Saturday, December 31, 2011

Finala Mireasa pentru fiul meu din 31 decembrie

Labels:

Finala Mireasa pentru fiul meu din 31 decembrie. Nu prea mi-a placut, infara de invitatii care au interpretat piese. Au fost invitati si fostii concurenti, singurii care nu au venit fiind Alexandru si Liliana. Am aflat public ca Edina si Dragos nu mai sunt impreuna. In rest, m-am uitat doar cu un ochi. Si aaaa, Adrian a dansat.
LA MULTI ANI TUTUROR SI UN AN NOU FERICIT!









Articole similare:






5 comments:

  1. super voce MIRELA BOUREANU VAIDA ,FELICITARI IMI PLACE MULT

    ReplyDelete
  2. Imi place Adrian,este dragut si foarte simpatic mi-as dori sa intre in casa o fata pentru el ,Alexandra nu stiu dece face nazyri dealtfel nici nu se ridica la nivelul lui Adrian si este si fraera se ia dupa Diana care si-ar dori sa fie in locul ei in perceptia lui Adrian insa asa cum a aratat acesta este un om demn hotarat....imi place Adrian

    ReplyDelete
  3. Adrian este penibil,se vede ca se forteza,vrea sa para ceea ce nu e,nu i se potriveste ceea ce face,el vine precum spune, dintr-un sistem care nu are nimic de aface cu ce vrea el sa para.El este bun pentru scandal,bataie....

    ReplyDelete
  4. Adrian nu a fost politist sau agent de circulatie sa stie sa se bata sau...etc el a lucrat in armeta economist pe probleme economice,nu are nici o legatura cu duritatea sau cu violenta ,este un om sentimental sensibil si foarte educt nu suporta marlania si lipsa de respect,este vizibil ceace afirm .

    ReplyDelete
  5. Sa inteleg ca sunteti o admiratoare a lui Adrian??? Este un om prost crescut care lucreaza in sistemul de opresiune,ii lipseste cei 7 ani de acasa(cu asemenea parinti!!!!)

    ReplyDelete