Friday, April 6, 2012

Catalin Movileanu nu a cerut bani

Labels:

Se pare ca, Catalin Movileanu nu a cerut bani fanilor Mireasa pentru fiul meu. In caz ca nu stiati, Catalin a fost acuzat ca si-a deschis conturi bancare pentru ca sustinatorii lui sa doneze bani pentru a plati cei 30.000 de euro ca despagubire datorata pentru plecarea din emisiunea Mireasa pentru fiul meu. Am vazut si un mesaj cu cont de ING pe numele Catalin Movileanu, dar nu stiu cine l-a postat.
Apoi a fost acuzat ca cereste bani de la sustinatori pentru a plati despagubirile.
Iata ca azi, Catalin a scris un mesaj referitor la acele conturi bancare. Si se pare ca, Catalin va fi invitat la Finala Mireasa pentru fiul meu din 7 aprilie. Iata ce a scris:

In prima parte a Galei de sambata, vreau sa aduc la cunostina ca nu eu am scris mesajul in ceea ce priveste conturile bancare si ca eu nu am facut nici o investigatie in ceea ce il priveste pe Adrian (am lucruri mai bune de facut)!

Probabil mai multe detalii o sa aflam maine.




Articole similare:






4 comments:

  1. Minti cu nerusinare cum ai mintit in tot timpul cat ai stat in casa si dupa aceea ,cine putea sa stie nr. conturilor tale pe care le-ai afisat decat tu ?chiar crezi ca suntem Adrian sa ne aburesti cu minciunile tale otravite ?si dece le-ai sters desi ai dat posibilitatea de a fi notate acele conturi pe care tu primesti si acum bani ,sa-ti fie rusine si jena.... si speram sa nu te mai vedem niciodata du-te in lumea ta ,eu un om oarecate te detest si ma simt jignit ca sunt contemporan cu tine ,sunt oameni care chiar au nevoie de ajutor si nu au posibilitatile tale de a cere ajutor il ceri tu care esti un incapabil si un puturos cu aere de inteligent'' scolit'', du-te la munca nu la intins mana si roaga-te lui dzeu sa te ierte pentru tot raul pe care l-ai facut decand te-ai nascut si sa te ierte de blestemul mamei tale [blestemul de mama se prinde],caci de aceia ai ajuns ce esti un nimeni,iti este teama ca Adrian te v-a chema in instanta? da si eu il voi sprijini am toate inregistrarile iar tu vei plati.Va rog sa imi afisati ms. deoarece vreau sa stie acest domn Catalin ca nu este tara lui fara caini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poti dormi noaptea de atata rautate?cu ce te deranjeaza daca cineva vrea sa-l ajute?

      Delete
  2. Revenire
    Buna ziua,
    Incerc sa ma readaptez la viata de afara, in ultimele sase luni probleme initiale au fost inlocuite cu altele.
    Desi am iesit de cateva zile din emisiune, inca primesc multe mesaje de apreciere si sustinere si nu numai atat: mi se solicita chiar deschiderea unui cont bancar pentru ca aceia care doresc sa ma sustina si financiar s-o poata face ca atare. Le multumesc tuturor si va asigur de intreaga mea consideratie si respect pentru asemenea initiativa. Imi va fi de mare folos, mai ales ca planurile mele au cam fost date peste cap: toate drepturile mele financiare mi-au fost anulate, ba mai mult, este posibil sa fiu actionat si in judecata pentru a plati daune in suma de 30.000 euro, in conditiile in care evident, nu am acesti bani si nici nu am primit vreo oferta concreta de munca. Toata aceasta experienta traumatizanta pe care am traversat-o pe parcursul celor 6 luni si mai ales gestul meu de a parasi competitia intr-un moment de mare tensiune psihica, atat pentru mine cat si pentru mama mea, au declansat un val de simpatie pe care incep sa il simt la modul cel mai concret ca pe o mare binefacere si vine si ca o reparatie morala fata de toata nedreptatea pe care am suferit-o.

    Beneficiar: Catalin Movileanu

    CONT RON

    RO40INGB0000999901226756

    CONT EURO

    RO81INGB0000999901284218

    ReplyDelete
  3. Explicația a fost de tot râsul. Conturile au fost făcute publice cu acordul lui Cătălin. Nimeni nu i-a pus cuțitul la gât pentru a le face publice.

    ReplyDelete