Saturday, June 16, 2012

Gala Mireasa pentru fiul meu din 16 iunie

Labels:

Gala Mireasa pentru fiul meu din 16 iunie
 Imi pare rau de intarziere, am fost plecata. Aveti mai jos cele doua parti inregistrate din cadrul Finalei de saptamana aceasta. Aflati cum s-au apropiat Adrian si Edina, precum si ce suprize s-au pregatit concurentilor. In plus, Tavi si Imre se pare ca raman in continuare in competitia Mireasa pentru fiul meu. Sincer, ma asteptam la acest lucru. Alte subiecte si detalii, in imaginile de mai jos.




Articole similare:






5 comments:

  1. A avut perfecta dreptate Andrada sa-l numeasca pe Ionut,catelusul Monicai...care tipa la el tot timpul si-i interzice sa intervina intr-o discutie cand ea nu doreste...se poarta oribil cu el si-l pune f usor cu botul pe labe ceea ce nu face nici mama lui sau matusa lui Daca a pierdut din voturi Ionut, motivul este cuplul GRESIT pe care l-a facut cu Monica, care nu-l merita !Este si urata si groaznic de rea !e mult prea matura pt varsta ei pt ca are sufletul RIDAT la maximum ! Ma bucur ca au castigat excursia la mare toti concurentii !Andrada este cea mai spontana si dulce fata din competitie !Ionut este pus bine in lesa de Monica, Dragos si Adrian sunt singurii barbati adevarati,iar Imre si Octavian, sunt adolescenti care trebuie sa se mai maturizeze ! Fetele fara exceptie sunt toate inteligente si-si cunosc fiecare interesul Astept nunta Alexandrei cu Dragos !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce nunta astepti? O nunta din interes, pentru premiul cel mare. In rest , nepotrivire totala din toate puntele de vedere. Dar ce conteaza? Se pot suporta o luna, doua, un an....

      Delete
  2. Felicitam pe Adrian si Marioara, pentru demnitatea cu care au suportat atacurile zilnice, murdare si nedrepte din partea adversarilor, care nu au reusit sa se ridice la nivelul lor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cum poti sa feliciti pe Adrian si Marioara? Unde e demnitatea lor ?Ai uitat ca toate competitia el a jignit pe toata lumea? Nu a tinut cont ca sunt mame,fete sau baieti .Ai uitat ce vovabular de maidan are ?(mananci bors,hai sictir,mai urata ca moartea,minti,biblioteca pt.toti,nesimtita,etc.)sau Marioara care vorbeste in dialectul ei,stalcind limba romana si nu se mai opreste.Dupa tine asta e demnitate?Sunt curios cum ar defini-o pe Edina,parasuta care se joaca cu el vulgar.

      Delete
  3. sint doi oameni de tot respectul si atit.

    ReplyDelete