Wednesday, February 15, 2012

Mireasa pentru fiul meu din 15 februarie

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 15 februarie, emisiunea de dimineata de la 10:50. Astfel, o emisiune destul de ciudata. Andreea si Adrian s-au harjonit. Cred ca este prima data cand il vad pe Adrian jucandu-se cu vreo fata. Andrada a declarat ca Adrian a invitat-o la un dans de Valentine's Day.



Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 15 februarie de la ora 14:00. Lucrurile oarecum au degenerat intre Catalin si doamna Maria. Catalin nu este de acord cu atitudinea mamei sale,dezvaluind si mai multe lucruri din trecut. S-a ajuns pana in acel punct in care Catalin chiar a lacrimat.





Articole similare:






1 comments:

  1. nu este prima data cand acest copil bolnav varsa otrava din el la adresa mamei care l-a facut,este un copil scapat din mana si crescut pe strada,mama l-a crescut singura si cred stigmatizata de ura pentru tatal lui Catalin despre care nu stim daca l-a parasit sau nu l-a recunoscut,oricum are un comportament deviant si anormal pentru un om de varsta lui;acum s-a cam impotmolit in propriile iesiri si din nou vine sa stoarca lacrimi ca milogii,urat si pacat ca sunt multi care se fac ca nu vad -doar- sa le fie bine.

    ReplyDelete