Saturday, April 7, 2012

Finala Mireasa pentru fiul meu din 7 aprilie

Labels:

Finala Mireasa pentru fiul meu din 7 aprilie. Deocamdata avem imaginile din finala de la ora 14:00. O sa incep sa fac un rezumat. In primul rand, chiar daca Tavi si doamna Lena au devenit concurenti cu drepturi depline, Edina inca isi doreste sa plece acasa. Apoi au cantat trupa Refresh si Iulia Vasile.
Din nou Catalin a fost invitat in platoul Mireasa pentru fiul meu. Catalin nu a solicitat bani pentru ajutor, ci cativa sustinatori si-au oferit ajutorul. Se pare ca in cererea de divort, fosta sotie a lui Adrian a spus ca unul dintre motive este doamna Marioara.



Elena, Alin, Ioan si Mihaela au fost invitati in platou si ne-au povestit ce au mai facut. Monica a ramas in competitia Mireasa pentru fiul meu. Din pacate, Bianca a fost eliminata. Vezi reluarea finalei mai jos.





Articole similare:






1 comments:

  1. BA DA , catalin a "solicitat" bani pe blogul lui, Si ma intreb oare nu va este asa putin rusine sa mintiti atata lume in fata cum se zice, lul catalin si voua stafului va trebuit o saptamana sa inventati minciuna asta cum ca altcineva i-ar fi scris "revenire" si i-ar fi trimis-o bietului catalin care nu a stiut ce face ai a postat la el pe blog o solicitare de bani de dragul fanilor, este odios ce faceti, oare acasa la voi mai stiti ce este adevar si ce nu?

    ReplyDelete