Saturday, December 8, 2012

Gala Mireasa pentru fiul meu din 8 decembrie 2012

Labels:

Gala Mireasa pentru fiul meu din 8 decembrie 2012. Fetele au facut nominalizari. George, Virgil si Razvan  au fost cei trei baieti propusi spre nominalizare. George a avut cele mai multe nominalizari.  Concurentii si-au dat din nou puncte. Concurentul cu cele mai multe puncte poate intra in posesia a 10.000 RON.

Se pare ca Andreea a avut ceva nemultumiri la adresa doamnei Luminita si a lui Alin. Este pentru prima data cand vad astfel de neintelegeri.
Virgil si George sunt propusi spre eliminare.  Astfel puteti sa-i votati timp de 1 saptamana sa plece sau ramana in competitia Mireasa pentru fiul meu. Presimt ca cei doi vor ramane tot in casa.
Gala Mireasa pentru fiul meu de la 17:00. Sora si verisoara Corneliei sunt de acord cu relatia celor doi. Pana la urma a intervenit telefonic si tatal lui Dragos care a spus ca decizia este a lui Dragos si ca acele vorbe au fost din cauza ca a vazut niste materiale in care ei se certau. Mireasa saptamanii a fost Lorena. Pe locul 2 s-a situat Cristina. Pe locul 3 Andreea. Baietii protejati: Mama saptamanii a fost doamna Luminita ,iar pe locul 2 Maricel. Votati Mireasa anului 2012 pe Facebook si voteazmireasapentrufiulmeu.ro




Articole similare:






0 comments:

Post a Comment