Saturday, March 31, 2012

Andreea Mireasa saptamanii, doamna Marioara Mama saptamanii

Labels:

La finala Mireasa pentru fiul meu din aceasta seara, s-au comunicat si rezultatele voturile. Andreea a fost desemnata Mireasa saptamanii, si pe locul doi s-a clasat Edina. Desi multi voteaza si in functie de fetele nominalizate, in aceasta seara lucrurile nu au stat asa. De exemplu, Edina desi nu a fost nominalizata, a iesit pe locul doi. Andreea a fost de asemeni votata in numar mare, dar ea fusese nominalizata deja si ma asteptam ca ea sa fie protejata.

Doamna Marioara a fost desemnata Mama saptamanii si astfel, cele doua fete propuse de dansa, Monica si Bianca au intrat in cursa spre eliminare pe site-ul Voteaza Mireasa pentru fiul meu. Pentru cei care va temeti ca Monica va parasi competitia, aveti timp 1 saptamana sa o protejati. Atat pe ea, cat si pe Bianca, desi Bianca isi doreste sa plece acasa pentru a fi alaturi de Piu Piu.




Articole similare:






2 comments:

  1. cat o sa ne mai intoxicati cu prezenta lui Catalin ? nu aveti simtul ridicolului,zau asa !il aduceti sa auzim aberatile lui,ne-am saturat de el,de mama lui,de intrigi,de minciuni,de rascolit rahatul din trecutul unui concurent ...RUSINE !!!

    ReplyDelete
  2. Voi,dragi producatori, cu Catalin in frunte, ca vad ca va dirijeaza,stiti cumva vreo casnicie care a culminat cu un divort,in care a fost numai lapte si miere, fara certuri,spuneti/ne si noua,multumim frumos si respectuos!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete