Sunday, February 26, 2012

Adresa Facebook Andrada Mireasa pentru fiul meu

Labels:

Adresa Facebook Andrada Mireasa pentru fiul meu
Nu stiu daca avea inainte sau adresa aceasta de Facebook a facut-o sora ei acum. Pe adresa Andradei de Facebook momentan posteaza sora ei. Am vazut cateva poze cu Andrada in afara competitiei Mireasa pentru fiul meu dar si altele.
Daca vrei sa afli mai multe despre Andrada, concurenta Mireasa pentru fiul meu si actual iubita lui Catalin, o poti face pe ACEASTA adresa de Facebook, care este si sursa pozelor din acest articol.
Succes Andrada.

andrada mpfm
Pe Andra o gasiti pe Facebook cu numele Andrada Vaduva.




Articole similare:






4 comments:

  1. Andrada eu aveam o buna impresie despre oamenii din zona unde locuiesti tu stiam ca sunt oameni isteti argesinii,cum naiba te-ai lasat dusa intr-un asa joc murdar a parsivului de Catalin ,tu nu vezi ca totul este regizat, fortat;si apoi cum poti fi atrasa de asa un om ,nu pot sa cred ca esti asa naiva ,vei fi dezamagita doar cand vei iesi afara si te vei convinge cine este acest Movileanu,ti se va face sila de cel langa care te-ai afisat.

    ReplyDelete
  2. este o fata foarte rea si ne educata este un sat intreg care nu o suportam pe andrada scoatetio afara va face emisiune de ras va rog transmiteti

    ReplyDelete
  3. Intr-adevar este needucata. Este o tata, pur si simplu nu se stie comporta la TV si in societate. S-a facut de rusine participand la aceasta emisiune, acum toata tara stie ce isterica si ce gura mare are.

    ReplyDelete
  4. rusine pentru felul in care se comporta cu oamenii mai in varsta. needucata si mahalagioaica

    ReplyDelete