Saturday, August 18, 2012

Andreea a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu

Labels:

Se pare ca Andreea a fost eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu. Daca nu ati fost in fata televizoarelor si sunteti curiosi sa aflati cine a fost eliminat la Gala Mireasa pentru fiul meu din 18 august 2012, va spun eu.
Andreea a fost fata care a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu. Am explicat ca cei care liciteaza cel mai mult, aleg daca se fac nominalizari de fete sau baieti.
Doamna Gabriela si Dragos au licitat 5000 de RON si au ales sa se faca nominalizari de fete. 
Mama saptamanii a fost tot doamna Gabriela care le-a nominalizat pe Edina si Andreea. Edina si Andreea nu au fost protejate pentru ca Mireasa saptamanii a fost Alexandra, iar pe doi, Andrada.

Andreea a fost pe locul patru, astfel incat a fost eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu.




Articole similare:






4 comments:

  1. N-am fost fan Andreea, dar imi pare rau pt simplul fapt ca se da castig de cauza Andradei si Gbrielei. Gabriela mai ramane si cu banii Andreei. Mare pacat. Nu stiu cum de este sustinuta Andrada...

    ReplyDelete
  2. imi pare rau ca a plecat andreea:((((((vroiam sa plece andrada...ce se bucura acum gabriela..

    ReplyDelete
  3. Este sincera si spune lucrurilor pe nume. Bravo ei ! Din acest motiv este provocata de desteptul de Adrian care se cam exprima cam greu cand trebuie sa ne spuna cate ceva si atunci intervine mama Marioara care ingana si ea cate ceva. In rest,numai de bine, abia astept sa se termine acest show cu acesti concurenti- care s-au certat ca la usa cortului( mahala).

    ReplyDelete
  4. Azi Andreea a facut un show cam ingrijorator( ma refer la comportament), ar trebui ca sa consulte un psiholog.

    ReplyDelete