Monday, March 26, 2012

mireasapentrufiulmeu.ro - casting Mireasa pentru fiul meu

Labels:

mireasapentrufiulmeu.ro - casting Mireasa pentru fiul meu
Emisiunea de azi vine cu o stire noua. Se face un nou casting pentru emisiunea Mireasa pentru fiul meu. Va puteti inscrie la castingul Mpfm pe site-ul oficial mireasapentrufiulmeu.ro. Aici trebuie sa completezi formularul de inscriere si apoi trebuie sa astepti sa fi sunat de catre cei din staff si eventual sa te prezinti la un interviu, casting.

Sincer,vestea asta mi-a facut ziua mai buna. Deja incepusem sa cred ca nu vor mai intra concurenti noi in competitia Mireasa pentru fiul meu. In conditiile astea, puteam sa ramanem doar cu doua cupluri in casa pana la final. Pentru ca se pare ca alte cupluri posibile nu se mai puteau forma. Astfel, daca doresti sa devi concurent Mireasa pentru fiul meu, inscrie-te pe site-ul oficial. Asteptam concurenti noi. Vor intra atat fete, cat si baieti.




Articole similare:






5 comments:

  1. imi pare rau ca nu pot intra in direct....am fost casatorita cu cineva din armata 18 ani,multi din cadrele care lucreaza in sistem se schimba,devin violenti au impresia ca sunt mai presus de lege doar pentru ca au avut permisiunea sa lucreze in sistem........am si lucrat in sistem(ca civil),nu pot spune ca sunt toti la fel,sunt si oameni minunati,dar eu ma refer strict la cei care ii caracterizeaza violenta,Adrian are aceeasi privire rece,autoritara caruia nu-i place sa fie mai prejos,azi parca l-am vazut pe fostul sot m-a infiorat,nu credeam sa mai trec prin asemenea momente,am fost lovita,umilita si jignita in cel mai urat mod si acum mai sunt terorizata pentru ca asemenea oameni nu se multumesc sa-i plece victima ei doresc puterea in continuare(asa transpira si fostul cand era descoperit)........nu am nici un preferat,dar ar trebui sa se ia in considerare faptul ca a fost sesizat cum ca Adrian ar fi violent sa nu se trezeasca trustul antena 1 peste ceva ani ca Adrian a castigat....ca a castigat violenta

    ReplyDelete
  2. Daca tot se vorbeste de violenta de ce nu se aduce in discutie si de Dragos cum ca si-a batut partenera cu care a stat 4 ani.Are si interdictie in Italia asa se vorbeste pe forumul mireasapentrufiulmeu.ro. Cit este de adevarat ar trebui sa se sesizeze si la el comisia de decizie sa faca o ancheta si asupra lui mi sa-r parea corect.

    ReplyDelete
  3. DE DRAGOS NU ESTE VOIE SA_TI SPUI PAREREA ,CA JIGNESTI ONOR STAF.NU ATI VAZUT CA ATUNCI CAND SA PUS PROBLEMA STUDIILOR IN CUPLU IN CASA SE PLANGE CA LA INMORMANTARE. CATI NEBUNI MAI AVETI IN CASA?A PLECAT UNUL CE AVEA O PRIVIRE TAMPA,SI A RAMAS ALTUL CE DOARME IN BAIE.DE FAPT CE NE MIRAM CA TOATA A SA ZISA EMISIUNE ESTE UN .

    ReplyDelete
  4. Ia vedeti voi cei din staff de ce nu si-a continuat Dragos studiile.Intrati si in viata lui privata cum ati facut si cu Adrian.D-na Gabriela daca vreti sa faceti o facultate mai intai trbuie sa va inscrieti la clasa a treia.Aveti un vocabular care lasa de dorit.Nu va mai smiorcaiti ca nu va mai crede nimeni.

    ReplyDelete
  5. Vai, d-na Gabriela sunteti jalnica...Am vazut ce gest urit ati avut cind d-na Mariana a intins un servetel catre d-stra spre a va arata ca va sustine si-i pasa de prietena ei, care...nu-i prietena...se pare ca este o egoista cu gindul numai la bani...MARE RUSINE.

    ReplyDelete