Wednesday, February 22, 2012

Poze cu Claudia, cea care i-a trimis cana lui Adrian Mpfm

Labels:

Poze cu Claudia, cea care i-a trimis cana lui Adrian Mpfm
Se pare ca, Claudia Dandoti , verisoara sotului Minodorei , cea care i-a trimis lui Adrian o cana si cateva randuri, este un pic indragostita de el. Cum am zis si ieri, Claudia are 22 de ani, este verisoara sotului cantaretei Minodora.

Iata cateva din mesajele Claudiei de pe Facebook Mireasa pentru fiul meu oficial:

Claudia Dandoti : nu am ajuns atat de departe :))) de sunat nu cred ca ma suna, varumiu a uitat sa lase si un nr :))) dar nu e problema...sapt asta ii mai trimit ceva si atunci scriu eu nr.

Claudia Dandoti :Lumi, ti-am zis eu.... Ne urcam amandoua in tren, ne intalnim pe la mijloc, mergem la ...... si apoi in Bacau

Iata si cateva poze cu Claudia, nepoata Minodorei:

claudia nepoata minodorei


Sursa: Facebook Claudia Dandoti




Articole similare:






1 comments:

  1. Claudita esti o dulce,ai adus un zambet pe fata lui Adrian si invidie pe fetele multora,dar asa cum am mai spus Adrian are o bafta chioara si pentru el portile se tot inchid, parca este un facut spun asta fiindca si tu care il placi ca si Bianca esti micuta ai numai 22 de ani si stiu ca el nu vrea sa creasca ci sa i se creasca copii si repede el vrea relatie sanatoasa si copii,sa va ajute dzeu sa va intalniti si sa va placeti reciproc,si mie imi este drag Adrian este un om educat si bland ca si mama lui pe care o stimez pentru puterea cu care isi apara fiul si pentru educatia data lui Adrian..

    ReplyDelete