Friday, February 3, 2012

In ce s-a transformat Nora pentru mama

Labels:

Cred ca suntem cu totii martori la ceea ce a devenit fosta emisiune, Nora pentru mama. Mireasa pentru fiul meu, in care principalii actori, Catalin si Adrian, amandoi fara cupluri, ajung sa foloseasca in direct cuvinte obscene.

Au ajuns pana acolo incat nu se pot stapani nici atunci cand vorbesc cu moderatoarea sau cand sunt in direct si sunt priviti de o gramada de lucruri.

Lucrurile au degenerat si pe Facebook, pentru ca intre fanii lui Catalin si fanii lui Adrian, se duc "adevarate razboaie, cu jigniri, amenintari si altele. Ma refer la leoaice si bonzi.

Ce mi se pare ciudat?Acesti doi concurenti, care nu au fost in stare sa faca un cuplu de la sfarsitul lui august, au devenit cei mai votati concurenti.

Sa nu uitam de batalia care s-a dat pe nominalizari intre fete, care sa plece prima din casa.




Articole similare:






2 comments:

  1. Catalin incepe(am vazut si aztazi) atita ,provoaca,instiga, si este lasat sa conduca emisiunile cum vrea el, de multe ori ma intreb ca dna Mirela de ce nu-l opreste? Ii convine? Si cu ea isi permite multe,:sa raspunda la intrebare cand vrea muschii lui,sa-l itrerupa tot timpul etc.Fam Movileanu ne ofera circ a spus el cu gura lui.si cu ajutorul producatorului Catalin Dumitru si a stafului si a dnei Mirela noi suntem martor zilnic cum umilesc,cum balacaresc zilnic pe fam Pricop.
    Deci ...despre ce vorbim???
    Altceva nu ne este oferit.
    Organizatorii au asteptat 5 luni ,sa aduca concurenti noi(nu s-au grabit ca scenarii,telenovela facea protejatul lor Catalin Movileanu cu mama lui.).Concurenti noi sunt de 2 saptamini in casa dar nu ne arata nimic despre ei ..tot ne intoxica cu circul lor de 2 bani, ..obositor,dezgustator,revoltator.
    Nu inteleg de ce este 6 baieti,6 mame, 11 fete?!
    De ce sunt ei acolo? De decor? sunt niste bibelou?
    In editia aceasta este promovat,minciuna,falsitatea,cearta,minia, scandalul,smecheria,.....nimic frumos, nimic sentimental,nimic veselie toti sunt bolnavi(din cauza stresului)cu stomacul, cu nervii.....salvarea de cate ori era solicitat in editia aceasta nu a fost in cele 5 ani la npm.
    Urit.Oare cine este de vina??????????
    sI EU TOT MA GANDESC SA NU MA MAI UIT....dar deocamdata curiozitatea mea invinge, tot sperind ca se schimba ceva si ...dar nu stiu pina cand.

    ReplyDelete
  2. si eu sunt indignata de evolutia lui catalin si nesimtirea acestuia cand acuza ca adrian a "FURAT"pixul si alte lucruri daca ar fi asa nu cred ca cei de la antena nu ar fi dat materiale .Catalin ma repet pentru nu stiu a cata oara ca este un golan scolit.Adrian poate ca nu este perfect dar care din noi este?clar e provocat si sa ne punem in situatia lui...are stapanire de sine baiatul asta cu toti inpotriva lui pana si prostul de Ionut s-a trezit sa spuna nu stiu ce secrete ale Andreei mai e si student la drept el nu a auzit de confidentialitate intre prieteni dar cred ca e o cacialma nu este Andreea naiva si sa se confeseze lui Ionut iar sfanta de dna mariana nu avea ce sa faca la primarie unde lucra si o interesau chilotii nu stiu cui JALNICI concurentii.Raman la concluzia ca dna Marioara si Adrian sunt mici copii pe langa rautatile celorlalti concurenti.

    ReplyDelete