Saturday, July 21, 2012

Gala Mireasa pentru fiul meu din 21 iulie

Labels:

Gala Mireasa pentru fiul meu din 21 iulie 
In primul rand, s-au facut nominalizari de baieti. Astfel, afla ce nominalizari au facut fetele. Andrada, Monica si Alexandra i-au nominalizat pe Adrian si Imre. Andreea i-a nominalizat pe Marian si Imre. Edina i-a nominalizat pe Imre si Dragos. Imre a fost nominalizat pentru ca isi doreste sa plece. Marian nu stiu de ce. Adrian din cauza conflictelor. Dragos a fost nominalizat de Edina tot din cauza conflictelor. 

Imre, Marian, Dragos si Adrian au fost propusi spre nominalizare. Daca doriti sa-i salvati, trebuie sa-i votati prin intermediul mamelor. Ionut s-a logodit cu Monica. Urmeaza imaginile.


Gala Mireasa pentru fiul meu de la 17:00. Cuvantul misterios adresat Edinei este "microfon". Mama si sora Andradei, domnul Costel si respectiv concurentii direct implicat au avut un schimb acid de replici. Wow, ce intrigat a fost si domnul Cornel, tatal lui Dragos.
Andrada, Monica, Adrian si Tavi au castigat excursia la Istanbul. Alexandra a fost Mireasa saptamanii. Mama saptamanii a fost doamna Gabriela. Imre si Marian sunt in cursa spre eliminare.




Articole similare:






2 comments:

  1. ha ha ha in ce familie buna a intrat alexandra ha ha ha

    ReplyDelete
  2. felicitari celor din staf pentru ca ati fost inspirati sa-l aduceti pe tatal lui dragos in direct.era si timpul sa se dea arama pe fata,asa se vede foarte bine cine este dragos,este clar ca sunt toti disperati dupa bani , se vede foarte bine si gradul de educatie pai daca nu a avut ce invata de la parinti atunci cum sa se comporte decat asa ca la usa cortului sa-i fie rusine printisorului si familiei lui.este cel mai josnic om din casa....AFARA...

    ReplyDelete