Thursday, July 19, 2012

Mireasa pentru fiul meu din 19 iulie

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 19 iulie 
Se pare ca in timpul petrecut acasa, Dragos si doamna Gabriela s-au intalnit cu Elena, fost concurenta Mireasa pentru fiul meu, care i-a transmis lui Adrian ca si-a luat examenul de Bacalaureat. Se pare ca Dragos si Ionut nu au putut sta nedespartiti nici acasa, unde s-au intalnit. 

Vesti bune. Monica este indragita de familia lui Ionut. Ionut a purtat un tricou cu el si Monica si o gramada de rude din familia lui Ionut, au sarutat acel tricou.
Vesti si mai bune. Se pare ca totul este in regula intre Alexandra si Dragos. Alexandra, in timpul petrecut acasa a luat legatura cu Diana, Daniela (care era la strand in Bucuresti), Irina( care nu are nici un stres si e la mare), Sanda.

Iata si emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 19 iulie de la 14:00. Dragos a fost sincer azi si a spus ca spera sa ajunga in finala pentru marele premiu. Si sunt sigura ca multi gandesc la fel, dar nu spun.
Ionut a vorbit cu Diana (care se casatoreste la anul), cu Irina, Sanda, Elena. Si se pare ca a si a vazut acele mesaje in care era sfatuit sa faca cuplu cu Andrada.




Articole similare:






0 comments:

Post a Comment