Friday, December 9, 2011

Edina a incercat sa se impace cu fostul iubit?

Labels:

Am ramas muta de uimire ieri. O telespectactoare din Oradea, Olga, a afirmat ca Edina dupa iesirea din casa a incercat sa se impace cu un fost iubit, insa acesta a refuzat-o pentru ca este pe punctul de a se casatori si drept urmare a revenit in emisiune si s-a impacat cu Dragos.


Din cate am inteles, nepoata dansei are niste prietene care la randul lor sunt prietene cu Edina. Acum bineinteles, oricine poate intra in direct si sa faca afirmatii care nu sunt adevarate pentru simplul motiv de a face rau unui concurent. Dovezi avem si la editiile anterioare, cand de exemplu s-a spus despre Vlad ca are un copil.




O sa vedem ce are de zis Edina!Din cate am auzit, Edina infirma acest lucru. Oricu, dupa cum am zis si ieri, afara dovezi, raman la stadiul de zvonistica! Problema este ca Dragos a fost afectat, mai ales ca nu stia ca Edina a mai avut vreo relatie dupa decesul fostului prieten.




Voi ce credeti?




Articole similare:






2 comments:

  1. Eu cred ca Edina e egocentric,si nu-i pasa de persoana care sufera linga ea,ba chear parca ii face fericita ,satisfacuta,exemplu:Sanda plingea ,ea zbura rizind in bratele lui Dragos,si provoca mai multa lacrimi(umilea practic )fara sa-i pasa o secunda.URIT CONPORTAMENT!!!!!!

    ReplyDelete
  2. da de ce sa o intereseze pe edina ca sanda plinge ? pe sanda o interesa cind edina plingea nici pe ea nu o interesa si e o prefacuta si jumatate sanda

    ReplyDelete