Saturday, January 19, 2013

Gala Mireasa pentru fiul meu din 19 ianuarie 2013

Labels:

Gala Mireasa pentru fiul meu din 19 ianuarie 2013. Se pare ca staff-ul le-a pregatit alte suprize concurentilor. De data asta, a fost vorba despre niste jocuri. Baietii au trebuit sa gaseasca pantoful potrivit fetelor. Mai multe o sa vedeti in emisiunea de mai jos. Nu o sa dezvolt foarte mult subiectul. Baietii s-au imbracat in kilt-uri si cu pantofi cu toc. Haha, cat am mai ras. Cred ca nu m-am mai amuzat asa de foarte mult timp.
Gala Mireasa pentru fiul meu din 19 ianuarie 2013 de la ora 17:00. Se pare ca si Cristina isi doreste sa paraseasca competitia Mireasa pentru fiul meu pentru ca se simte obosita si si-a gasit jumatatea. Cosmin se simte neglijat din cauza faptului ca, Cristina petrece mult timp cu Stefania. Cei doi nu sunt bine momentan. Maricel si Lorena pleaca maine in excursia in Bulgaria. Liliana a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu.




Articole similare:






4 comments:

  1. Cosmin si Cristina,impacati-va,nu va suparati pentru nimicuri.Sunteti cei mai iubiti de telespectatori,nu-i dezamagiti si nu le faceti pe plac celorlalti,cat si moderatoarei,care se vede ca nu va are la suflet si niciodata nu citeste mesajele favorabile voua. Cristina,totusi mai rareste statul cu Stefania in detrimentul lui Cosmin.Te rugam sa fi iubitoare.

    ReplyDelete
  2. Cristina,incearca sa te schimbi putin,nu exista nu pot si asa sunt.Voi sunteti cei mai frumosi si se vede ca va iubiti,e pacat sa va certati.Sunteti invidiati de toti concurentii si nu le faceti pe plac.Mai rareste-o cu Stefania si stai mai mult cu Cosmin si dna.Emilia.Nu ne dezamagiti,ca multi va sustin.

    ReplyDelete
  3. Cosmine trezeste-te ai orbul gainilor? ce iti place la ingalata asta balbaita-trompeta,imatura, artagoasa,prost crescuta,cu mari carente in educatie si cireasa depe tort--nu te iubeste--,pe fata ei se citeste ura cand iti reproseaza vesnic si orice,cei ce va sustin nu va vor binele vor doar satisfactie pt.ei dar voua va face rau sustinundu-va,las-o sa plece ,ea nu rezista pentruca este invatata rau de mica cu relatii intime asta o defineste trezeste-te este pacat de intentiile tale frumoase de a face un cuplu,macar nu te grabi sa te insori.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cristina il iubeste foarte mult pe Cosmin,el nu vede are da orbul gainilor,Cosmin o asculta orbeste pe mama lui si va ramane langa mama pana la 50 de ani si poate atunci isi va gasi o baba pentru el.
      Cosmin trezeste-te ,ai venit sa te casatoresti,te-ai logodit ,tinete de logodna,lasa ifosele de baiat suparat.

      Delete