Tuesday, January 22, 2013

Mireasa pentru fiul meu din 22 ianuarie 2013

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 22 ianuarie 2013. Aveti mai jos emisiunea de dimineata. Ce sa comentez? Despre produsele care se fura din casa Mireasa pentru fiul meu sau despre cele care sunt lasate sa se strice in frigiderul comun.
Pe Cornelia si Madalina le-a apucat paranoia cu niste camere ascunse. Si au inceput sa le caute peste tot. Stefania si Madalina si-au adus aminte cum arata George.

Dragos s-a suparat pentru ca, Cornelia a glumit intreband-o pe doamna Mirela daca s-au inscris baieti pentru ea.
Emisiunea de la 14:00. Se pare ca Dragos si Cornelia sunt certati. Dragos s-a suparat pentru ca, Cornelia a intrebat daca intra concurenti pentru ea si ce a mai zis de George. Si Cristina si Cosmin sunt certati. Cearta principala:orgoliul. Nu este oke orgoliul in iubire. Cu ocazia interventiei telefonice a doamnei Daniela, am aflat ca in cadrul emisiunii Burlacul, fetele erau puse sa faca anumite scenarii pentru rating.




Articole similare:






1 comments:

  1. vai de mine ,Cristina ti se pare ca toti te critica pentru comportamentul tau?Vai dar ce fata se scobeste in urechi atunci cand vorbeste cu altcineva,pe langa altele cate s-au mai vazut.

    ReplyDelete