Saturday, March 24, 2012

Finala Mireasa pentru fiul meu din 24 martie

Labels:

Finala Mireasa pentru fiul meu din 24 martie rezumat. Prima parte a finalei Mpfm din 24 de la ora 14:00 s-a terminat. In curand trebuie sa apara si imaginile in reluare. In primul rand, trebuie sa va spun ca Dragos si Alexandra s-au logodit. Dragos a decis sa-si vada strict de relatia lui.
Cu ocazia zilei de nastere a doamnei Marioara, domnul Costel a fost invitat in platou. Adica asa cred, fiindca spiritele s-au incins in platou. Respectiv intre Adrian, dna Marioara, dnul Costel, Ionut, Monica si mama Monicai.
Unii dintre concurenti il acuza pe Adrian ca-i injura fara lavaliera. Unul dintre ei este Ionut care spune ca este jignit de catre Adrian la baie. In cateva minute, voi pune si inregistrarea video a primei parti.



Urmeaza si celalalte parti.

Finala de la ora 17:00 a fost una destul de lejera. Am aflat ca Iulia a nascut o fetita. Catalin a fost invitat in platoul emisiunii Mireasa pentru fiul meu cu ultimele impresii. Daniela a fost eliminata din competitia Mpfm.





Articole similare:






1 comments:

  1. Adrian si d-na Marioara sunt atacati din toate partile.Ionut si Monica ii jignesc si ii ameninta Rog comisia de decizie sa ia masuri.

    ReplyDelete