Monday, January 28, 2013

Alexandra si Dragos Mpfm 1 se casatoresc

Labels:

Vestea multa asteptata a venit. Alexandra Apostol si Dragos Badicioiu, fosti concurenti Mireasa pentru fiul meu, se casatoresc anul acesta. Evenimentul va avea loc in data de 26 octombrie 2013. Si asta nu este tot. Nasii lor vor fi fosta concurenta Mpfm 1 Diana, impreuna cu viitorul ei sot, Mihai.
Se pare ca acest show matrimonial are si un final fericit pentru unii. Se pot intemeia relatii si casnicii. Sincer, ma asteptam, am avut mereu incredere in Alexandra si Dragos. De altfel, a fost cuplul meu favorit. Iata ce a scris Alexandra Apostol pe contul ei de Facebook:


Alexandra Apostol
Multumim din suflet pentru toate urarile si pentru ca nu ati uitat acest moment important din viata noastra! Si pentru ca am promis ca aducem vesti noi, iata ca a venit momentul sa va anuntam ceva important!
Acum un an noi doi ne uneam destinele intr-o relatie care ne-a adus fericire si ne-a aratat adevarata iubire, de aceea in data de 26 octombrie 2013 ne vom uni destinele si in fata lui Dumnezeu! Mult asteptata nunta vine anul acesta, iar nasii nostri vor fii Diana Carmen Ciobanu, impreuna cu viitorul ei sot, Mihai!
:) Va pupam, Alex si Dragos!

Sursa mesajului: Facebook.com.




Articole similare:






0 comments:

Post a Comment