Saturday, January 26, 2013

Gala Mireasa pentru fiul meu din 26 ianuarie 2013

Labels:

Gala Mireasa pentru fiul meu din 26 ianuarie 2013. Se pare ca din nou avem diferite jocuri pentru concurentii Mireasa pentru fiul meu. Insa sunt ceva schimbari referitor la echipe. Stefania nu a mai vrut sa participe la aceasta activitate. Premiul este o sedinta la Spa, piscina, etc  sau o vacanta la Poiana Brasov.
Alin-andreea
Razvan-Floretina
Cosmin-Cristina
Florin-Madalina
Dragos-Lorena

Cornelia-Maricel. Referitor la ultimele doua cupluri, fetele au propus aceasta combinatie, si baietii au acceptat, lucru care le-au deranjat pe fete.
S-au organizat concursuri dar nu voi detalia. Voi anunta castigatorul. Castigatorii au fost Razvan si Florentina care vor pleca in Poiana Brasov.

Emisiunea de la ora 17:00. Se pare ca vechea Dacie este incapatoare, pana la 17 oameni au intrat in ea. Razvan si Florentina pleaca la Brasov pentru ca au reusit sa introduca 17 oameni intr-o Dacie, Florin si Madalina doar 16. Mamele au facut nominalizari. Lorena, Cornelia, Stefania, Madalina si Florentina. Baieti propusi spre eliminar; Maricel, Razvan, Florin si Dragos au fost propusi spre eliminare. Lorena a avut o cadere nervoasa din cauza lui Maricel. Iarasi parca mi-am adus aminte de Diana, Mpfm 1 in urma certurilor cu Adrian si dna. Marioara. Clasament fete. Locul 1 - Lorena - i-a nominalizat pe Florin si Dragos. Locul 2 - Andreea Locul 3- Cristina Clasament mame Mama saptamanii - Doamna Luminita. Locul 2 - doamna Elena Madalina, Stefania, Florin si Dragos sunt propusi spre eliminare. UNUL DINTRE EI,CU CELE MAI PUTINE VOTURI VA PARASI COMPETITIA SAPTAMANA VIITOARE.




Articole similare:






0 comments:

Post a Comment