Friday, August 3, 2012

Reluare Mireasa pentru fiul meu din 3 august 2012

Labels:

Reluare Mireasa pentru fiul meu din 3 august 2012
Iata ca avem prima parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu. O sa incep cu doamna Lena care are doua nemultumiri. Sau doua off-uri. Un of este ca cineva i-a folosit uleiul si al doilea ca Tavi nu este calit, nu este pregatit pentru viata si este prea fin.
Alte nemultumiri. Alexandra si Monica au fost deranjate de modul in care se pastreaza curatenia in casa.Monica a mai fost nemultumita si de faptul ca se consuma mult detergent, ca fetele nu au anuntat-o ca spala si alte. Alte imagini Mireasa pentru fiul meu, mai jos.

Emisiunea de la 14:00. Noutati prea putine.
S-au continuat disputele dintre Alexandra, Dragos, doamna Marioara, Adrian etc. Se tot aduc in discutii diferite acuzatii, nu voi trata fiecare subiect in parte.




Articole similare:






4 comments:

  1. nu inteleg de cde i lasati pe alexandra sa vorbeasca atat si pe ceilalti ii intrerupeti

    ReplyDelete
  2. Alexandra este tare caraghioasa. Isi da tzaranca "arama pe fatza". Este din "Cucuietzii din deal" si are nu stiu ce facultate dar nu la stat, din acelea platite care dealtfel este egala cu zero pentru ca nu o profeseaza. Si deci se descalifica. Tocmai buna de dama de companie. Sunt niste milogi si ea si tzaranii prosti si isterici de Gabriela si golanu de fii-su.

    ReplyDelete
  3. Dar ce frumos ii sade Alexandrei(cAP-DE cAL),MUSCATA DE BUZA DE JOS!S-a fardat un pic,ca sa mascheze pasiunea purcelusului ,care-i promite luna de pe cer,pina vor lua banii,ca apoi,vom trai si vom mai vedea!Si,ce bine se intelege ea cu Monica,cea pura,suava si evlavioasa,dar care injura ca un birjar,de toti sfintii,prin casa.Cine-i de o teapa,se aduna si se simpatizeaza.Au tot dospretul nostru!Sa vedem si ce atitudine adopta d-na moderatoare,dar oricum,sint deja reclamatii la C.N.A.!

    ReplyDelete
  4. cum isi permite unu ca dragos, sa injure ca la usa cortului intr-o emisiune tv nu se face asa ceva,sa-i spuna cineva.omul sta nu are scrupule ,cat depre mama lui imi pare rau,asta nu e un comportament civilizat...se dovedeste vor banii cu orice pret..HALAL AFARA CU EI, sa plece in italia ca aici s-au facut de ras

    ReplyDelete