DRAGUT.

    ReplyDelete
    Replies
    1. DEa Edina si Adrian nu trebuie sa bage in seama ce spun unii si altii ,ar trebui sa faca ce cred ei ca e bine. Daca vor dori sa ramana impreuna vor fi fericiti. Adrian o va iubi si o va ocroti pe Edina.

      Delete
  104. lorena formezi un cuplu minunat cu geoge !

    ReplyDelete