Friday, May 11, 2012

Mireasa pentru fiul meu din 11 mai

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 11 mai. Cat de nasol a inceput emisiunea de dimineata. Doamna Gabriela, care era in platou, nu s-a simtit bine, era ametita si a simtit nevoia sa mearga in casa pentru a se odihni. Nu a mai putut ramane in platou. Probabil ca starile astea se declanseaza si pe fond nervos. Nici Monica si Andrada nu au avut o stare tocmai buna, fiind cam triste. Fetele au declarat ca nu mai exista nici o cale de comunicare cu Adrian si doamna Marioara. Dar au mai declarat ca Adrian incearca sa le provoace. Adrian a negat aceste acuzatii.

Mai avem si emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la ora 14:00, dupa care urmeaza Gala de maine. Eu de abia astept sa vad scentele dupa care se va da start vot.
Mireasa pentru fiul meu de la ora 14:00. O emisiune atat de emotionanta, mai ales la inceput. Doamna Gabriela a primit un cadou precum si un mesaj din partea lui Dragos si a Alexandrei. Apoi Dragos i-a facut o supriza Alexandrei, o rochita pe care si-o dorea si un buchet de flori. Edina, Andreea si Andrada au primit si ele cadouri. Monica si Ionut nu mai stateau unul langa celalalt pe canapea, probabil sunt certati.
Pana maine, asteptam Gala Mireasa pentru fiul meu.




Articole similare:






9 comments:

  1. lui gabriela i s a facut rau din cauza prostiei si a minciunilor pe care le invoca pt a o face pe edina sa se intoarca impotriva doamnei marioara edina e fata desteapta si nu se ia dupa toate barfele si rautatile din casa asa ca gabrielo nu mai boci degeaba ca tu ai inceput

    ReplyDelete
  2. DA, gABRIELA ESTE O MARE PARSHIVA.

    ReplyDelete
  3. de ac, data totul a fost un fiasco, incepand cu selectzia concurentzilor , timpul prea lung de desfashurare, moderatoarea care a scapat din mana emisiunile iar masluirea voturilor este de neadmis, atat de vizibila ca ne provocatzi.....sila ,,,, o seara buna!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. gabriela o mama de!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! atat ajunge. si un copil asiderea.

    ReplyDelete
  5. d-na gabriela acuma de ce nu mai plinge , nu mai joaca teatru rusine sa le fie, sunteti parsiva eliminati clica. atentie cna e cu ochii pe voi dna mirela se sterg comentariile nu va convine adevarul. alo cna alo c n a trezitiva

    ReplyDelete
  6. Da, Gabriela este cea mai rea dintre femei si cea mai prostcrescuta mama.Ea nu are cei 7 ani de-acasa, ce sa-i mai cerem copiilor ei!

    ReplyDelete
  7. Da, Gabriela este o femeie imposibila. O mama ingrozitoare, de soacra nu mai poate fi vorba...

    ReplyDelete
  8. Gabriela este o sotie si mama foarte iubita si rasfatata. Ma bucur ca exista si asemenea femei. Iubesc toate mamele din casa, mai putin pe una, care intrece orice masura din toate punctele de vedere!

    ReplyDelete
  9. Da, Gabriela este o femeie imposibila, nu are deloc educatie si abunda in rautate si invidie.

    ReplyDelete