Sunday, April 8, 2012

Extras din sentinta de divort dintre Pricope Adrian si Lavinia

Labels:

In sfarsit, domnul Costel a trimis sentinta divortului dintre Pricope Adrian si Lavinia. Catalin, invitat saptamana trecuta la Gala Mireasa pentru fiul meu, a declarat ca unii dintre vecinii lui Adrian considera ca fosta sotie a lui Adrian a divortat de el pe motiv de violenta domestica. In plus, doamna Marioara a fost acuzata ca a intervenit in casnicia celor doi.

In consecinta, domnul Costel a trimis sentinta divortului din 2008 dintre Adrian si fosta lui sotie. Staff-ul emisiunii a extras cateva pasaje care au fost prezentate in direct. Imi permit sa citez si eu cateva dintre ele:

"Reclamanta, prin aparator si avand cu sine doi martori,solicita desfacerea casatoriei din vina paratului. S-a facut dovada ca relatiile dintre soti sunt grav si iremediabil vatamate din culpa paratului. Intre parti nu existau sentimente. Paratul nu este de acord cu defacerea casatoriei din culpa sa intrucat neintelegerile au aparut din vina reclamantei care era o fire agresiva
Paratul era distant si autoritar si considera ca mama sa este singura in masura sa ia deciziile in familia lor. Sotul a amenintat-o si a calominat-o de multe ori fiind nevoita sa paraseasca locuinta comuna. El nu contribuia la cheltuielile comune, adresa cuvinte si expresii jignitoare sotiei sale si o consulta pe mama sa in toate aspectele care vizau viata in comun."

Se pare ca fosta sotie a lui Adrian considera ca doamna Marioara s-a amestecat in casnicia lor. Insa Adrian declara ca de fapt divortul lor s-a produs din lipsa de comunicare si cele scrise in sentinta de divort au fost doar motive, pentru ca fara ele, nu se putea pronunta divortul.




Articole similare:






0 comments:

Post a Comment