Wednesday, December 7, 2011

Mireasa pentru fiul meu din 7 decembrie

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 7 decembrie ora 10:50 debuteaza cu vesnicele nemultumiri legate de curatenie, de data aceasta in prim plan fiind baietii. Cred ca aceste nemultumiri nu se vor termina niciodata. Un alt eveniment neprevazut, Adrian a invartit-o in gluma pe Diana si acesteia i s-a facut un pic rau.



Emisiunea de la 14:00. Adrian a detaliat cateva aspecte din viata lui, detalii pe care a dorit ca noi telespectatorii sa le aflam. Poate e un fel de reactie la povestea vietii lui Catalin. Inca nu stiu.





Articole similare:






2 comments:

  1. Bravo Adrian , bravo Diana , acuma imi place de tine. Catalin si mama lui sint falsi si de o rautate rara. In special mamei lui Catalin , i se citeste rautatea pe chip. Andreea , esti o scumpa , capul sus si nu-ti mai cere iesirea . Te-am apreciat de la inceput. Doamna Gabriela si Dragos , jos palaria .

    ReplyDelete
  2. Adevarat ca cine se tachineaza se iubeste se pare ca Diana si-a schimbat tactica si parca se da pe langa Arian si draguta dna.Marioara mi_ar placea cu toate ca Adrian ar merita mai mult

    ReplyDelete