Thursday, March 29, 2012

Mireasa pentru fiul meu din 29 martie

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 29 martie. Un platou plin de fetele in emisiunea de la 10:50. Fetele au mici nemultumiri legate de curatenie. Acum, nu stiu cum isi stabilesc fetele programul de curatenie. Bianca a fost nemultumita ca trebuie sa faca curatenie si in ziua cand merge la cumparaturi. Considera ca este prea obositor pentru ea.
Fetele fara cuplu asteapta cu nerabdare intrarea concurentilor noi.Se pare ca lipsesc cateva minute, vreo 2 minute din materialul cu divergentele despre curatenie. Din pacate, asta este. In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la ora 14:00 din 29 martie, am vazut imagini cu baietii care s-au inteles bine cand au facut curatenia de primavara. Monica si Ionut nu sunt despartiti.


Sper ca spiritele sa nu se mai incinga si concurentii sa se intelegea cat de cat.

Articole similare:


3 comments:

 1. prea tirziu cu comentariile tot ati luat amenda clanul tot clan tot o sa se certe joc de culise

  ReplyDelete
 2. D-NA MIRELA A INCEPUT EMISIUNEA DAR PREA TIRZIU TOT SE CEARTA INVIDIOSI, IAR COMPLOTEAZA IMPOTRIVA LUI ADRIAN , SUNT PARSIVI, SI CHIAR ATACURI DIRECTE .PREA TIRZIU ,ATENTIONEZE MODERATOAREA TREBUIA SA FACA ASTA NU ASTAZI PREA TIRZIU TOT ATI LUAT AMENDA . CA SA NU MAI LUATI AMENDA PINA SIMBATA ELIMINATI SEFA HAITEI CU DRAGOS AL EI ELIMINATI CLICA SE VEDE CLAR CA SUNT DICTATORII AU FACUT COALITIE , SINT DE O RAUTATE NEIMARGINABILA ..... NU ESTE PERMIS CA INTR-UN CONCURS SA INVRAJBESTI ;;PERSOANE IMPOTRIVA UNUIA . D-NA MIRELA LUCIAN DIN BRASOV MINTE CINE I-A PROVOCAT NU TOT CLICA . LUCIAN CRED CA S-A TREZIT DIN SOMN SI D-A MIRELA IL PROVOACA ..... IMRE A UITAT CIND A VRUT SA FIE DICTATORUL CASEI . RID CA PROSTII ,AI PACALIM , LE LUAM BANII SI PA PA PA . D-NA MIRELA NUI MAI PROVOCATI . CA LIDER IN CASA RUSINE , NU LE CONVINE CLANULUI LISTA..... PUNETII PE TOTI LA MUNCA SI CURATENIE IN CASA CIND SE FACE MA INVETI PE MINE RUSINE RUSINE , D-NA MIRELA NUI MAI BAGATI INTRIGI DE CE TREBUIE SA STEA CU FETELE . CU CIT MAI MULT CU ATIT MAI BINE !!!!! punetii la munca maninca mincarea degeaba pe banii antenei 1 .... au dat materiale cam tirziu cu cele intimplate . D-NA MIRELA TERMINATI CU PROVOCAREA INTRE CONCURENTI ALTFEL O SA LUATI IAR AMENZI DE LA CNA ......... DACA NU VA SUPARA ADEVARUL NU MAI STERGETI COMENTARIILE , COMENTAM CE NE DATI SA VEDEM LA TV ... ADICA CA VRETI VOI .DACA STERGETI MATERIALELE C N A O SA VA AMENDEZE DIN NOU.. NU CU 10 000 DE LEI CEVA MAI MULT....... IN CONCLUZIE NU MAI STERGETI COMENTARIILE?????? CREDEM CA VA SUPARA ADEVARUL. ATENTIE CNA ALO . ASTEPTAM COMENTARIILE SA FIE VIZIBIL DUPA APROBAREA CNA . ORI CE REGULA O RESPECT IONUT DAR PINA ACUM CEAU FACUT COALITIE , BIRFE , MINCIUNI SI ALTELE ????????????? DACA D-NA MIRELA AI TEMPERA MAI DEMULT NU SE AGUNGEA LA AMENZI ACUM ESTE PREA TIRZIU . ZAPADA PREA MULTA A ZIS IONUT DAR BIETII OAMENI CARE AVEAU CASELE INZEPEZITE DE CE NU S-A DUS IONUT SA-I AJUTE A DAT SI EL ZAPADA PUTIN SI A OBOSIT MINCIUNI A OBOSIT TREBUIA TRIMIS SA DEA ZAPADA CUM SA VUZUT LA TELEVIZOR CASE INZEPEZITE RUSINE SA-I FIE.

  .

  ReplyDelete
 3. COMISIA DE DECIZIE VA ROG SA LUATI MASURI IMPOTRIVA MONICAI.ESTE VIOLENTA SI DE LA AMENINTARI PANA LA FAPTE NU ESTE DECAT UN PAS.NU LASATI PROBLEMA NEREZOLVATA ,SA NU AJUNGETI SA VA PARA RAU MAI TARZIU,ARE TULBURARI DE COMPORTAMENT.

  ReplyDelete