Saturday, April 21, 2012

Finala Mireasa pentru fiul meu din 21 aprilie

Labels:

Finala Mireasa pentru fiul meu din 21 aprilie . Avem pentru inceput reluarea de la ora 14:00. Astfel,in prima parte a emisiunii, fetele au facut nominalizari. Toate fetele concurente Mireasa pentru fiul meu i-au nominalizat pe Tavi si pe Imre, pentru ca se pare ca cei doi isi doresc sa paraseasca competitia. Mama si sora Edinei au fost prezente in platou.
Se pare ca prietenia dintre Andreea si Edina s-a cam destramat, pentru ca Andreea considera ca Edina a fost egoista si nu poate sa aibe o astfel de prietena. Tot felul de comentarii intre Andrada si Adrian, referitoare la ce s-a intamplat saptamana trecuta. Ma refer la acele vorbe pe care Adrian i le-a adresat Andradei. Se pare ca acele acuzatii si anume cum ca Dragos a lasat o fata insarcinata, sunt doar vorbe in vant. S-a anuntat ca nu se vor mai publica astfel de zvonuri care nu pot fi dovedite, asa ca sper ca pe viitor sa nu se mai intample. Mireasa saptamanii a fost Andreea. Mama saptamanii a fost doamna Marioara, pe locul 2 doamna Gabriela. Imre si Tavi au intrat in cursa spre eliminare, puteti vota pe voteaza Mireasa pentru fiul meu toata saptamana.




Articole similare:






2 comments:

  1. Emisiune f.plictisitoare !Prima parte a ocupat-o Mirela numai cu Edina,sclifosita,prefacuta si nu stie ce vrea.Nu vedem decat lucruri urate,cat despre Adrian,nu scoate doua cuvinte fara sa jigneasca .E prea badaran,ce a facut cu Andrada e de neiertat.Cine ii voteaza pe ei de iese Marioara mereu mama saptamanii ?Ea e mama lui fiu-sau si atat.Nu merita sa mai stea in acest concurs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adrian sa mearga la emisiunea ,,TE VREAU LANGA MINE ;; poate ara vero sansa,oveni vreo leoaica , care sa-l placa asa cum e :mojic,badaran,mincinos,etc.si s-a placa si pe guraliva si bagareata de mama-sa.Pacat ca acolo nu o poate lua si pe Marioara.Ii doresc sa gaseasca pe cineva tot ca el,ca sa fie toti multumiti.Din acest concurs ar trebui sa plece ca sa vedem si noi scopul adevarat al emisiunii,nu certurile si balacareala celor doi.

      Delete