Friday, February 24, 2012

Aurelia Mpfm si-a facut un tatuaj cu numele lui Dragos

Labels:

Aurelia Mpfm si-a facut un tatuaj cu numele lui Dragos ?
Nu stiu daca ati vazut promo-ul pentru finala Mireasa pentru fiul meu din 25 februarie. Se pare ca Aurelia este in mijlocul unui adevarat scandal. Mai exact, se zvoneste ca Aurelia si-a facut un tatuaj cu numele lui Dragos pe mana, pe care ulterior l-a transformat intr-un fluture. Andrada a declarat acest lucru in promo-ul de azi.

Nu ca ar fi o problema asta. Fiecare este liber sa-si exprima sentimentele dupa cum doreste. Insa Aurelia a declarat ca a intrat pentru Adrian in casa. Desi au fost anumite zvonuri cum ca, Aurelia ar fi intrat de fapt pentru Dragos, ea a infirmat acest lucru.

Astazi am vazut si imagini cu Adrian si Aurelia in curte. Aurelia incerca sa-l cucereasca pe Adrian dar nu prea i-a reusit pentru ca acesta a respins-o. Si nu o data. Au fost mai multe incercari. Dupa care, Aurelia a spus ca au fost doar glume. Mie nu mi s-au parut glume.




Articole similare:






1 comments:

  1. baietii din casa ar trebui sa le respecte mai mult pe mame si sa ofere atentii,cadouri,flori mai des fetelor,mai ales cei care formeaza cuplu.Adrian pare baiat bun,insa e nehotarat si vrea sa aiba ultimul cunvant in legatura cu Catalin,si din cauza aceasta nu se mai poate concentra la o posibila relatie.

    ReplyDelete