Wednesday, March 14, 2012

Cine este Piu Piu

Labels:

Va spun cine este Piu Piu. Am fost pe Facebook astazi. Am vrut sa vad ce a scris Bianca pe pagina oficiala Mireasa pentru fiul meu. Printre miile de mesaje, era un mesaj care a fost postat si repostat de la fostul iubit al Biancai.
Piu Piu este porecla fostului iubit al Biancai. Care a tinut neaparat sa-i lase un mesaj pe Facebook. Bianca a citit mesajul si probabil o sa vina cu declaratii.

Iata mesajul lui Piu Piu, fostul iubit al Biancai Mireasa pentru fiul meu pe Facebook:

MIHAI LUCA: nu stiu daca vei vedea mesajul te iubesc din tot sufletul meu te ador te astept orice ar fi nu voi renunta la tine pt nimic in lume mi-am dat seama si eu ce am avut langa mine si nu imi doresc nimic altceva esti persoana care ma inspira care ma asculta oricand cae ma indruma cand gresesc nu pot cere mai mult de la un om TE IUBESC DIN tot sufletul sper sa vezi acest mesaj daca nu oricum voi intra in direct sper sa nu te deranjez. Timpul trece din ce in ce mai greu am emotii in timp ce iti scriu in afara de faptul ca mi-e dor de tine in ultimul hal si ca te iubesc in egala masura si sa stai linistita sa cedezi presiunii din casa si ca deabia astept ziua in care te voi strange in brate te voi saruta te voi alinta si v0m forma din nou un noi TE ADOR PIU_PIU

Un mesaj frumos, romantic, pe mine m-a miscat. Ramane sa vedem ce va hotara Bianca. Bianca a scris destul de putin pe Facebook, a avut doar jumatate de ora la dispozitie.




Articole similare:






2 comments:

  1. Mesajul este departe de a fi emotionant sau romantic. Ideile (ca sentimente) sunt expuse total neinspirat, sunt aruncate insiruiri de cuvinte, fara fraze clare si fara justificari emotionale; dar mai ales fara delimitari; daca as fi Bianca, nu m-ar misca un astfel de mesaj. Psihologic vorbind denota anumite lipsuri...

    ReplyDelete
  2. Trist mesajul de mai sus de la asa-zis-ul anonim,mai bine ti-ai vedea de treburile tale fiindca si-asa nu stii cum stau lucrurile intre Bianca si fostul viitor posibil iubit.Vorbesc din cunostinta de cauza si stiu ca se iubesc si ca o iubeste foarte mult,oricum,indiferent de ce a fost cred 90% ca se vor impaca si ca vor fi fericiti! Imi pare rau pentru persoanele frustrate si invidioase:)....Mihai Luca Multa Baftaa!! toata sustinerea mea si a celor din jurul tau ,va iubim!!!!!!

    ReplyDelete