Friday, December 2, 2011

Sustin dragostea si nu teatrul

Labels:

Din fericire, pentru cei care urmarim zi de zi Mireasa pentru fiul meu, in trecut Nora pentru mama, avem si cupluri cu care ne mandrim. Cupluri care si-au continuat povestea de iubire inceputa la Nora pentru mama si infara concursului.
Ce mi se pare oarecum ciudat este ca, infara cazului Alina si Ionut(NPM3), cei care s-au casarit si au ramas impreuna, nu au fost castigatori.
Desi Cristina si Sergiu au fost printre preferatii mei la Nora pentru mama 5, ei au declarat ca nu se vor casatori. Pe de alta parte, Iulia si Valentin au fost foarte hotarati, s-au casatorit infara concursului si asteapta o fetita. Poate ca acel premiu i ajuta sa treaca mai usor prin viata.
In cadrul Nora pentru mama 4, castigatori au fost Diana si Valentin, care imediat dupa ce au primit premiul, au divortat si fiecare isi vede de propriul drum in prezent. Oare nu era mai bine ca, Cristina si Lucian sa fie castigatori?
Despre actuala editie Mireasa pentru fiul meu nu am ce comenta din moment ce si singurul cuplul ramas, Irina-Alexandru s-a destramat.






Sustin dragostea si nu teatrul!




Articole similare:






1 comments:

  1. Din pacate in aceasta editie este promovat,falsitatea,smecheria,minciuna.Dragoste?
    Irina poate ca e indragostit,am vazut citeva secventa din relatia lor,erau draguti impreuna,cred ca si Alexandru tine la ea.Dar de ce nu ne-a aratat nici un "material" cu ei pina cind era Alexandru in casa?Dupa ce a iesit el am vazut ceva-ceva.Nu ne arate numai SCANDAL,cu Diana,Andreea,Fam Balan.Cum SA infloreasca dragostea in pamint otravit?Organizatorii au vrut sa fie disrtus sigurul cuplu.Schimba regulele dupa cum sufla vintul.Inainte se putea vota pe internet (cazul Marius)Acuma in cazul Alexandru nu se putea.Sigur ca acum citeva septamini cand puteam vota Alexandru a obtinutMAI MULT DE 90%pentru a ramine in casa.
    2. Trebuia sa iasa mireasa saptaminii Andreea,doar ea singura a nominalizat pe Alexandru,Si minune ...a iesit .Imi pare rau,dar eu asa vad lucrurile.
    Sper ca se schimba ceva,ca sa ma uit iarasi cu drag la aceasta emisiune.

    ReplyDelete