Wednesday, December 7, 2011

Sfat pentru familia lui Dragos

Labels:

Am vazut ieri mesajul pe care l-ati transmis doamnei Gabriela si lui Dragos. Este bine ca v-ati spus punctul de vedere intr-un fel. Pe mine personal Edina m-a dezamagit cand am vazut cat de rece s-a purtat cu Dragos si si-a cerut eliminare. Insa recunoscandu-si greseala si incercand sa repare ce a facut, mi-a demonstrat ca are sentimente pentru el.
I-ati spus doamnei Gabriela ca v-a dezamagit. Insa nu este asa. Doamna Gabriela a mers in acest concurs pentru a-si SUSTINE fiul si nu pentru a-l incurca mai tare. Dupa cum a spus si dansa, doar Dragos stie ce este in sufletul lui. Si daca el a spus ca: Edina este si va ramane in inima mea", lasati-l sa-si gaseasca fericirea langa cine doreste el.
E de admirat faptul ca a decis sa-i mai acorde o sansa Edinei, chiar daca aceasta nu mai este in concurs si ei nu prea mai au sanse sa castige aceasta competitie.
Succes Dragos! Felicitari doamna Gabriela!




Articole similare:






3 comments:

  1. De unde sa aiba atata succes Dragos,ca tot timpul l-a jucat pe degete Edina.asta nu e relatie,iar Dragos nu va fi niciodata multumit de relatia cu Edina pentru ca aceasta este mult prea mofturoasa si capricioasa.prea vrea sa atraga mereu atentia si sa fie in centrul atentie si el nu va accepta asta.Chiar m-a dezamagit impacandu-se cu Edina.prea si-a calcat pe inima....

    ReplyDelete
  2. Bravo Dragos fii sigur ca Edina nu batea atat drum doar de dragul de a se da in spectacol ea pare o fata orgolioasa[nu ca Sanda] si nu si-ar fi etalat sentimentele in public daca nu erau adevarate este o fata inteligenta si draguta eu o cred.

    ReplyDelete
  3. edina se foloseste de dragos pentru a intra in casa familia lui dragos a intuit bine care este adevarata fata a edinei -si anume falsitate nici decum iubire

    ReplyDelete