Wednesday, August 1, 2012

Mireasa pentru fiul meu din 1 august

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 1 august
Emisiunea de dimineata. Un conflict a izbucnit intre Alexandra, Dragos si Adrian. Se pare ca tensiunile au ajuns la cote maxime, sper doar sa nu se ajunga si la violenta fizica. Sper, pentru ca acolo mereu se cearta. Altceva nu vedem, decat ceva imagini de prin caravana.

Am intarziat putin cu imaginile din motive personale. Si se pare ca acel cuvant folosit de doamna Gabriela "doama de companie " a starnit un val de controverse in casa Mireasa pentru fiul meu. Nu stiu de ce nu se pot intelege acolo si se fac atatea valuri. Alexandra a plans foarte mult.




Articole similare:






4 comments:

  1. Daca nu veti lua masuri drastice impotriva lui Adrian pentru eliminarea din competitie vom face sesizare la C.N.A. si vom face petitie pentru a ada postul in judecata.

    Ati intrecut masura pentru ausienta...Pacat !

    ReplyDelete
  2. Adrian a intrecut orice limita si ii permiteti facand diferente intre el si ceilalti concurenti....luati o masura in ceea ce il priveste vrem sa urmarim un show matrimonial nu o emisiune in care cearta domneste

    ReplyDelete
  3. TREBUIE ELIMINATI MAI MULTI CONCURENTI PT K DK L-AR EVITA NICI EL NU AR DA CURS UNOR ASEMENEA CUVINTE JICNITOARE.DAR EI FAC ASTA PT K ARE MULTI FANI SI BINENTELES K LE E FRIK K RAMAN CU ''DESTUL-N GURA''.PE MN M-A DEZGUSTAT SI DRAGOS SI ANDRADA KD L-AU JICNIT DE FELUL CUM SE IMBRACA ADRIAN.PAI FRATE TE IMBRACI CU CE AI ,IMPORTANT E SA FIE CURATE SI CALCATE K NU ERA FOTOMODEL LA C BOTEZATU.

    ReplyDelete
  4. daca ar fi sa comentam de felul in care se imbraca sau cum arata concurentii,ar fii multe de comentat,dar bineinteles doar pe adrian s-au gasit sa-l critice.de ce oare?restul sunt perfecti mai bine zis se dau perfecti

    ReplyDelete