Tuesday, December 13, 2011

Mireasa pentru fiul meu din 13 decembrie

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 13 decembrie de la ora 10:50. Se pare ca Andreea nu mai doreste sa plece pentru ca in primul rand vrea sa testeze cat de puternice sunt sentimentele ei fata de Victor si invers. Ionut si Catalin au criticat din nou comportamentul Andreei. Respectiv, Ionut crede ca Andreea vrea sa bage "raca" peste tot.


Emisiunea de la 14:00. Astfel, nu am scapat de vesnicele discutii, orgolii barbatesti dintre Catalin si Adrian. Va spun cu inima pe inima ca daca aceste discutii nu se mai termina, o sa incetez sa mai urmaresc aceasta emisiune.





Articole similare:






5 comments:

  1. ESTE LIMPEDE, EMISIUNEA E CONDUSA DE CATALIN, STAFFUL DOARME SI FACE JOCUL CUMOSCUT AL MADAMEI LAZAROV- DE CIND ERA LA PRIMA "CIRC PENIBI SI JALNIC"! RUSINOS SI PATETIC ! GABRIELA SAT CA O TUTA LASIND CA RIDICOLUL CATALIN SA SE FACA DE RIS..., E JALNIC SI PATETIC !ALTA CREATURA LA FEL DE REA E DIANA - FACE JUDECATI DE "MARE PROFUNZIME"..., E RIDICOL CE SE INTIMPLA ! RUSINE ! MARIA E LA FEL DE PRIMITIVA SI JALNICA ! CONSTAT CA ALE MELE COMENTARII NU VA PLAC , CONSATR CA FACETI JOC MURDAR AL VOTURILOR CU MIREASA SI MAMA SAPTAMINII- SA VA FIE RUSINE !

    ReplyDelete
  2. Si mie mi se sterg comentariile pentru ca incerc sa deschid ochii adormitilor care voteza incultura tigania circul ieftin cu 'oameni 'pe post de animale antena incurajaza scoate in evidenta mizeriile astea si il lasa pe veninosul de Catalin sa-si faca jocul care a exasperat pe toti cei ce voteaza si platesc sm.seuri .il tineti in casa cu scopul de a baga in spital pe cei ce nu se lasa dominati de marele psiholog fara frecventa la fac.si care el si cu mama lui ar trebui dus la spitalul de nebuni?

    ReplyDelete
  3. Sterg comentariile care contin injurii si jigniri urate la adresa concurentilor Mireasa pentru fiul meu

    ReplyDelete
  4. mai fratilor adrian este un om cumsecade si serios si catalin este o panarama atunci cum vedeti voi situatia asta o persoana care a lucrat in cadru armatei sa aiba un asa comportament si sa fie deranjat dela o ...... care o mai scapa orice om ganditiva ca la armata ce a facut cand intrun dormitor erau cel putin 50 de persoane oare lea impuscat sa scape de ele ai sa fim seriosi este deranjat de diferenta vizibila intre el si catalin si faptu ca mama lui nu mai iesa mama saptamani

    ReplyDelete
  5. Catalin s-a schimbat mult de cind a venit mama lui si mai ales de cind iese femeia mama saptaminii.I sa urcat in cap, si nici nu merita acest titlu.E cea mai certareata,dusmanoasa.
    Ar fi timpul sa primesca titlul mama saptaminii o persoana desteapta,inteleapta,pacifista,intelegatoare si mai blinda .

    ReplyDelete