Tuesday, February 28, 2012

Mireasa pentru fiul meu din 28 februarie

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 28 februarie. Un pic cu intarziere, ai emisiunea matinala de la ora 10:50. Astfel s-a discutat pe seama nominalizarilor concurentilor pentru plecarea la munte. Aurelia a avut mai multe optiuni, sincer nu prea am inteles pe cine a vrut de fapt sa nominalizeze. E putin confuza Aurelia. Vezi si reactiile dupa nominalizarea lui Imre, nominalizare facuta de Aurelia sambata trecuta.



Emisiunea de la 14:00 din 28 februarie. O emisiune putin anosta, mai ales ca majoritatea concurentilor sunt la munte, unde se distreaza. Se pare ca concurentii urmaresc emisiunea live de la munte. Astfel puteti lasa mesaje la 1272, pentru ca, concurentii le vor citi de pe ecran.






Articole similare:






1 comments:

  1. ce tot tocati pe Aurelia ca l-a nominalizat pe printul impelitat imre,cine este el sa nu fie nominalizat ?ce o tot puneti la zid si pe ea ca pe Adrian si dna Marioara nu va este rusine ?,loviti in tot ce tine cu Adrian ii desfiintati,pe ceilalti ii cocolositi pe perfida si falsa de Ocnita Gavrela analfabeta ii cantati in struna iar pe imre nu vedeti si taceti malc fata de monstruasa coalitie pusa la cale in balcon impotriva unor oameni fara drept de aparare,o sa-i duce-ti direct la spitalul 9 in loc sa mearga acolo cei care au grave probleme cu capul;Catalin,Imre,Daniela,MARIA,Gavrela.

    ReplyDelete