Monday, March 5, 2012

Diana, fosta concurenta Mpfm s-a logodit

Labels:

Vin cu vesti noi. Diana, fosta concurenta Mireasa pentru fiul meu, s-a logodit. Diana a pus poze cu un inel de logodna pe adresa ei de Facebook, si si-a actualizat profilul in Logodita, plus ca a venit cu informatii suplimentare.

Iata ce a scris Diana pe Facebook: Diana Carmen Ciobanu:
sper sa va placa surpriza pe care v-am facut-o si sa va surprinda la fel de mult ca pe mn...am facut totul din inima si din suflet...meritam asa ceva ,atat eu cat si el...va pwp si sa fiti la fel de iubiti k si mine

Diana Carmen Ciobanu am vrut sa fiu corecta cu toayta lumea ..am preferat sa plec...dak stiam ce ma asteapta afara nu mai state-am asa mult dar asa a fost sa fie si va garantez k el este ceea ce imi doresc...ne cunoastem k prieteni de 13 ani dar nu ne-am gandit la asa ceva dar a venit la momentul f repede si ne-am dat seama k este mult mai mult intre noi...sa fie intr-un ceas bun si dotesc k toata lumea sa fie asa de fericita cum sunt eu acum


Tin sa cred ca exista persoane speciale pentru fiecare dintre noi, persoane care se plac din prima clipa sau persoane care se regasesc dupa o lunga sau scurta despartire.





Articole similare:






1 comments:

  1. Mama ce mutra de Diana are?era unul Rehan pe un sait care nu stia sa scria si spunea ca e venit dela saRBATORI IN TARA SI O ASTEAPTA SA IASA DIN CASA CRED CA ESTE TURC SAU ARAB CA SE EXPRIMA FOARTE PROST,DAR DIANA ATAT MERITA ,SA AIBA BAFTA.

    ReplyDelete